Detector
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.11.2013
- Poena
- 305
Kako se zovu te grupe na telegramu ?Na telegram grupi , ima ona glavna i balkan grupa
Kako se zovu te grupe na telegramu ?Na telegram grupi , ima ona glavna i balkan grupa
https://t.me/FEGchatCroatia feg balkanKako se zovu te grupe na telegramu ?
Lepo si to odradioJa sam poceo kad je bio visoko, na 16, pa na 8, na 4 pa na 2. Na 2 sam kupio dosta jer sam se bio iznervirao. Medjutim isplatilo se
Trenutno imam vise od trilion, nesto u stake, nesto u wallet.
pitanjeROX bsc 48k
Hm, ne bih znao. Probaj skroz ugasit trust pa pokreni ponovo. Ne koristim trust. Mozda bolje pitaj na onoj feg balkan grupi.pitanje
kada na fegex-u kliknem rox ne iscitava mi kolicinu sa trust wallet-a, a feg radi normalno? sta moze biti problem? hvala
moze link? ako ne ovde onda na PMHm, ne bih znao. Probaj skroz ugasit trust pa pokreni ponovo. Ne koristim trust. Mozda bolje pitaj na onoj feg balkan grupi.
Unazad par posteva sam ostavio linkove.editmoze link? ako ne ovde onda na PM
To je prvi smartdefi coin, kao sto je BTCprvi crypto coin. ima ga samo 1000 komada na bsc i 1000komada na eth strani.Koja je svrha ROX tokena? Moze u par reci objasnjenje? @Tomiprunet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari