Šta je novo?

Moonshot novčići

Koliki je reflection reward na holdovanje FEG-a na Trust walletu, ne mogu da nađem informaciju...?

Meni za penziju od feg treba malo više od 10x. Sa1k uloženih ne može se u pemziju što bi bosanci rekli. Mada razmišljam da ulozim još toliko

Ja sam poceo kad je bio visoko, na 16, pa na 8, na 4 pa na 2. Na 2 sam kupio dosta jer sam se bio iznervirao. Medjutim isplatilo se :)
Trenutno imam vise od trilion, nesto u stake, nesto u wallet.

Stake je smesan trenutno, treba ti par meseci da nadoknadis onih 2%. Ukoliko menjacnica bude imala veci broj transakcija, bice bolje, za sada bukvalno nista.

pitanje

kada na fegex-u kliknem rox ne iscitava mi kolicinu sa trust wallet-a, a feg radi normalno? sta moze biti problem? hvala
Hm, ne bih znao. Probaj skroz ugasit trust pa pokreni ponovo. Ne koristim trust. Mozda bolje pitaj na onoj feg balkan grupi.

Koja je svrha ROX tokena? Moze u par reci objasnjenje? @Tomiprunet
To je prvi smartdefi coin, kao sto je BTCprvi crypto coin. ima ga samo 1000 komada na bsc i 1000komada na eth strani.
rug free, nikad ne moze pasti na nulu, pa cak ni na startnu cenu zbog bakinga, i zbog toga mu baseline stalno raste, tj moze da padne na cenu koliki mu je baseline, ne moze nize. pa onda drzanjem njega u walletu, 0.001 rox valjda imas taj gas rabat, a to je da kupovinom odredjenog iznosa u bnb i eth nekog tokena na fegex kao i prodajom fee dobijas nazd, pa cak i vise nego je fee kostao. to je pogotovo znacajno za eth stranu jer su tamo fee jako visoki, tj moras puno platit. ne znam tacno bas sve , evo ti zvanicna stranica https://fegrox.com/

Evo jos jedan token iz tkz feg ekosistema https://try.finance/ TRY token.
ista je contract adresa za bsc i eth stranu. ATH je bio 200$ , sada je oko 70$ . Glavni dev Tony je usko povezan sa FEGROXom, tj kaze da mu je FEGROX mentor. Bit ce prvi token koji ce migrirati na smartdefi, pored toga ko ga bude imao moci ce da radi arbitrazu, npr sad je try token na bsc strani 70$ a na eth strani 45$. kad bude arbitraza, onda ces moci kupiti na eth strani i prodati na bsc strani ( ili na bilo kojem block chainu koji su podrzani od fegexa bsc, eth, avax, ftp i polygon)

Moze izazvati otpor kod ovih sto drze BTC, ne moze kod ostalih. Uostalom nije ni poredjenje naivno, jer se stvara hajp . Uostalom za ROX znaju uglavnom pristalice FEGa (sam si napisao da ne znas nista o ROXu) a za BTC zna ceo svet. Na kraju krajeva twit sam postavio na ovoj temi, tako da ne znam u cemu je problem? :)

Tema je ok, nije to stvar kada su relevantne informacije, i jesi podelio do sada dosta korisnih i hvala ti na tome.

Ali sam tvit mi strasno bode oci, sam hype naslov twita "THE BIGGEST CRYPTO RACE OF ALL TIME HAS STARTED".
Ko ce prvi doci do 100k. Jedan ima supply 19.000.000 trenutno, a drugi 1.000.

Ja jednostavno ne volim takve vesti, zvuci kao informer i navode na krivi trag, ali to je moje misljenje.

Jedan je tu vec 20godina a drugi 2 meseca.
Taj twit treba da gledas kao marketing, jer osim twitowanja feg tima nema nikakvog drugog marketinga, dok je BTC marketing sam za sebe, tj ne treba mu marketing, jer svako dete i svaka baba znaju za BTC. Svatas?

Vrh Dno