Šta je novo?

Moto Edge 30

Ne mogu nista na prvu reci, jutros kad sam ustao video sam da je uradjena nadogradnja.

Deluje mi ovo malo sto sam koristio da su izmene kozmeticke i da je dodana po neka opcija. Lock screen je pretrpeo mozda najvecu promenu. Ekran se sada moze iskljuciti na double tap. U file exploreru je dodana opcija za skeniranje dokumenata. Za bateriju jos nista ne mogu reci. Kad prodje par dana moze se doneti neki sud, ovako za sad deluje manje vise isto kao ranije.

Sto se brzine tice meni nema nikakve razlike, telefon je lepo radio i na a13.

Ne mogu nista na prvu reci, jutros kad sam ustao video sam da je uradjena nadogradnja.

Deluje mi ovo malo sto sam koristio da su izmene kozmeticke i da je dodana po neka opcija. Lock screen je pretrpeo mozda najvecu promenu. Ekran se sada moze iskljuciti na double tap. U file exploreru je dodana opcija za skeniranje dokumenata. Za bateriju jos nista ne mogu reci. Kad prodje par dana moze se doneti neki sud, ovako za sad deluje manje vise isto kao ranije.

Sto se brzine tice meni nema nikakve razlike, telefon je lepo radio i na a13.
Hvala veliko.

A reci mi kada se zaključa ekran, pa prilikom dodira ona zamena za - always on display, kako izgleda sada?
Da li postoje skinovi, ili su uklonili i to sa peek-displejom?

Ima opcija ali ne funkcioniše, bar ne na ultri.

Hvala veliko.

A reci mi kada se zaključa ekran, pa prilikom dodira ona zamena za - always on display, kako izgleda sada?
Da li postoje skinovi, ili su uklonili i to sa peek-displejom?
Koliko sam primetio na zakljucanom ekranu mozes samo da promenis izgled notifikacija i nista vise.

Prilozi

• Screenshot_20240926-071219.png
    Screenshot_20240926-071219.png
    116.1 KB · Pregleda: 24
Nema vise, ali ima u podesavanjima za wallpaper da se dodaju efekti

Prilozi

• Screenshot_20240926-153452.png
    Screenshot_20240926-153452.png
    506.8 KB · Pregleda: 31
Nisam cackao tako da nisam primetio. Sto se baterije tice deluje mi da je bolja situacija i da ce biti mozda 1h sot veci. Mada opet kazem, trebalo bi donositi sud posle par dana.

Stigao A15 konačno na Edge 30 ultra, upavo ga instaliram.

Preko OTA, malo šminke i ispravili su onaj bug na zaključanom ekranu.

Nema Hello UI, nema AI, to je za nove modele, tako da je to sve što se tiče androida za ovaj model, još jedino par zakrpa i ćao u vezi podrške.

Koja mreža? Na yettel još nema.

Pa ja sam na Yettelu, stigao mi A15 u sredu.

Prilozi

• Screenshot_20250530-050435.Ažuriranje Motorola softvera.png
    Screenshot_20250530-050435.Ažuriranje Motorola softvera.png
    66.2 KB · Pregleda: 14
Hm, kod mene nema ništa. Verovatno će se pojaviti za neki dan. Doduše telefon sam uzeo u slobodnoj prodaji, nije preko operatera.

Evo stiglo i kod mene. Što kažeš samo malo šminke, ostalo sve isto.

Па нема шта ново и епохално ни да се уведе између две верзије андроида. Сад је свима АИ у фокусу (не знам како стоје старије серије Моторола по том питању), мада ни то није ништа ексклузивно јер је Џемини доступан свима, а то мало додатне АИ интеграције није интересантно ширим масама.

Na seriji 30 nema AI.

Ima valjda Gemini?

Ima ako skineš sa prodavnice.

Manje više, to ti je to. Motorola se poprilično oslanja na Gugl i Gemini rešava sve zahteve u pogledu AI (ako neko to i koristi u svrhu bilo čega pametnog).

Suštinski, nikakve razlike u pogledu upotrebe telefona nema između Edge 20 pro koji sam koristio do prošle godine i Edge 50 ultra koji koristim sada (izuzev kamera).
Što se mene tiče, miran sam bar još 4 godine.

Ja sam sa 30 ultra izuzetno zadovoljan. Za moj način upotrebe mi bolji ne treba. Za godinu i po dana koliko ga imam nije nijednom zabagovao ili pravio neke probleme.

Ja sam sa 30 ultra izuzetno zadovoljan. Za moj način upotrebe mi bolji ne treba. Za godinu i po dana koliko ga imam nije nijednom zabagovao ili pravio neke probleme.
Sad sam isprobao Motorolu edge 30 ultra od tipa koji je odradio downgrade na android 13 .On je sumnjao da su svakim apdejtom i novim androidom oskrnavili jačinu i kvalitet zvuka i bio je u pravu , posebno preko blututa kad se pusti muzika. Stavim moju edge 30 ultra koja je na A15 i njegovu koja je na A13 i duplo je jači i kvalitetniji zvuk na njegovoj motoroli. Psujem im sve po spisku, smradovi ........

Nazad
Vrh Dno