Hvala za ovo, tako jednostavan mail, a ja isto nisam mogao da nadjem ništa osim one forme na sajtu, naravno bez odgovora.
Inače baš dugoo koristim skrill, tj prvo moneybookers i kako nisam imao nikakvih problema nisam ni imao potrebe da ih kontaktiram, osim u početku oko nekog povećanja limita. Ali sada su izgleda postali baš neozbiljni i teško dostupni, a neko tu drži dosta novca i nije svejedno nekada kada ti niko ne odgovara..
Trenutno imam neki problem oko verifikacije visa kartice, verifikovana je ali neće povlačenje novca (što inače i ne koristim, ali nervira me da ne radi). I preko te kontakt forme nikakav odgovor..
Nedavno sam bio u Kambodži i bankomat u nekoj čudnoj prodavnici mi proguta skrill karticu. I to taman uneo pin, ono nešto klik klik i izbaci priznanicu da sam podigao 700 dolara (koje niti sam podigao niti sam došao do toga da unesem iznos koji dižem). A subota popodne, ne rade banke niti serivseri koji bi izvadili karticu.
Bio sam tada skoro siguran da je neki scam u pitanju (kambodža, tek uneo pin i bankomat se pogubi..) i odmah (sa mobilnog neta :S

odem na skrill sajt i nadjem tamo telefon za blokiranje u slučaju ukradena/izgubljena kartica. I zovem kao deb1l sat vremena i niko se ne javlja. Ispostavilo se posle da je sve ok i zaista je bio samo kvar na bankomatu, ali da je bila zaista neka prevara, nista ne bih mogao da uradim.
Posle sam blokirao karticu preko sajta i stigla mi druga dok sam još bio na putovanju, ali ono nejavljanje na telefon za hitne slučajeve nema opravdanja :/