Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

"An Animality is a finishing move from the Mortal Kombat fighting game series. It has appeared only in Mortal Kombat 3, Ultimate Mortal Kombat 3 and Mortal Kombat Trilogy"

Kao sto rekoh, to sam i ja mislio dok nisam naleteo na ovaj spisak komandi... Zato pitam da neko ko ima MK2 za PC proveri... Ja mogu da probam na PS3 ali nisam siguran da je to ista verzija (rekao bih da je to prebaceno sa PS2)

Ja mogu da probam na PS3 ali nisam siguran da je to ista verzija (rekao bih da je to prebaceno sa PS2)

Prebačeno je sa automata, dakle direktan port :)

Mortal Kombat (2011) Gameplay on Gamespot Live @ E3 2010

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/f1K0MfJcMBY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/f1K0MfJcMBY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Meni se ovo jako svidja. Baš je reboot :)

Odlicno je osmsljeno.

Dobar je ovaj klip samo što smo ga videli 5000 puta na kojekakvim reportažama i šta ti ja znam, uvek su scorpion vs. sub zero, milleena+kung lao vs. johhny cage+night wolf i reptile vs. sektor. Smaraju više

Pa samo ti igrači su u trenutnom buildu (video si kada biraju igrače da ih ima samo šačica). Bolje nego da prikažu "sve" pa da ostaje samo da se smiluju da izdaju igru. Što se mene tiče, uzimam igru 101%.

Brate sta fali muzici, meni je ova zadnja pesma iz klipa prejaka i dan danas, ni na jednoj zurci na kojoj sam pustao muziku nije moglo da prodje bez ove stvari !!
I dan danas stvar vozi do yaya! :banana::guitar:

comment sa youtube-a :d
My wife gets pissed off when we have sex to this song. But then I just punch her in her face! MORTAL COMBAT!!!!!

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EAwWPadFsOA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EAwWPadFsOA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Inace trailer budi nostalgiju samo tako, kad se setim bezanja i skole i kidanja Gameboy-a! :smoke:

Pesma je iz prvog filma.

A pošto ova igra nema veze sa filmom (em je reboot, a i film nema veze ni sa čim) muzika je poprilično neprimerena u onom klipu.

Psiho, pokloniću ti originalni CD sa muzikom iz filma kad ti se toliko sviđa.

Bas je losa muzika(koliko ja znam to je muzika iz drugog dela filma koji je ocaj).
Ima mnogo boljih numera u MK2/MK3 od ovog krsha.

Koja muzika je bila u MK2 igri? I jos da je bilo vise numera? Doduse, tada nisam ni imao zvucnu pa je sve islo preko beepera pa se mozda zato ne secam... (sad cu da vidim na PS3 da li ima neka muzika) A ova muzika je takva posto su Techno/Rave bili popularni u to vreme... :D Ni meni se ne svidja, ali sta ces...

genijalci, ovo ochigledno nije muzika iz igre, nego dodato na klip ...

Omfg. Stani je li citate postove ili sta? Pa lepo sam postavio link ka punom videu, nema muzike nema glupih montaza svaki video na yt je skinut sa Gamespot-a.Jedino i ekskluzivno su za Gamespot prikazali demo.

Evo vam ceo video sa GameSpot-a, izmenjene verzije se vuku po YouTube-u zato je bolje gledati ovde:

http://e3.gamespot.com/video/6266626/?hd=1
A u pozadini se cuje Ed Boon i objasnjava mogucnosti igre.

Ovo ima da bude bez sumnje najbolji mortal kombat ikada:cigar: Igrao sam ovu igru dan-nocno kad sam bio u osnovnoj (najvise se igrao mk3) i znao sam sve fatalite i ostala cuda i igra je bila potpuni hit kod svih klinaca tada. I sad da pitate nekog od uzrasta 20-25 godina bilo dal muskarca ili devojku dal zna sta je mortal kombat odgovor ce da bude pozitivan.
Poslednji mk koji sam igrao je mk4 ali nije mi se dopao ni 3d ni gameplay uopste a ni ti novi, kako neki vole da ih nazovu neoriginalni, borci. Predpostavljam da je svaki posle mortal kombat (posle mk4) bio isti samo sto je grafika napredovala.
Ovaj trailer sad sto sam video na yty za novi mortal kombat nisam mogao da poverujem da je stvaran. Potpuno isti mk kao pre 10 i vise godina samo sa mnogo boljom grafikom. Cak su i borbe potpuno uradjene u 2d fazonu. Borci imaju ponovo fatalite, specijalne udarce (iste kao pre i jos neke nove verovatno) imaju svoja oruzja znaci sve potpuno isto od gameplaya do boraca.
Nesto sto me je posebno obradovalo a sto sam procitao je da ce samo biti boraca i staza iz mk1, mk2, i mk3 znaci nema onih natrpanih likova samo ovi originalni.
Steta sto ce igrica tek u martu sledece godine:crash:, zasto su morali jos od sada da nas loze???:D

Kako si dosao do tog zakljucka, zbog grafike? :)
Ma kakva grafika, mislim jeste dobra grafika, ali kad sam gledao onaj demo sto su prikazivali sa one 3 borbe na youtubeu ono potpuno isto izgleda kao kad sam igrao mk3 ili umk3. 2D borbe, isti specijalni potezi boraca (npr kad se kung lao okrece u mestu ili sektorove pratece rakete:)), fataliti su ludilo takodje ( video sam Kung Laov, Mileenin i Reptilov). Jedino mi se nesvidja sto ce verovatno kao po obicaju (kod ovih novijih igrica) da prenabilduju borce, mnogo ih naduju nekako, ne znam mozda ni ja nisam navikao da ih gledam tako.:d
A sto se tebi ne svidja ovakav mk?

A sto se tebi ne svidja ovakav mk?

Animacije su mi nekako de*ilne, kao i osecaj, zvuk udaraca.. Kao i neke SF fore, koje ne pristaju MK-u... kog djavola je onaj X-ray udarac :) Jako bi voleo da gresim i da je to uzivo dok igras dosta drugacije..

Poslednja izmena:
Ma igrica izlazi tek u martu sledece godine, ko zna sta ce jos da izmene, poprave, dodaju i sta znam vec:) onaj XRay udarac se meni licno dopao kako su ga uradili. Zvuk i muziku tek treba da rade. Ja mislim da ovo sto su uradili do sad je samo da se vidi koji je cilj novog mortal kombata.

@shin-bojan
verovatno si upravu, npr. ja nisam igrao nista posle mk4 ( i bio mi je grozan). Video sam klipove za Armageddon i isto mi se nije svidjao pogotovo zato sto je pun nekih boraca koje samo oni znaju zasto su ih napravili. MK vs DC nisam gledao ali sam od vecine cuo da je veliko sr***

Borci imaju ponovo fatalite, specijalne udarce (iste kao pre i jos neke nove verovatno) imaju svoja oruzja znaci sve potpuno isto od gameplaya do boraca.
Nesto sto me je posebno obradovalo a sto sam procitao je da ce samo biti boraca i staza iz mk1, mk2, i mk3 znaci nema onih natrpanih likova samo ovi originalni.
Steta sto ce igrica tek u martu sledece godine:crash:, zasto su morali jos od sada da nas loze???:D
-Kad to nisu imali fitalitije?

-Lose si procitao, bice dosta boraca i staza iz ostalih delova, odakle ti to da nisu originalni ako su van prva 3 dela?

Nazad
Vrh Dno