Isprobao juce kameru i rezultati su zadovoljavajuci. Video nisam probao. Jedini problem kod mene je sto ne radi ultrawide kamera, stalno zabaguje i moram da cistim data i kes aplikacije kao i foldere od logova da bi ponovo bila funkcionalna.Čini mi se da je LMC 8.8 (foto, video, ultra široka) značajno bolja od stock kamere u svim uslovima. Može li još neko da proba? Aplikacija je ovde, a config u prilogu.
Kod neba radi super. Probaj ovaj config.Isprobao juce kameru i rezultati su zadovoljavajuci. Video nisam probao. Jedini problem kod mene je sto ne radi ultrawide kamera, stalno zabaguje i moram da cistim data i kes aplikacije kao i foldere od logova da bi ponovo bila funkcionalna.
Ovo dugme?Samo prebacim na ultra siroku kameru i to se pojavi.
Ajde, molim te, na AGC uđi u podešavanja, pa u lens setting i pošalji snimak ekrana. Probaj i LMC bez configa sa vidimo kako se ponaša. Čudno mi je to krešovanje, nigde u telegram grupi nisam našao da se to nekom dešava.Na agc radi bez problema. Da, stock rom je.
Upravo proverio, još uvek ništa.Je li jos neko dobio apdejt?
Pogledajte prilog 412293
Ruzni je subjektivno, ali sta to konkretno ima Xiaomi da ti fali ovde? Iskreno pitam, odavno nisam koristio.Posle skoro dvogodišnje avanture sa Samsungom (A52s) i Motorolom (Edge 30), vraćam se na Xiaomi. Juče sam prešao na Xiaomi 13t, ako uspem da osposobim Edge 30, pratiću i dalje dešavanja i verovatno ide neki custom rom da popuni ono što prazni aosp nema. Poslušao sam sad da ne ispadnem zadrt, ali više ko mi pomene "čist android" u pozitivnom smislu smatraću da me zaj***va. Edge 30 je dobar telefon, ali mu je velika mana goli, prazni, ružni, nepraktični AOSP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari