Gospodin Slobodan Markovic iz Ministarstva za telekomunikacije i informaciono drustvo, je otvorio temu na benchu trazeci da mu ljudi konkretno saopste sa kojim problemima se susrecu prilikom online trgovine i sta ih najvise muci i zadaje im glavobolju, kako bi ministarstvo probalo da pokrene stvari sa mrtve tacke.
Tema jeste u vezi online trgovine, ali predlazite i ostale stvari koje je potrebno izmeniti da bi npr. neko mogao da 'funkcionise' i ostvaruje zaradu (a i trosi novac) preko interneta. Znaci...paypal, ebay, nase 'banke', carina, itd.. Sve sto vam smeta, objasnite i predlozite kako mislite da se najbolje moze resiti problem i sta sve ne valja. (ja bih rekao, 'nista ne valja')

Neke stvari su u direktnoj nadleznosti Ministarstva za telekomunikacije i informaciono drustvo, a neke oni verovatno mogu da rese u saradnji sa drugim ministarstvima koje su zaduzene za odredjeni problem. Pitanje je samo da li ce svi zeleti da uloze neki trud.
Elem, evo linka:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=240635
Ja po prvi put vidim da nas neko iz Ministarstva bilo sta pita, pa cak i ako ovo sve ostane 'mrtvo slovo na papiru', bar su nas pitali. Nemojte sada da se ustrucavate. Naprotiv, zatrpajmo doticnog gospodina sa problemima, jer oni nisu ni mali a ni malobrojni.
Hajde, da ne kazu posle 'mi pitali ali je bilo slabo interesovanje'.