Hvala veliko.Ne mogu nista na prvu reci, jutros kad sam ustao video sam da je uradjena nadogradnja.
Deluje mi ovo malo sto sam koristio da su izmene kozmeticke i da je dodana po neka opcija. Lock screen je pretrpeo mozda najvecu promenu. Ekran se sada moze iskljuciti na double tap. U file exploreru je dodana opcija za skeniranje dokumenata. Za bateriju jos nista ne mogu reci. Kad prodje par dana moze se doneti neki sud, ovako za sad deluje manje vise isto kao ranije.
Sto se brzine tice meni nema nikakve razlike, telefon je lepo radio i na a13.
Koliko sam primetio na zakljucanom ekranu mozes samo da promenis izgled notifikacija i nista vise.Hvala veliko.
A reci mi kada se zaključa ekran, pa prilikom dodira ona zamena za - always on display, kako izgleda sada?
Da li postoje skinovi, ili su uklonili i to sa peek-displejom?
Ne, izbacili su Peek Display.Dakle nema više onoga kad zaključamo ekran, pa on pokazuje sat poput aod-a?
Na ovo ciljam:
Pogledajte prilog 459769
Imamo to i na a13.Nema vise, ali ima u podesavanjima za wallpaper da se dodaju efekti
A14 više ne.Imamo to i na a13.
OTA ili preko Software fix programa?Stigao A15 konačno na Edge 30 ultra, upavo ga instaliram.
Nisam ni ja uzeo telefon preko operatera nego ovde na Benču na oglasima pre godinu ipo dana.Hm, kod mene nema ništa. Verovatno će se pojaviti za neki dan. Doduše telefon sam uzeo u slobodnoj prodaji, nije preko operatera.
Sad sam isprobao Motorolu edge 30 ultra od tipa koji je odradio downgrade na android 13 .On je sumnjao da su svakim apdejtom i novim androidom oskrnavili jačinu i kvalitet zvuka i bio je u pravu , posebno preko blututa kad se pusti muzika. Stavim moju edge 30 ultra koja je na A15 i njegovu koja je na A13 i duplo je jači i kvalitetniji zvuk na njegovoj motoroli. Psujem im sve po spisku, smradovi ........Ja sam sa 30 ultra izuzetno zadovoljan. Za moj način upotrebe mi bolji ne treba. Za godinu i po dana koliko ga imam nije nijednom zabagovao ili pravio neke probleme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari