Šta je novo?

MoneyBookers - informacije / iskustva

Ypsilon, super vest, neverovatno brzo rešeno!

Bmibmc, Intesa nije tako brza očigledno.. Kažu 30 dana im treba, komisija treba da zaseda kako rekoše :-D

Drugari,

znam da je sigurno vec pricano o tome ovde, predjoh na brzka i nisam nasao. Ako mi neko posalje novac na Skrill ovde u Srbiju, kakva su vam iskustva sa podizanjem tog novca u nasim bankama? Da li treba neki dokaz odakle je poreklo novca? Kolike su provizije? Koja banka je po vama "najfleksibilnija" za ovakve vrste transakcija? Da li npr pare sa Skrill-a mogu da se spuste na neku internet karticu, pa onda sa nje npr da se podigne novac ili da se otvori i tekuci racun u istoj banci, pa ebankingom prebacim novac na tekuci racun, pa skinem novac obicnom visom na bankomatu?

Unapred hvala

Pisano je naravno, ali ukratko, sve je mnogo jednostavnije nego što misliš :)

Postoji skrill mastercard kartica sa kojom možeš da dižeš direktno sa skrill-a i obilaziš domaće banke skroz. Korisitim godinama po celoj planeti, a radi i u srbiji, provizije su male, a kurs pri konverziji dobar.

Evo https://www.skrill.com/en/personal/prepaid-mastercard/

Sve to već ima XXY puta napisano .... Stvarno, brate, ovu, paypal, i još par tema treba zaključati.

Pisano je naravno, ali ukratko, sve je mnogo jednostavnije nego što misliš :)

Postoji skrill mastercard kartica sa kojom možeš da dižeš direktno sa skrill-a i obilaziš domaće banke skroz. Korisitim godinama po celoj planeti, a radi i u srbiji, provizije su male, a kurs pri konverziji dobar.

Evo https://www.skrill.com/en/personal/prepaid-mastercard/

Hvala druze. Ali koliko znam tu ima neki dnevni limit koji može da se podigne?

Sve to već ima XXY puta napisano .... Stvarno, brate, ovu, paypal, i još par tema treba zaključati.
Znam da je napisano, zato sam i zamolio da mi neko opet pojasni, ako je voljan, jer nisam pratio temu od početka. Onaj ko jeste, verovatno zna koji post daje odgovore na moja pitanja.

Prelistacu celu temu, nemoj da se uzrujavas

@Vertumus
Mozes ti da saljes novac sa svog skrill racuna i na bankovni racun i na svoju cc registrovanu kod skrilla, ali ako je iznos veci valjda od 1000€, mada nisam siguran, zvace te iz banke da te pitaju odakle ti novac..plus cekas par dana, a moze i da se oduzi na par nedelja da ti uopste stigne novac..tako da ti je bolje resenje kao sto su ti rekli gore skrill kartica

Kako da proverim dal mi je Skrill otvoren za gaming ili non-gaming, posto ne mogu da se setim sta sam stavio? Ne mogu da nadjem nigde u opcijama, hocu da uplatim neke pare za poker sobu, pa ne bi da me nesto zeza

Ne mogu da prebacim pare sa Visa Internet kartice na Skrill, dobijem poruku "The upload with Visa failed. Please try again." Jel zna neko o cemu se radi i kako da resim?

Nalog mi je verifikovan, i sve to tehnicki je ok.

Poslednja izmena:
Od prosle godine zabranjen je upload novca na Skrill.

Pozdrav svima,

Da li moze neko da mi potvrdi da li Skrill jos uvek funkcionise u Srbiji?

Znam da je preko PayPala prijem novca radio jedno vreme pa je kasnije ukinut.

Ako su pare uplacene na Skrill nalog, da li je posle toga moguce nalog povezati sa karticom i devizim racunom i kasnije povuci sredsva na devizni racu?

Hvala unapred!

Pozdrav,

Uzmi Skrill-ovu Mastercard i neces imati potrebe za nasim karticama ili deviznim racunima. Skrill-ova Mastercad radi svuda :)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Ne izgleda lose ali vidim da se placa godisnje odrzavanja od 10evra. Da li posle godinu dana moze da se odjavai pa da se ne placa tih 10 evra?

Koliko treba od prijave dok kartica ne stigne na kucnu adresu?

Hvala na poći KizaTheDeath!!!

Baš sam hteo da te pitam za pin :) Bilo bi glupo da sve odjednom stigne...

Koliko vidim za online plaćanja ne naplaćuju proviziju.

Pozdrav!

Potrebno mi je da verifikujem Skrill račun sa Freelancer i za to traže 0.50$, ja sam se skoro registrovao na Skrill-u pa kako mi savetujete da uplatim pare za tu verifikaciju, vidim par postova iznad da ne može sa kartice na Skrill da se uplati.

Ja ću ti uplatiti ako hoćeš, pošalji mi na PM mail vezan za skrill, a vrati kada zaradiš...

Od sad moze i skill da chargeback kao sto moze i paypal https://help.skrill.com/en/Article/services/security/does-skrill-offer-chargeback-protection a i payza ima tu istu mugucnost...

Tako da budite oprezni od koga primate novac.

Naj pouzdaniji je webmoney i perfectmoney po tom pitanju.

Dok Bitcoins mogu da vam zaplene hakeri.

Da li neko zna kakva je situacija kod Neteller,Solidtrustpay,OkPay,Payoneer ?

Da li neko zn kolika je provizija kada se salje novac putem Moneygram ?

Poslednja izmena:
Pozdrav. Interesuje me da li je neko imao isti problem kao ja.

Vec godinu dana redovno koristim Skrill MC, verifikovao poslao papire i sve je uredno i lepo radilo do pre neki dan kada odjendom kaze da sam prekoracio limit i ne da mi da dignem sa bankomata vise od 6000 dinara. Da li je jos neko imao ovakav ili slican probem?

Postavljeni su limiti , radi bezbednosti. Jel si im poslao mail ?

Ja sam odustao od tog Skrila, slao sam im papire za verifikaciju bukvalno 5 puta i ni jednom mi nisu odgovorili. Nisu mi odgovorili ni na pitanja zašto mi nisu odgovorili... :D

Sta si slao ? Kod mene je proslo sve u najboljem redu. A poslao sam im vozacku , racun za infostan i izvod iz banke

Pa znam da ima limita i da je na 250e i redovno sam koristio godinu dana i sada odjednom ove nedelje pocelo da zeza ne da mi preko 50e da podignem. Zvao sam ih preko Skype-a, riba koja se javila rekla kao da je moj slucaj poslat Senior deparmentu. Videcemo sta ce biti u cemu je problem.

Kod mene su to povećavali.... 1.jpg

Maki, nije ti tu limit od kartice nego na 'Skrill prepaid card'

Vrh Dno