Šta je novo?

Moto Z

Mislim da ne moze da napaja, ali se ona trosi kad zvucnik radi.

Sent in style from my Moto X Style

@Bane-Nis
Da zaboravio sam i na to da podrzava RAW.

@mironiko
Hvala na objasnjenu, bacicu pogled i na tvoj test na bench-u. Cudno mi je da nisu lepo ispeglali taj mod da pravi bolje slike od telefona. Gledao sam i ja razno razna poredjenja na YT i vidim da svi nisu nista specijalno odusevljeni. A ipak je u pitanju dobra marka Hasselblad.

Inace koristim Z2 Play i zadovoljan sam kvalitetom slika. Samo me malo nervira kada je oblacan dan, a nesto slikam pod senkom budu slike nekako mracnije, tamne. Pretportavljam da je to zbog svetlosti. A dok kod mog drugara na Samsungu budu ciste slike. Naravno to pricam za brzinsko slikanje, bez onog professional mod da sad detaljno se podesava.

I da li moze isto da mi neko preporuci odakle mogu da narucim zastitno staklo, ali da ide od ivice do ivice? Uglavnom sto sam nasao je bilo da ne pokriva celom duzinom ekran, vec ostaje sa strane lufta.

Ljudi gde i koji bateri mod da kupim za telefon, moram sto pre da nabavun ubise me dve kartice i mailovi poslovni

Hvala, videcu onda istu takvu da nadjem za Moto Z2 Play kada vec prekriva ceo ekran lepo.

Inace sto se tice battery mode, cekaj ako ti nije hica dok PIN uveze ponovo moto turbopower pack. Kosta nekih 6900 kada preuzmes u Gigatronu, ali stvarno vredi svaki novac. :)

Samo narucis u PIN-u preko mail-a ili telefona i oni je isporuce Gigatronu, ali trenutno PIN ih jos nije uvezao. Imas njihov site pa prati kada se pojavi u ponudi. Na site-u inace pise cena 6690, ali na kraju kada preuzimas u Gigatronu ispadne 6990, mislim Gigatron se ugradi tu nekih 200-300din i ako su ovi bili iz PIN-a rekli da ce biti ta cena koja je na njihovom site-u.

Čim se pojavi na GT sajtu poruči. Tako sam se i ja dao za potragom nje pred novu godinu. Videh je na stanju u PIN-u (na sajtu) pozovem da li ima još i oni kažu mi smo samo veleprodaja, pozovite neku maloprodaju da povuku od nas. Onda pozovem maloprodaju od koje sam pre uzeo offGrid i moto mod 360°. Dobijem lepu cenu od 5300 din poručimo ali dođe povratna info iz PIN-a njima da je 3 uveženo samo i već su rezervisane. Ne budem lenj pa pitam mailom PIN da li ima i kad će opet biti i dobijem odgovor da su 3 uvežene i da će sledeće porudžbine za uvoz biti tek za mesec dana zbog praznika pa ako bude tad bude... Te tri su poslate GT u ušće s tim da su dve rezervisane bile u startu i jedna je ostala za prodaju. Ja brzo okrenem GT ušće dobijem isti info da je jedna na raspolaganju za oko 7000 din i odmah je naručim. Iskoristim neke bodove koje sam imao već tamo od prethodnih kupovina i tako je dobijem za oko 6300.
Eto to je moj "pu spas u zadnji čas" :D da je se dokopam.

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Zoves gigatron i narucis.

Da s tim što sam ja imao muku sa njima da poručim. Zvao sam GT call centar i pokušao da poručim iz PIN-a čim sam video u spisku. Ovi iz GT kažu "ne možemo ništa da poručimo što ranije nismo imali na stanju" ja rekoh "pa koja je to nebuloza normalno da niste kad niste ni poručivali ranije" [emoji23]. Onda krenem preko druge maloprodaje (pisah gore) da bi se priča opet završila u GT [emoji16]
Sada će vama biti lakše da je poručite iz GT jer su je "imali na stanju" :D

Al je ova motorola azurna sa apdejtima, prijatno sam iznenadjen.

Oho decembarski patch lepo, lepo

Upravo sam video belu led diodu izmedju zvucnika i selfi flesha. Jesam istripovao? [emoji23][emoji23][emoji23]

Upravo sam video belu led diodu izmedju zvucnika i selfi flesha. Jesam istripovao? [emoji23][emoji23][emoji23]

Nisi zaista postoji...
Cini mi se da desno od senzora otiska prsta ima jedna sitna crvenkasta dioda...
Dva puta sam je video tokom onih tonu nadogradnji nakon aktiviranja telefona...

Poslednja izmena:
Da, postoji legenda o beloj diodi :)))
ona svitne kod svakog update-a i ako se dobro sećam blinka kada uključiješ punjač na ugašen telefon. Čini mi se da je i bilo pokušaja da se aktivira kao notifikaciona nekim custom ROM-om...

Poslednja izmena:
Ta crvena je senzor za pokret kolko sam skapirao.

Citao sam jos pre na xda da Moto Z ima LED diodu, ali da je onemogucen njen rad zbog forsiranja Active Display opcije.

Meni je tako i bolje, obozavam Active Display - a nisam ljubitelj not. diode. Ali vecinu ljudi smara sto je ovako...

Sent in style from my Moto X Style

Ne znam dal se tripujem ali cini mi se od ovog decembarskog update da mi baterija traje duže.

meni deluje da nema neke razlike,realno to joj je bas lose.Pre ovog fona koristio sam mi max , trajanje baterije nebo i zemlja u odnosu na ovaj , jos pokusavam da se priviknem na situaciju :(

Juče sam preuzeo z2 play store kao u iphone sve sto preuzmem je na engleskom iako ima sam tel srpski.i nemoguće je naci uključiti poziv na čekanju ..a košta 70.000 din i bez slušalica i power punjača za ovaj novac.

a zasto bi 3rd party aplikacija morala da ima srpski kao jezik, to zavisi da li je kreator aplikacije uradio i mogucnost biranja jezika, tj da li je uradio prevod (velike aplikacije imaju).
Sto se tice call waitinga, on je u noguat-u prebacen kao settings dialer-a, otvoris dialer > one tri tacke u gornjem desnom uglu > settings > calling accounts > izaberes karticu ako imas vise i tu ti je opcija

Molim vas ako neko zna da mi objasni ili javi kako pronaći opciju Poziv na čekanju na novoj Motorolu Z2 play Dovoljno se razumem ali opcija prosto ne postoji kao npr ranije kod Lg ili Samsung-a. Ko zna bilo šta o telefonu. Molim za pomoć

Nazad
Vrh Dno