Зашто мислиш да је квалитет ужас? Само прослеђујеш PAL сигнал чинч каблом у Video IN на графичкој. То би требало да даје сасвим употребљив квалитет за кућне потребе. Ако бих узео овај монитор могао бих коначно да бацим и CRT телевизор и распали VCR.Verovatno moze iz skarta da se izvuce signal pa u video kartu, ali kvalitet je uzas. Ja sam to radio sa CRT TV, ubo sam onaj skart sto ima INPUT/OUTPUT prekidac.
Зашто мислиш да је квалитет ужас? Само прослеђујеш PAL сигнал чинч каблом у Video IN на графичкој. То би требало да даје сасвим употребљив квалитет за кућне потребе. Ако бих узео овај монитор могао бих коначно да бацим и CRT телевизор и распали VCR.
Може ли неко из прве руке да упореди овде описани LG и Самсунг 225MW?
Station menu:
Ono sto bih istakao je manipulacija TV kanalima, koja je ovde odradjena perfektno.
Na primer, vas omiljeni kanal je pronadjen i postavljen na 31 poziciju, a vi bi ste zeleli da bude na 1, potrebno je samo odradio opciju MOVE, a svi kanali nakon operacije se pomeraju za jedno mesto.
Ovo mnogo znaci, jer se lepo moze podesiti redosled kanala, bez pojedinacnog, t.j. manuelnog trazenja.
Kanale je moguce dodavati i brisati naknadno.
Svaka čast na testu. Napravi mu reklamu, samo tako![]()
Ovaj....ja imam Samsung 225MW![]()
Sta da mu radim? Mislim da je u garanciji jos skoro dve godine, ne znam tacno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari