- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 440
Možda suvišno pitanje. Da li si pisao njhovoj teh. podršci?
Nisi bas savrseno jasno napisao post, pa nisam siguran da je to u pitanju, ali ako na kartici imas samo tih 20 evra, onda je u pitanju razlog - Insufficient funds. Kad na kartici imas 23 evra, ustvari imas samo 3. Kad imas 20 - nemas NISTA.Pod 2 i 3 nije sigurno jer sam proverio podatke pre kucanja, a na racunu na Visa Virtuon kartici imam 20e onih koji su stalno tamo!
Znaci ja bih sada trebao i da trazim neke pausalne firme i da ih 'moljakam' da prihvate 'sicu' koju treba neko da mi uplati.
Ja nemam nikakav ugovor sa licima koji me placaju. Jednostavno npr. radim kao affiliate i nemaju oni ni zelje ni volje da se cimaju i sada tu neke ugovore potpisuju, potvrdjuju ili sta vec, zato sto je ova nasa drzava naopaka. Oni znaju kako placaju sve ostale svoje affiliate iz raznih drzava i nece da gube vreme sa glupim pravilima neke 'tamo' zaostale drzave.
Šta treba od ovog obeležiti za Visa internet karticu, i da li treba imati neki keš na kartici da bi se verifikovala?
rekao bih visa elektron. Visa je kerditna kartica i da treba da imas neku manju sumu do 3 evra kako bi prosla verifikacija. KOliko ja znam,.
Samo Visa (ono gde je gornja crvena strelica). Par evra (preko obaveznog depozita) sasvim je dovoljno.Šta treba od ovog obeležiti za Visa internet karticu, i da li treba imati neki keš na kartici da bi se verifikovala?
od 1.2 mil dinara onda placas porez an ekstra profit i to si duzan sam da prijavis odnosno ti vodis racuna o tome. Ne placas porez na dobit sve dok ne dodje ova cifra.
.... kao sto je objasnjeno tek kada priliv predje neku sumu koja je trenutno definisana na vise od 15.000 eura ulazi se u kategoriju za porez. Onda malo sacekate da pocne nova obracunska godina ili otvorite racun na clana porodice![]()
Samo Visa (ono gde je gornja crvena strelica). Par evra (preko obaveznog depozita) sasvim je dovoljno.
Ti imas obavezan depozit NA KARTICI*, ne na Moneybookersu. Koliki je taj depozit, zavisi od banke i kartice. Ja koristim Rajfajzenovu Virtuonku i depozit je 20 evra. To znaci, kad imam tacno 20E, to je apsolutna nula. Kad imam 23E, to znaci da mi je kupovna moc 3E, tj. da mogu da platim do 3 evra bruto (ako bih pokusao da platim nesto 3 evra neto, ne bih imao dovoljno para, jer ne bih imao za proviziju).Koliki je taj obavezan depozit?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari