Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

mk9_gse3live03.jpg

mk9_gse3live04.jpg

mk9_gse3live05.jpg

Scorpvsub.jpg

Barem krv ne izgleda onako glupo kao u prethodnicima...

Cekaj kad kao igra izlazi ? Ili nema jos informacija.
Deluje zanimljivo, PS2 MK sam preskocio, a na Segi sam potrosio dane zivota, i brdo para, bezao iz skole da bi igrao. Ne znam zasto je to bila tolika zaraza, gore od ISS-a.

Uh... Pa ja jos uvek na PS3 igram MK2 :D Dobra je bila igra zato sto nisi imao neke izrazite favorite... Mogao si skoro sa svakim igracem da pobedis bilo kog drugog, sto nije bas jednostavno kad imas toliko likova (doduse, bilo je dosta i kopiranih likova)

Jedva čekam :) Uvek je imala najbolje fatalityje, tako da ni sada neće omanuti, u grafiku ne sumnjam, još samo da se vidi detaljnije gameplay

Nema bebalitija šmrc :(

Animality najverovatnije ali za babality znam provereno da je bio u MKII jer sam ga igrao nenormalno mnogo na prvom Gameboy-u.

Greska... Izgleda da su jos u MK2 bili (Fatality 2x, Animality, Babality i Friendship)

Hajde mi objasnite šta je to: Fatality 2x, Animality, Babality i Friendship :)

To znaci da si mogao da biras jedan od dva Fatality, Animality (pretvori se u zivotinju), Babality (pretvori protivnika u bebu) i Friendship (da mu poklon, cvece itd)

Ja sam totalno zaboravio da se i u starijim verzijama moglo 'pimpovati' :) Ne znam zasto nisam toliko odusevljen, potezi su mi malo cudni kao i pokreti, malo mi je i prebrzo...

Greska... Izgleda da su jos u MK2 bili (Fatality 2x, Animality, Babality i Friendship)

Animality od MK3. Ova 4 i čuveni nikad vidjeni Sonyin sexality MK2 :d

Ja sam totalno zaboravio da se i u starijim verzijama moglo 'pimpovati' :) Ne znam zasto nisam toliko odusevljen, potezi su mi malo cudni kao i pokreti, malo mi je i prebrzo...

Animacije su kao u 3d MK igrama.
Ne znam samo kako uvek odrade tako los motion capture.

Evo komande za Sub-zero :D za MK2 za PC... Mozda su se zeznuli posto se i meni cini da je sve to bilo u MK3, ali ako neko ima verziju za PC (ja imam samo na PS3) neka proba...

SUB-ZERO
--------
Backhand : HIGH PUNCH (closest to opponent)
Iceball : Quarter-Circle Towards - LOW PUNCH
Ground Freeze: Quarter-Circle Away - LOW KICK
Slide : Back + LOW PUNCH + BLOCK + LOW KICK
Pit/Spikes: Donw, 2 Forward, BLOCK
Babality : Down - 2 Back - HIGH KICK
Friendship: 2 Back - Down - HIGH KICK
Animality : 2 Forward, Down, 2 Forward, HIGH PUNCH
Fatality 1: 2 Forward - Down - HIGH KICK
(Opponent will FREEZE. Stand just out of sweep range.)
forward - down - two forward - HIGH PUNCH
(After deep freezing the victim, Sub-Zero will
shatter the top part of the body. Stand close.)
Fatality 2: hold LP, Back,back,down,forward release LP.
Works from everywhere but close
(Sub-Zero will throw an ice grenade into the stomach
of the victim, exploding their top half.
Stand about a jumps length away.)

@vampirbg

"An Animality is a finishing move from the Mortal Kombat fighting game series. It has appeared only in Mortal Kombat 3, Ultimate Mortal Kombat 3 and Mortal Kombat Trilogy"

tako da...

Nazad
Vrh Dno