Šta je novo?

Monitor review by Stoske® – LG M228WA TV tuner built in

Thnx, sada cu da ga menjam za novi :D

Verovatno moze iz skarta da se izvuce signal pa u video kartu, ali kvalitet je uzas. Ja sam to radio sa CRT TV, ubo sam onaj skart sto ima INPUT/OUTPUT prekidac.
Зашто мислиш да је квалитет ужас? Само прослеђујеш PAL сигнал чинч каблом у Video IN на графичкој. То би требало да даје сасвим употребљив квалитет за кућне потребе. Ако бих узео овај монитор могао бих коначно да бацим и CRT телевизор и распали VCR.
Може ли неко из прве руке да упореди овде описани LG и Самсунг 225MW?

Зашто мислиш да је квалитет ужас? Само прослеђујеш PAL сигнал чинч каблом у Video IN на графичкој. То би требало да даје сасвим употребљив квалитет за кућне потребе. Ако бих узео овај монитор могао бих коначно да бацим и CRT телевизор и распали VCR.
Може ли неко из прве руке да упореди овде описани LG и Самсунг 225MW?

Uf, izvinjavam se, nisam adekvatno zavrsio recenicu, dakle kvalitet zvuka je jako los(neupotrebljiv), nemam pojma zasto. Mozda je i nesto do mene ali cisto sumnjam. Slika je tu i tamo, moze da prodje.

Station menu:
Ono sto bih istakao je manipulacija TV kanalima, koja je ovde odradjena perfektno.
Na primer, vas omiljeni kanal je pronadjen i postavljen na 31 poziciju, a vi bi ste zeleli da bude na 1, potrebno je samo odradio opciju MOVE, a svi kanali nakon operacije se pomeraju za jedno mesto.
Ovo mnogo znaci, jer se lepo moze podesiti redosled kanala, bez pojedinacnog, t.j. manuelnog trazenja.
Kanale je moguce dodavati i brisati naknadno.

Ovako je odrađeno na svim LG televizorima u poslednjih nekoliko godina. Na daljincu dugme List izlistava programe kao na kompjuteru. Moguće im je dati imena (do 5 karaktera), premeštati, kopirati i brisati po potrebi. Prosto sam iznenađen da je tako i na "kompjuterskom" monitoru.

Svaka čast na testu. Napravi mu reklamu, samo tako ;)

Kakve su boje ja licno imam vise nego dobra losa iskustva sa LG bojama.

Ovaj....ja imam Samsung 225MW :p

platijo sam ga "samo" 360e i nije falican,he

Problem sa doticnim monitorom

Ne znam koliko je za ovaj thread, ali imam mali problem sa ovim monitorom. Pre nekih dva meseca pojavila se ovakva zelena slika koja je nestala iskljucivanjem monitora iz struje. Nakon toga monitor je radio ok sve vreme, jedino nikako nije hteo da ide u stendbaj(tm). Sinoc kasno se ponovio prizor sa zelenim ekranom, samo sto je ovaj put, nakon iskljucivanja sa mreze, ujutru proradio sa sve normalnim odlaskom u stendbaj. Sad radi normalno... Sta da mu radim? Mislim da je u garanciji jos skoro dve godine, ne znam tacno.

Nazad
Vrh Dno