Šta je novo?

Moto Z

Novi update za moto mods app.
"Moto mod power" - sada je moguće ručno "ugasiti" punjenje battery moda kada ne želite da puni.
ff3922b489ac4541016541ff9e54416c.jpg

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Ima li ko će da mi pošalje meilom kako da uključimo u ovaj prokleti Z2Moto poziv na čekanju Samsung i Lg su zakon. Platio sam ga 70.000 ništa nema naspram ostalih brendova. Užas

Ima li ko će da mi pošalje meilom kako da uključimo u ovaj prokleti Z2Moto poziv na čekanju Samsung i Lg su zakon. Platio sam ga 70.000 ništa nema naspram ostalih brendova. Užas

otvoris dialer, pa tri tackice u desnom uglu, pa serings, pa calls, pa additional settings i druga opcija ti je call waiting.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Vrati se ti na 3310 da ne kidaš živce [emoji23]

https://youtu.be/UplJwGXQqaw

btw: ponekad i treba pročitati korisničko uputstvo ;)

Poslednja izmena:
Nadam se da ce sada lakse da se snadje i pocne da uziva udlicnom telefonu.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Kamera mnooogo bolja sa novim apkom.

ljudi moji koje predrasude vladaju za ovaj telefon, nazalost osudjen sam da ga prodam zbog finansijskih problema . Kao da prodajem neku kung fu marku najgoru a ne motorolu. Pritom imam validnu garanciju i telefon je zaista u perfektnom stanju .
Za ove pare nema ni priblizno ovako dobar telefon i model.

Slazem se, nema.

Mozda da nalepis "Samsung" negde sa prednje strane, i pricas kako je Motorola njihov novi podbrend..? :D

Sent in style from my Moto X Style

Zaobravih da dodam TOTALNO NE OSNOVANE predrasude,

Poslednja izmena:
Reći će svašta, samo da bi smanjili cenu. Znaju oni dobro šta kupuju.

Vec nekih 20-tak dana uzivam u Z2 Play, predrasude su potpuno neosnovane. Ali me malo nervira sto jos uvek ne izbacuju Oreo apdejt. Razumem za UI-heavy LG, Samsung i Huawei, ali zasto otezu 6 meseci na stock androidima?

Inace, telefon je fantazija, najvise zbog baterije cija optimizacija je bas brutalna. Sa dodatnom moto-mod baterijom od 3700mah autonomija bi bila oko 4 dana solidnog koriscenja, sto je naucna fantastika za sve moderne flagship telefone. Da li ima ovih modova negde u slobodnoj prodaji i koje su cene otprilike?

Nema od 3700. Najjača, trenutno, je moto turbo power pack od 3490mAh (jača i tanja od juice batery moda). O dodatcima klasika gigatron, mobilni operateri ili parola "iz PIN-a snađi se preko neke maloprodaje".

Uh prosao si neverovatno dobro. Nema ih vise izgleda nigde...

Pozovi call centar gigatrona, miiiislim da može da se poruči

Pošto imamo 2 S7 u kući, rešio sam da jedan prodam i uzmem Moto Z.

Da li se i na Moto Z može instalirati(ima Snapdragon 820) GCam sa XDA i da li vredi to raditi, da li je probao neko od vlasnika?

Može druže, bilo je reči o tome ovde. Odlično radi

Da li može bilo koja verzija aplikacije ili mora baš "specijalna" za nju, kao što ima za LG G6?

Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Hvala Bane!

Javljam utiske o telefonu čim stigne(subota bi trebalo, ako PE vrši isporuke subotom)?

Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока

U zdravlje da se služiš. I spremi se za brdo update-a čim ga upališ ;)

Bukvalno, poludeces od update-a. :D Ali isplati se sve sa Moto Z... :)

Sent in style from my Moto X Style

i ja sam ludeo dok nije sve update-ovao, sad ne mogu da docekam da iskoci da je stigao Oreo :/

@braincic oces prodas taj battery mod mozda? :d

Da li ima verzija GCam koja radi provereno na Moto Z2 Play i ako moze link odakle da se skine?

Nazad
Vrh Dno