Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

nije do pula nego do minera. ja kazem da je miner 10.x takva shit4ina da je najbolje da se zaobidje u sirokom luku. obecao je optimizaciju i bolje performanse na sve karte za bar 10%, a na kraju je napravio monstruma od minera.. ako koristis stare karte 7850 2gb , 270(x), 280(x) kachur je neprevazidjen... ako imas problem sa kompatibilnosti miner-pool stavi clay 9,7. ako koristis nove karte rx sgminer i udri brigu u veselje

U pravo si za clay 10.*, ne valja za nista. Nakon 1 dan sam se opet vratio na 9.7

Meni se to javlja na clay 9.7 i onda skinuo 10.2 i oso raditi. Sad sam na poslu i citam da ni clay 10.* nije hvaljen. Imam 2 rx 570 4gb i 460 2 gb. Sgminer sam probao sa foruma da podesim,al' nisam uspeo i odustao.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Kad shvatiš šta je payment ID, onda ćeš ga naći. ;)

Ljudi gde da nadjem taj paymentID?

kada na berzi (na pr na bittrex) napravis depozit za XMR imaces odvojeno i adresu i paymentID.

na poloniex berzi vise nema paymentID ,vec kada tamo napravis depozit za XMR dobices adresu bez paymentID koju mozes koristiti da direktno kopas sa minerom

Drago mi je što sam se rastao sa Poloniexom...
BittRex mi je malo konfuzan ali preživeću.
Sada kopam XMR samo sa
minerom i sve fercera besprekorno.

Možete li mi reći koji je najpovoljniji način prebacivanja XMR sa pool-a u USD i koji je pool najbolji po vama?

Evo oko 8 dana sam na nanoopoolu i primeto sam ako ostavim miner da rad neprekidno 3dana,meni h/s padne i do 200h/s u odnosu na miner,ali ako u toku dana samo ugasim i pokrenem miner h/s je odprilike jednak onom u mineru.

Na suprnovu vec 3 dana kao da nisam iskopao nista ,za zadnja 3 dana isplata nista,da li neko zna sta se desava?

Pa bež' sa SuprNove. Slabi su za XMR i slabo se nalaze/rasturaju i isplaćuju blokovi.

Ja sam sa suprnove pobego davno jos uvek trazim ok pool za monero

NanoPool rules!
To što se tebi ne sviđa jer ima hashrate gubitke (kao i svaki drugi pool) to je jedno a što radi kao DoXa to je drugo. ***, nemere i jare i pare ;)

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Jel neko ima iskustva sa miningpoolhub?

Racunao sam razliku dnevu po wattomine i nanopool
Wat mune na 1900h/s daje 0.34
A nanoopool 0.28 ako je ovo ok
Da se ne jebavam sa drugim pulovima

Pusti ti What To Mine. To je odokativni sajt kao i većina drugih koji se time bave (proračunom šta kopati). Pool za koji kopaš je jedini merodavan.
Ja sam pobegao sa Dwarfa jer zakidaju ekstra u poređenju sa bilo kojim drugim pulom preko kog sam kopao...

Sto se tice dwarfa to si u prava zakidaju nenormalno...pobego posle 2 dana...

Pa majner ti uzima fee 2% i pool 1% i kad radis kalkulaciju na whattomine stavi 3% fee pa onda gledaj koliko ce da kopa

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Lose sam napisao bude 0.031 po wattomine sa 3% fee

Xmr-stak-amd uzima 1% fee ;)
Hmmm. Možda se i vratim na Polomiex. Posle 2m preganjanja, konačno mi oslobodili nalog!
Yupiiii (prva ljubav zaborava nema-Poloniex) :)

Poslednja izmena:
kakvih bre 3%, uracunaj odma 8-10%, pa nemas stabilnu konekciju 24h, u toku dana malo nestane net, malo los net, pa malo pool sto nije 24h online malo i on zahebava, pa ako ima veci broj workera malo incorect shares, gubitak tamo ovamo skupi se

kakvi su vam rezultati na moneru vidim prijavljuju da 480 8Gb i 580 8GB idu i preko 1000H/s ove sa 4Gb kaze da ne mogu toliko.
Imaju sad 3 minera za AMD:
Claymore 10.2
Sgminer 5.5.5
i ovaj AMD stack miner koji je najbrzi mrsko mi saltat posto su mi vecinom 480/580 4Gb kartice.

kakvi su vam rezultati na moneru vidim prijavljuju da 480 8Gb i 580 8GB idu i preko 1000H/s ove sa 4Gb kaze da ne mogu toliko.
Imaju sad 3 minera za AMD:
Claymore 10.2
Sgminer 5.5.5
i ovaj AMD stack miner koji je najbrzi mrsko mi saltat posto su mi vecinom 480/580 4Gb kartice.

Moze preko 1000h/s ali se ne isplati, jer gpu klok moras da dignes, znaci napon ne mozes vise toliko da skines, trosi puno, bar za mene.
I nije istina da sa 4GB ne mogu, ja sam 570 4GB bez vecih problema digao na ~ 1020hs ali mi se nije svidela prijavljena potrosnja u gpu-z (110w)
Ako kopas sa SGminerom, ostani pri njemu, jer ako znas da ga dobro podesis (a ti znas ;)) daje ko i stak.

Ja na clay 9.7 nemogu vise od 780h/s 570 4gb hynix gigabyte aorus mod bios. Koja podesavanja i koji driver ako nije tajna.

Sa koji to podesavanjima idu na 1000?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

driver nebitan, sgminer 5.5.5, 1300/2050 recimo , sapphire nitro+ 570 4gb.

Nazad
Vrh Dno