Šta je novo?

Moto Edge 30

Mene jeza hvata kad treba da radim facrory reset, pa moram da napravim backup i ovih 128. Ne znam šta bih da ima više mesta!

Ovo mi je prvi android telefon kod kog sistem pojede 3/4 prostora.

Da li moze pomoc ?
Nikako ne mogu da povezem Samsung Watch 5 Pro a ni Watch 4 46mm sa aplikacijom koja non stop kresuje.
Satovi su resetovani i kako skine watch manager pukne i izbaci gresku.
Molim vas pomoc..

Čini mi se da je LMC 8.8 (foto, video, ultra široka) značajno bolja od stock kamere u svim uslovima. Može li još neko da proba? Aplikacija je ovde, a config u prilogu.
Isprobao juce kameru i rezultati su zadovoljavajuci. Video nisam probao. Jedini problem kod mene je sto ne radi ultrawide kamera, stalno zabaguje i moram da cistim data i kes aplikacije kao i foldere od logova da bi ponovo bila funkcionalna.

Isprobao juce kameru i rezultati su zadovoljavajuci. Video nisam probao. Jedini problem kod mene je sto ne radi ultrawide kamera, stalno zabaguje i moram da cistim data i kes aplikacije kao i foldere od logova da bi ponovo bila funkcionalna.
Kod neba radi super. Probaj ovaj config.

A šta uradiš pa se to pojavi?

Samo prebacim na ultra siroku kameru i to se pojavi.

Pošalji crash log, da vidimo ima li šta upotrebljivo.

Može ovde, pa da pogleda još neko

Ne mogu da okacim, ne podrzava bench ekstenziju, a i ne znam cime da otvorim da vidim sta pise unutra.
Zipovao sam, pa ko se razume neka pogleda.

Prilozi

• LMC8.8_MOTOROLA_MOTOROLA EDGE 30(DUBAI)_2023-10-27.zip
    1.9 KB · Pregleda: 1
Poslednja izmena:
Nisam neki ekspert, ali čini mi se da iz nekog razloga nema komunikaciju sa UW kamerom, čim ne može da učita metadata. Je li u pitanju stock rom?

Egde 30 Fusion,ne vidi Galaxy Buds 2 u Wearable aplikaciji na scan...
Ne mogu mi watch 5 pro a ni watch 4 46mm classic da povezem..
O cemu se radi,nece ni preko wearOS.

Na agc radi bez problema. Da, stock rom je.
Ajde, molim te, na AGC uđi u podešavanja, pa u lens setting i pošalji snimak ekrana. Probaj i LMC bez configa sa vidimo kako se ponaša. Čudno mi je to krešovanje, nigde u telegram grupi nisam našao da se to nekom dešava.

To je od agc.
Inace kresuje i bez configa.

Prilozi

• Screenshot_20231028-211016.png
    Screenshot_20231028-211016.png
    51.1 KB · Pregleda: 9
  • Screenshot_20231028-210738.png
    Screenshot_20231028-210738.png
    55.8 KB · Pregleda: 16
Promeni onda i na LMC ID za UW sa 3 na 2, probaj.

To je bio problem. Unet broj 2 umesto 3 koji je bio. Sad radi. Hvala na pomoci.

Prilozi

• Screenshot_20231028-214416.png
    Screenshot_20231028-214416.png
    52.6 KB · Pregleda: 19
Imao sam čudan problem sa telefonom. Dešavalo mi se da se ekran zamrzne,da se restartuje ili sam ugasi. Stalno,svaki čas nekoliko dana. Fabrički reset nije pomogao. Onda sam umislio da je zbog maske (možda pritiska dugme za isključivanje, skroz ili delimično). Skinuo sam masku,desilo se isto je jednom ili dva puta i već danima radi super. Stavio sam mu drugu masku i ništa, sve kako treba. Iako nema logike da je maska uzrok svemu tome, ne smem da vratim onu koja je bila na telefonu kada je problem nastao. 🤣 A ona prelepa! Tanka, pozadi providna! Sačekaju još koji dan i ako sve bude kako treba, vraćam je!
Ova maska je u pitanju

Posle skoro dvogodišnje avanture sa Samsungom (A52s) i Motorolom (Edge 30), vraćam se na Xiaomi. Juče sam prešao na Xiaomi 13t, ako uspem da osposobim Edge 30, pratiću i dalje dešavanja i verovatno ide neki custom rom da popuni ono što prazni aosp nema. Poslušao sam sad da ne ispadnem zadrt, ali više ko mi pomene "čist android" u pozitivnom smislu smatraću da me zaj***va. Edge 30 je dobar telefon, ali mu je velika mana goli, prazni, ružni, nepraktični AOSP.

Pošto imam i 13T u kući, reći ću ti da silno grešiš.

Posle skoro dvogodišnje avanture sa Samsungom (A52s) i Motorolom (Edge 30), vraćam se na Xiaomi. Juče sam prešao na Xiaomi 13t, ako uspem da osposobim Edge 30, pratiću i dalje dešavanja i verovatno ide neki custom rom da popuni ono što prazni aosp nema. Poslušao sam sad da ne ispadnem zadrt, ali više ko mi pomene "čist android" u pozitivnom smislu smatraću da me zaj***va. Edge 30 je dobar telefon, ali mu je velika mana goli, prazni, ružni, nepraktični AOSP.
Ruzni je subjektivno, ali sta to konkretno ima Xiaomi da ti fali ovde? Iskreno pitam, odavno nisam koristio.

Vrh Dno