Šta je novo?

Moto Z

Da, sve mi to deluje skupo, imajuci u vidu da je nov telefon ~270e, a ekran + zamena su oko 170e, tako da...

Ima li neko ideju da li iko vrsi otkup ostecenih telefona, ili to stavis oglas pa cekas mesecima da se neko (mozda) javi..?

Moto Z via Tapatalk

A da pitas Pro Mobi za cenu, mozda je kod njih cena niza☺

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Haha, dobar fazon. :D

Moto Z via Tapatalk

Malo sale da muka bude laksa☺

Mironiko, možeš li postaviti koju sliku telefona, da vidimo kako to izgleda? Ako nije strašno i sve normalno radi, možda ga ne bi trebao ni prodavati, a ni popravljati?

Da, možda je puko samo digitizer alias touch. Onda je opravka jeftinija pod uslovom da je nezavisni deo od ekrana

Sent from my XT1650 using Tapatalk

@marinko98
Postavicu veceras, kad ga i sam vidim. Taj primerak devojka koristi, a jutros joj je ispao, pa ni sam ne znam jos kako to konkretno izgleda, mada radi sve, tako da jeste samo digitajzer stradao, ne i ekran. No, znam da ona ne bi volela takvog da ga koristi, pa cu joj zameniti, makar kao poklon za godisnjicu (ide nam uskoro)

@Bane-Nis
Na pojedinim LCD modelima se moze zameniti samo digitajzer, ali mislim da kod nijednog savremenog AMOLED-a to ne moze, pa ni na Moto Z... :( Provericu, ali se ne uzdam u to.

Inace, zamenski ekrani iz Kine se krecu negde zeru ispod 100e, ali su svi odreda LCD - nisu originali, naravno... Bar je tako na Ali Express-u, pogledacu mozda i jos neki izvor eventualno. Mada, kako stvari stoje, ne gine nam ili novi fon (kad bih nekome uspeo da prodam slomljeni), ili skupa popravka...

Moto Z via Tapatalk

A sta kaze kako je ispao,jeli blagi pad bio ili muški. Plaš ime da su malo krhi

Trebalo bi da može relativno lako i jeftino da se zameni, koliko sam upoznat na većini amoleda novije generacije touch je integrisan u sam displej a staklo je samo to, najobičnije staklo.
Za svaki slučaj pitaj neki servis u NS koja je procedura i cena.

Prvo, pad je bio sa jedno 1.4m (iz dzepa u visini grudi) na metalni pod (u liftu) - direkt na staklo... Meni Moto Z definitivno ne deluje krhko, a sa te visine koji god da padne, ne pise mu se sjajno...

Drugo - meni zaista i deluje kao da je samo staklo prslo, vrlo tanak sloj nad ekranom, i nista vise. E sad, CONC servis nije do sad imao Moto Z nikad, i nisu bas voljni da se igraju, rekao bih - nudili su mi prakticno sve sa ekranom da zamene, i to je 150e, sto ne bih isao.

Zna li neko jos neki pouzdan servis u NS? Ale mi je preporucio jedan servis iz Nisa, ali ne rade Motorole... :(

Moto Z via Tapatalk

Zvao sam ih, oko 70e je intervencija, ali menjaju i ekran... U sustini, nije strasno, ali pokusacu da nadjem, tj. da ispitam da li neko pristojan menja samo staklo.

Hvala svima na pomoci, dobri ljudi. :)

Moto Z via Tapatalk

Mironiko, pun ti je inbox.
Ma to nije mnogo, meni i dalje nije jasno zasto je za K Zoom 19500...

Zato sam ja i kroz salu rekao da pita Pro Mobi.
Ja koliko se secam dobio si od Motorole telefon, sto ih lepo nepitas da li mogu da ti srede zamenu u Pro Mobi servisu po nekoj nizoj ceni. Ako su tebi trazili 70e (sto nije mnogo) ako oni jos srede popust......

Pa ne znam, glupo mi da ih cimam - ipak je telefon ispao na pod, nije sam od sebe stradao... :D

A prijatno sam iznenadjen cenom, ako je to zaista sa ekranom. Ako je samo staklo - skupo je.

Moto Z via Tapatalk

Nešto je meni to jeftino. Sem ako se niste dobro razumeli oko modela. Amoledi su skupi, svaki je skoro 100+ eura, a ovo je još noviji telefon.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Bas sam im bio izdiktirao oznaku telefona: XT1650. Ako nije on nesto zayebao, to je to.

Zato sam ja i kroz salu rekao da pita Pro Mobi.
Ja koliko se secam dobio si od Motorole telefon, sto ih lepo nepitas da li mogu da ti srede zamenu u Pro Mobi servisu po nekoj nizoj ceni. Ako su tebi trazili 70e (sto nije mnogo) ako oni jos srede popust......

E svašta covek može ovde pročitati.. mislim da bi tom logikom trebao jednostavno da traži još jedan novi primerak na poklon..
P.S. Ukoliko je citat takodje bio sala izvinjavam se... Ali čisto sumnjam.

E svašta covek može ovde pročitati.. mislim da bi tom logikom trebao jednostavno da traži još jedan novi primerak na poklon..
P.S. Ukoliko je citat takodje bio sala izvinjavam se... Ali čisto sumnjam.

Ne vidim razlog za ovakav komentar, dobio je telefon i nece traziti nov zato sto je ovaj polomio vec samo uslugu da prodje jeftinije prilikom popravke.

Ma OK je komentar, video sam već da Samsung izlaz u susret pri kupovini telefona (daju popust na futrolu, staklo...). Što ne bi i Lenovo pri servisiranju ako je poklon od njih? Ne kažem da mora, ali je moguće.

Ma ljudi, sto se mene tice neka dobije covek sve sto mu daju, nemam nista protiv. Ali traziti nesto u ovom slucaju bi bilo tesko ciganisanje i licno ne bih imao obraza da uradim tako nesto.
Uostalom sam je i rekao da radije ne bi to radio. Popust bi bilo logicnije dati nekom ko je vec iskesirao 600-700 evra za telefon sa dodacima. Necu vise da blatim temu. Nadam se da ce fon biti popravljen, jer steta da ostane takav.

U svakom slucaju ako je 70eura zamena to je vise nego super cifra iskreno.

Stigao je i meni. Doduse, ocekivao sam oreo ali valjda ce uskoro.

Biće i 8.0... Nadam se da neće da ispale korisnike kao što ume Samsung da uradi :)

Jeste li videli da Moto Z kosta oko 45000 u firmi za racunare i tehniku na G? Dajte neke utiske telefona. Jel battery life uzasan i ima li resenja za njega?

Vrh Dno