Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

2di4x00.jpg

Pa iskreno trebali su tu temu da vrate kad se biraju borci. Ali meni se svidja i ova nova isto.

Sub-Zero u cyborg fazonu?

I u tom :)

Ubedljivo najvise me nervira faca Johnny Cage-a, svaki put razmisljam da gadjam TV kad ga vidim...a sto je najgore, razbijam sa njim, bas mi lezi u ovom MK :)

Ko li im ovo crta/smislja, na foru je onih crteza sto klinci do 7 godina crtaju po secanju, pa ispadne neki izobliceni Miki Maus i slicno :), takvi su svi likovi kojima se vidi faca :)

Poslednja izmena:
Xexe pa mozda si u pravu to s facama, al opet ne znam ni sta toliko nije u redu. Ajde dajte neki screenshot iz neke igrice kome ja faca u redu? :D

Realno Johnny Cage-a su najvise zasrali.
Misliim gotovo uopste ne lici na sebe, kao prvo Cage nije tako nagruvan i on treba da izgleda kao borac srednje kategorije a ovde izgleda kao Klicko , a druga stvar ta tetovaza i taj natpis preko prsa je totalno nepotreban i promasen , jednostavno ne uklapa se u njegov fazon.

Sto se tice ostalih likova gotovo da nemam zamerki

[youtube]ZoQ29YIJeIc[/youtube]

Evo kako NRS vidi Cage-a. On je nakurceni glumac koji uvek voli da bude u centru paznje. Zbog toga su mu verovatno i stavili tu tetovazu.
Menni se jedino Reptile ne svidja puno, jer su ga bas mnogo izmenili. Smoke kad se pogleda ovako izgleda odlicno. A Kabalu su izgleda doradili masku i sad je skoro pa isti kao u MK3. Borci dosta lice na one u MK2 i MK3 i to je po meni ogroman plus za igricu.

Mortal Kombat Arenas

2crpyy9.jpg

The Courtyard

2qb98vk.jpg

Goro's Lair

dzyxs5.jpg

Pit Bottom

2a6uuj4.jpg

Throne Room

Mortal Kombat 2 Arenas

kcf589.jpg

The Armory

35kuyvb.jpg

Deadpool

20pr04y.jpg

Shao Kahn's Koliseum

2j4vdi9.jpg

Living Forest

16gzk3o.jpg

The Pit 2

25rmp9t.jpg

The Tower

25euzrb.jpg

Wasteland

Poslednja izmena:
Ultimate Mortal Kombat 3 Arenas

1111kzc.jpg

The Belltower

2m2j4fp.jpg

Jade's Desert

97lmv6.jpg

The Graveyard

2vngidl.jpg

Scorpion's Lair

enkli.jpg

Rooftop

x4kewp.jpg

Soul Chamber

ek2hq8.jpg

The Street

2zirpfa.jpg

The Subway

swvct0.jpg

The Temple

Arene su bas uboli.
A gde je Temple :( ?

Nisu lose arene...

Od likova po meni su solidno odradili Strykera. Sketor i Cyrax si mi isto ok.

Najgori mi je na zalost Sub-Zero. Jonny Cage isto upadljivo los.

Sad kad vidim Kratosovu sliku medji ovim likovima, malo sam u fazonu da je bolje da ga nisu ubacivali. Dovoljan je bio jedan onaj beli lik (onaj sa satanistickim simbolima, ne znam ko je taj lik, izgleda *******ije od Kratosa :) )

Poslednja izmena:
Mortal Kombat, available on April 19 for the PlayStation 3 computer entertainment system and the Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft, includes a one-time-use registration code that gives players access to all online modes in the game. Players who do not have a code will get a free two-day trial of the online play and then be able to purchase the online modes for 800 Microsoft Points on Xbox LIVE Marketplace and $9.99 on the PlayStation Network.

http://www.joystiq.com/2011/03/29/rumor-warner-bros-joining-online-pass-camp-with-mortal-komba/

Sve samo da bi sprecili preprodaju igre... Ne verujem da im je to pametna odluka posto je MP veoma vazna stvar za tabacine i smatra se sastavnim delom igre... Ako moras da ukucavas pass to onda znaci da je MP u stvari DLC i igra mora biti ocenjena u skladu s tim (tj da nema online) sto ce joj smanjiti ocenu...

Ali i destimulise prodaju polovnih igara u kojima je bitan multiplayer, i to je tacno (i valjda osnovno), ne moramo bas sve da prebacimo u totalno drugu krajnost u zelji da nesto objasnimo ili iskazemo nezadovoljstvo.

Njihov cilj je da donekle obesmisle prodaju polovnih igara i ovo im u tome pomaze. E sad, sta mi mislimo o tome je druga prica :)

Meni je svejedno da li ce to uraditi za ovu igru ili ne posto u svakom slucaju ne nameravam da je prodajem... Ali sta cemo u slucaju da zelim da pozajmim nekome igru na par dana? Moje misljenje je da je to pogresan pristup i da ce smanjiti broj igraca online... Nece svi hteti da stalno igraju online... Neki ce probati, videti da to nije za njih i hteti da prodaju igru... Onaj koji je kupi tada nece imati online zbog vec iskoriscenog koda... Zato i smatram da se ocena za sve takve igre mora dati kad da se radi review igre koja nema MP... Sve sto se ne instalira prilikom same instalacije igre i zahteva doatnu akciju mora se smatrati dodatkom koji ne ulazi u ocenu.

Mislim da imas trial period koji traje 2 dana.

Da... To bi reslio pozajmljivanje na dan nekome... U svakom slucaju, svaka takva igra mora biti ocenjena kao da online MP komponenta ne postoji... Losije ocene ce povuci i losiju prodaju...

Sve samo da bi sprecili preprodaju igre... Ne verujem da im je to pametna odluka posto je MP veoma vazna stvar za tabacine i smatra se sastavnim delom igre... Ako moras da ukucavas pass to onda znaci da je MP u stvari DLC i igra mora biti ocenjena u skladu s tim (tj da nema online) sto ce joj smanjiti ocenu...

Pa kako si to zakljucio? Ti kad kupis igru onako kako je najnormalnije da se kupi, mozes da je igras online zauvek, dovoljno je da jednom ukucas kod da bi to aktivirao i mozes da zaboravis na to. Na koju foru bi tu MP bio nesto slicno DLC-u?

Mislim, jeste ogranicenje i ni ja ne navijam za takve stvari, naravno, ali ako vec pricamo o svemu tome, onda moramo precizno...

Pritom, taj koji je uzeo polovnu igru, moze da dokupi online kod ponovo (nije da moze samo da baci igru), ali sve su osmislili upravo da se to ne bi desavalo...

Poslednja izmena:
Njihov cilj je da donekle obesmisle prodaju polovnih igara i ovo im u tome pomaze.

Naravno, ali legalno nemaju nikakvog prava na to, tj. sve dok se ne sredi situacija oko toga zakonski. Sve druge industrije bi isto želele, sa igrama je specifično što priroda igara kao proizvoda to omugućava.

U svakom slucaju, svaka takva igra mora biti ocenjena kao da online MP komponenta ne postoji

Ona postoji za kupce nove igre i one koji daju 10$. :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno