Šta je novo?

MoneyBookers - informacije / iskustva

Eh dodjavola napravih skrill nalog i da verifikujem karticu treba da napisem iznos koji su uzeli za verifikaciju u evrima a meni na intesa online pise u funtama.
U kom odeljku stoji iznos u evrima zna li neko?
I evo sad sam fejlovao verifikaciju
Poslao sam im mail. Koliko treba cekati?

Poslednja izmena:
Benzinske pumpe...
Moguce je da se odnosi na one za samoposluzivanje (ubacis karticu, ukucas koliko goriva hoces ili za koliko novca i onda tocis). Ove nase dodju kao klasicni POS.

@John Cena
Najbolje nazvati banku i pitati koji je iznos u €

Eh dodjavola napravih skrill nalog i da verifikujem karticu treba da napisem iznos koji su uzeli za verifikaciju u evrima a meni na intesa online pise u funtama.
U kom odeljku stoji iznos u evrima zna li neko?
I evo sad sam fejlovao verifikaciju
Poslao sam im mail. Koliko treba cekati?

Sada će ti tražiti da šalješ dokumenta, ja sam se cimao sa njima deset dana nakon što sam takođe fejlovao verifikaciju.

JC, Intesa online bi trebao samo u evrima i da prikaze. Ali ja ne znam nacin da se vise vidi iznos u originalnoj valuti za Visa Electron i Internet. Ni kada se proknjizi cak.

Sada će ti tražiti da šalješ dokumenta, ja sam se cimao sa njima deset dana nakon što sam takođe fejlovao verifikaciju.

:lupko: Na kraju cu odustati od cele price

JC, Intesa online bi trebao samo u evrima i da prikaze. Ali ja ne znam nacin da se vise vidi iznos u originalnoj valuti za Visa Electron i Internet. Ni kada se proknjizi cak.

Izgleda da je trebalo cekati nekoliko dana da intesa proknjizi iznos koji mi je bio prikazan u gbp.

Vec sam pisao o tome... samo sam poslao mejl Intezi i izlozio problem od A do Š (sta i zasto mi treba). Sledeci dan mi se javio jedan od sluzbenika banke i izdiktirao mi precizno ceo iznos u originalnoj valuti koliko je Skrill skinuo. To sam upisao i sve je bilo u redu.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

To je pravilna procedura, ne treba samostalno unositi iznos kod ovog sistema, dok kod PayPal na primer nema problema.

Poslednja izmena:
Brzo pitanje.. Verovatno postavljeno puno puta.

Pošto mi je Skrill na € a primam uvek u dolarima, koja je kursna lista po kojoj oni menjanju?

Vidi fee chart kolika je provizija (ne znam napamet, i nije ista za sve naloge), a onda kucaj EURUSD na Google-a i vidi trenutno stanje preko Yahoo-a, pa dodaj/oduzmi proviziju na to.

Očigledno ne valja, zeznuo sam se tada kad sam otvarao nalog, jer imam Payoneer kao default, pa rekoh ajde Skrill neka bude euro.

Skrill:

For transactions involving currency conversion Skrill adds a fee of between 2.99% and 4.99%.

Znači ovo plus kurs..

Pa otvori novi Skrill racun u USD i resio si problem.

Hoću, znam da je to jedini način , nego već imam verifikovan nalog i njihovu karticu ali eto u €, za**** sam se.. Koristiću Payoneer dok mi ne istekne još nekoliko meseci, pa pošto je jeftinije godišnje održavanje, možda onda pređem na Skrill i tada ovaj zatvorim, a otvorim u $ valuti..

Napisi supportu Skrill-a da ti zatvore ovaj nalog u EUR i otvore nov u USD a da ti ostanu verifikacije i sve ostalo. Jedino ces morati da menjas mail adresu vezanu za Skrill. Ako ti je glavni izvor primanja USD na Skrill oDesk, onda ces morati i tamo da promenis mail adresu.

imam problem jedan sa skrillom.

uploudovao sam neke pare sa EU rachuna na skrill i ne stizu vec ima evo 13 dana.
proshle godine sam bio testirao samo sa nekim manjim sumama i proshlo je gotovo instant i bez provizije.
ne odgvoaraju na email koji sam im poslao nakon 9 dana od nestizanja love.
a primetio sam i da su promenili banku odnosno rachun za upload.

imam shot kako je uplaceno, nema nikakve greshke, sve po PS-u.

shta da radim?

da ih zovem na onaj telefon?

