Šta je novo?

Moto Z

Nije mu cena opala na KP, slična je bila i pre 3 meseca. Na zapadu je bio 250 evra duže vreme, tamo su ih najviše kupovali i sada prodaju..

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne vidim razlog da se nekupi telefon, nemaju svi problem. Cak i oni koji subga imali su odlicno prosli u vip.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk
Juče i moj ode serviseru na istinu (preko VIP-a)... Videćemo šta će meni da "prebajaju" jer je ćuran iz VIP-a bez prethodnog pitanja pri popunjavanju u prijemnici napisao da tražim opravku a ne zamenu (koju sam pomenuo) kao Zoranu što su napisali.
I iz vidjenog potpisa dobih razdrdani zamenski P8 lite na korišćenje do odluke servisa

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Btw: juče se desila i jedna komična situacija, kao da je jadničko znao da će na servis. Punjen do 100%, ujutro skinut sa punjača, odmah restart (da bi servis dobio najsvežiji screenshoot) i pokaže 46% po paljenju. Odem na posao uz put ga koristih solidno (pozivi, sms, fb, net) pogledam oko 13h... 46% i dalje. Sa posla pravo u VIP oko 20h pogledam 46% i dalje :))) linija baterije prava ko strela 9 sati i zakovana na 46% a mob radi ne buni se :)))))

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
A da ga ne restartujes ? Da li bi onda pravio problem
Bi. Ume da se ugasi na 20-30%. Pokušam ponovo da upalim on izbaci uzvičnik da je prazan. Ubodem punjač on krene da puni odmah od 15-20%. Takodje kada dogura do 0% i ugasi se (namerno sam ga u zadnje vreme puštao da se isprazni skroz da bi napravio rekalibaciju baterije) on nekada krene da puni normalno od početka a ponekad isto od 15-20%.
Dešavalo se i po dva put dnevno da ga punim bez nekog intezivnog korišćenja koje je pre izdržavao i po dan, dan ipo.

Sent from VIP-ov zamenski razdrdani P8lite :D

Poslednja izmena:
Ostavio sam servisu screenshoot-ove situacija u mob. Valjda će umeti da se snađu pre pokušaja za fabr. reset (koji inače nije pomogao ni kod mene) :)

mozda pravi problem ta fora sa brzim punjacima i kratkim punjenjem baterije

Ne, probano i preko data kabla na usb i preko autopunjača. Uvek ista situacija

Где могу да се виде слике са Гугл камера модом? Може ли неко ко користи мод да окачи неколико слика?

Kačio kolega @mironiko, izvrti temu unazad malo

Хвала, видео сам раније, не могу пуно тога да закључим на основу неколико сличних слика. За тај сензор није тако лоше, али није ни добро. Интересују ме фотографије са новим верзијама, могуће је да су нешто мало боље.

Odlicne su slike sa gcam, pogotovo u slabijim svetlosnim uslovma

IMG_20171022_190647.jpgIMG_20171022_191910.jpg

evo moje slike iz Visegrada, posle sto kompresija od strane google photo , posebna paznja mi je za drugu sliku gde su uslovi slikanja bili bas losi to jest svetlo je bilo bas prigueseno za ovaj ogromni mozaik . Mene je iskreno bas prijatno iznenadilo

Poslednja izmena:
Kako da oceni neko kvalitet na fotkama 1055x593? Flickr ili na neki oblak u punoj veličini, ako već hoćeš da mu pomogneš.

Ili samo idi share - create link iz photosa kada su već tamo :)

IMG_20171022_190647.jpgIMG_20171022_193128.jpg

greskom prosli put poslah , evo sada google backupovanih slika

Prilozi

• IMG_20171022_190647.jpg
    IMG_20171022_190647.jpg
    150 KB · Pregleda: 97
Sa kojom vrezijom slikaš?

Brzo idi dok su još dobre volje [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Još uvek su dobre volje ;)
572b42b40dec1783419863f887d80527.jpg

Jel mi mozes reci koji je servis u pitanju?

Ne znam stvarno. Predao sam u telefon u poslovnici VIP-a i oni su prosledili (njihovom) servisu.

Ajde ako saznas, pusti poruku, zanima me bas da li je Begram.

Ok. A što? U čemu je caka?

^^ Hvala ;)

Zato sto su najgori servis u Srbiji koji postoji. Izgleda da je promenjena politika, jer su mogli verovatno mnogo puta da popiju batine :)

Poslednja izmena:
Motorolu servisira samo Pro Mobi

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno