Šta je novo?

MoneyBookers - informacije / iskustva

Evo mog iskustva kada je placanje u pitanju. U prvom slucaju na pocetku Juna kurs 120.8, a u drugom pred kraj meseca 117.9.

Polse dužeg vremena sam pogledao listing, izgleda da nam je ojačao dinar :d , pa je sada 117,2 - 117,5 u tom rasponu ide kod plaćanja. A pre neki dan sam prvi put podigao keš sa bankomata, za 10k din skinuo mi je 84.98 , što je opet 117,67, ispade da je bolje podići keš pa platiti, što nema smisla.
Ne znam da li ima veze i razlike, izmedju bankomata, ja sam koristio Poštansku Štedionicu, jedini koji je bio u kraju

Otvorio sam obican devizni u intesi.Vezao za skrill taj devizni i visa internet karticu cisto zbog kupovine.

Da li je bolje da primam uplate iz inostranstava na devizni ili da uzmem ovu skrill kraticu?

Koji je proces za ovu karticu samo uplatim 10eur i prebacim sa racuna na skrill account i narucim karticu i to je to?

Tako je, stiže ti u roku od 2 nedelje.

Hvala exodus :D

Da i ja podelim iskustvo sa Skrillom :)
Probao da pirkacim Raiffeisen visa virtual karticu i nisam mogao da verifikujem iz nepoznatog razloga... Tacnije nisam dobio opciju gde da unesem pare koje su skinuli... I tako naravno 3 puta i kazu mi da ih kontaktiram preko mejla.
Napisem ja sta i kako i za divno cudo odgovor stigne za manje od 1h :D Trazili mi neka dokumenta i ja im poslao slikanu vozacku dozvolu. Pa nije proslo ni pola sata i salju mi mejl da je sve sredjeno i da su mi oni sve odradili. E sad, ne mogu da uploadujem pare sa kartice... Kaze: Sorry, but you are unable to use credit/debit card at the moment. Please try again with a different payment method. Alternatively, you may try to use credit/debit card in 24 hours.
Da li je to do Raiffeisena ili do Skrilla?

Pokusaj malo kasnije.

Danas sam bas opet pokusao i sada mi je prvo 3 puta izbacio poruku Please try again i onda 4 put mi izbacio da pokusam za 24h...

P.S.
Naleteh na ovo...
http://balkan.pokernews.com/poker-forum/topic2184/#readable
Da li je neko skoro probao sa RF karticom da uploaduje pare na Skrill?
Znaci smorio sam se u momentu...
Prvo sam se cimao sa Netellerom ciji suport je jako retardiran, jer sam imao racun u dolarima i hteo sam da promenim u evre.
Naletim na njihov odgovor da se samo otvori 2 racun u evrima i to je to...
Naravno, blokirali mi oba racuna, jer ne znaju da rade svoj posao i poslali mi da ih kontaktiram preko maila.
Ja to uradim i oni mi kazu da ih zovem na telefon...
Pa ***, sta je sa mozgom.
2 potpuno identicna racuna i oni ne mogu da ugase ovaj sa dolarima i da mi ostave ovaj sa evrima.
Koja je svrha onda njihovog email suporta i facebook i twitter stranice.

Poslednja izmena:
Jel ima neko voljan da mi prebaci 10 eura na skrill account, uplaćujem pare na račun unapred. Vezao sam visa electron poklon karticu iz erste banke, ali ima neki problem sa verifikacijom već 2 nedelje, a treba mi.
Ako neko može neka se javi na PM.

Jel ima neko voljan da mi prebaci 10 eura na skrill account, uplaćujem pare na račun unapred. Vezao sam visa electron poklon karticu iz erste banke, ali ima neki problem sa verifikacijom već 2 nedelje, a treba mi.
Ako neko može neka se javi na PM.
Pusti I'm mail sa slikom tvoje licne karte, vozacke ili pasosa.

Kakav je problem sa njom?
Ma trebao sam da im verifikujem karticu, međutim nisam imao skinut amount na računu u eurima,nego u dinarima i nisam uneo dobar iznor i verifikacija nije uspela. E sad ja sam prijavio problem i to sad tako stoji. A kad hoću da platim visa electron karticom preko skrilla isto neće, dođe do kraja i pukne.

Koji sajtovi podrzavaju skrill kao sredstvo placanja?
Trazim na googlu ali dobijam samo neke betting sajtove?

Pa na svakakvim :D uglavnom sajtovi koji podrzavaju Skrill kao metod placanja na njima to i pise

Stigao mi je kod.Kartica jos uvek nije stigla.

Da li je nekom stigao kod pre kartice ili sam ja izuzetak?

Koji je fail ovaj Skrill, eno od sinoć su korisnici prijavljivali probleme, a danas im ceo dan ne radi sajt ni android app. Nevera...

Eno pun twitter support nalog prijava da ne mogu ljudi da se uloguju ili da ne radi sajt.

Meni radi, čak sam i novac ubacivao.

U pravu ste, iz nekog razloga ne mogu sa Ikomovog interneta da pristupim sajtu ni android aplikaciji.

Zašto nisam iznenađen... :D

Meni za divno čudo sve radi sa IKOM-a.

Da li još neko ima problema sa plaćanjem Skrill karticom putem Paypala? Paypal mi je naprasno odbio Skrill karticu i više je ne prihvata...

CC.jpg

Upravo mi je stigao e-mail da ce od 17. Maja provizija na podizanje na bankomatu sa Skrill karticom da iznosi 1.75% plus moguce naknade od strane ATM-a...

The fee for cash withdrawals using your Skrill Prepaid MasterCard will change to 1.75%. Please note, this fee is applied to the withdrawal amount which may also include an ATM service charge applied by the ATM provider.

Mozda je vreme da predjem na Payoneer...

kolika je pre bila provizija na bankomatima jel vise ili manje hvala.

2.5€ fiksno.

S' obzirom da sam najčeśće podizao max dozvoljeni dnevni iznos (250€), sad bi me takvo podizanje koštalo 3.5€.

Do 20.000 daju sve banke.

jel tacno da u madjarskoj mogu evri da se podignu na bankomatu.

Ne znam za Mađarsku zbog forinti, ja sam davao burazeru da mi u Nemačkoj podigne evre.

Vrh Dno