Poslednja izmena:
Ja sam ih zvao 2x do sada i oba puta resio svaki problem odmah.

Covek mi je poslo u evrima a ja sam dobio pretvoreno u USD, zasto ? i to po nekom levom kursu...

^ Ako ti je nalog u dolarima onda će ti i priliv biti u dolarima, ili pretvoren u isti po nekom njihovom kursu + uzmu par % provizije. Ne možeš imati više valuta na jednom nalogu.

Prilicno sam siguran da sam ga otvorio EURO, gde to mogu da proverim? mada davno sam otvorio account a tek sad prvi put koristio...mozda sam se i zezno.

@Milan81 baš kao što ti kaze crossover.

Kad si otvarao nalog, izabrao si $ kao valutu. Ne možeš više da promeniš osim da zatvoriš taj, a otvoriš drugi € nalog.

Vidiš ja sam se zeznuo meni baš treba $ a otvorim €, ali svakako se ne isplati konverzija.

Pa vidiš kad se uloguješ kod balance da li piše USD ili EUR.

Pise USD, nisam obraco paznju na balans, konto sam da je account u EUR jer mi stalno pri vrhu pise "Your Skrill Card application has been accepted. Please load your account with the minimum fee of EUR 10.00..."

Hvala.

@Milan81 baš kao što ti kaze crossover.

Kad si otvarao nalog, izabrao si $ kao valutu. Ne možeš više da promeniš osim da zatvoriš taj, a otvoriš drugi € nalog.

Bas sam se zezno...koji je najbolji nacin da izvucem pare pre nego so zatvorim $ nalog? hteo sam da koristim njihovu Master Card ali to sada otpada. Imam inteza Elektron i Internet naravno u EUR.

Dobio sam danas odgovor od Skrilla, samo nisam bas siguran da li sam razumeo tacno sve.

"To close your Skrill digital wallet, Settings >> Account Settings >> Account Status and follow the on screen instructions. Then you may open the new account with the desired currency, but please be advised that you should use a different email address. You should be able to transfer the funds to your new account, using the "Send Money" section. Afterwards, you may contact us so we would be able to release the payment instruments still associated with the closed one. We would be able to transfer your verifications as well. You may contact us at [email protected]."

Ovo boldovano me buni,

Prvo da zatvorim nalog, otvorim novi nalog , pa "Send Money" sa zatvorenog na novi?

Pretpostavljam da je tako, samo ne bi opet da napravim neku gresku pa bolje da pitam ako je neko ranije zatvaro nalog.

Hvala.

Ja zbog tih peripetija imam Neteller u $ a Skrill u € :) pa koju valutu imam taj racun koristim...druga mogucnost ti je dobijanje VIP statusa, tada mozes da imas racune i u drugim valutama

Zna li neko mozda , kada se povuce lova na bankomatu sa skrill karticom , da li je ATM fee uracunat u cifru odmah ili se skine nakon sto se novac slegne , i pojavi kao celokupna transakcija sa svim detaljima ?

Stvar je da taj kurs koji vidis odmah po transakciji nije konacan, vec samo preliminaran. Tako da ce iznos biti drugaciji. I da, posebno ce ti biti obracunato onih 1.8 evra, ali ne mora da znaci da ce ti ukupan iznos biti veci od preliminarnog. Zavisi od kretanja kursa.

Nisam siguran kako su to regulisali, ali znam da su neki ljudi pominjali da im je nalog isao u minus pri naplati godisnje clanarine za karticu, ako nisu imali tih 10e. Pretpostavljam da bi bilo tako i ovde. Ili to, ili bi bankomat odbio isplatu, ako je toliko blizu ukupne sume na racunu.
Ne verujem da bi ti blokirali nalog ili karticu, ako se toga plasis. A cak i da blokiraju, gotovo sigurno da bi se resilo jednim telefonskim razgovorom.

A mozda se i javi neko ko je probao.

Poslednja izmena:
Vrh Dno