Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Kolko li baca ovaj FX 8300???

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Dajte neki link za katchur miner. Moj google-fu nije dovoljno snazan... Hvala unapred.

el ti prijavljuje onu gresku za memoriju?

nije neko merilo al eto bas sam juce probao clay 3,5 i w0lfov cpu miner za xmr. clay baca oko 37h/s a w0lf me pocastio sa 45h/s. naravno ne kopam monero sa procesorima , ser su mi slabi :) , uz to da napomenem da mi clay uvek prijavi neki problem sa memorijom i da automatski prelazi u laki mod za kopanje .procesor sa kojim sam izvrsio testiranje je trojezgarni am3 na 2,9 ghz sa otklucanim l3 kesom od 6mb (valjda bese athlon x3 435 cpuz ga vidi ko phenom b35, tako stoji od kada sam ga kupio otkljucao a to bese mnogo davno)

isprobao sam i wl0fov miner za gpu ,jer sam zeleo da se na jednom kompu oslobodim kleja.. jedna 270 i dve rx470 (na ostalima je ka4ur) ..[270 drzim zbog displeja posto one rx ne podrzavaju dvi lol (a ja nisam znao ha ha ha)].

klej 9.6 mi daje 440h/s za 270 (950mhz/1400mhz) i po 578h/s za rx470 (powercolor hunix memorija, 1150mhz/1750mhz) pokusao sam sa 1950mhz memoriju na rx470 ali nisam dobio vise , nego cak 10% manje nego na predjasnji takt. napomijnem da kartice nisam modovao, al sam ukapirao da i nisam neki sretnik jer mi nisu pale pod ruku rx sa samsung memorijom (sto je veoma razocaravajuce jer sam navikao da poverkolor ima bas samsung memoriju , zato sam ih i uzo par komada :()

sa w0lf o.4 minerom 270 nije prelazila preko 370h/s a sa rx_ovima sam dobio manje vise isto , mada ima puno prostora za probu. na zalost sta god da namestim i koje god parametre stavljao reject share mi je od 33%-do25% , sto smatram da je nenormalno. sumnjam u 270 za reject ali ne mogu da je izbacim, probao cak i da je iskljucim da ne kopa miner je opet uzima pod svoje i kopa po nekim def parametrima. na ostalim nemam razloga za test , ko sto sam naveo gore pod ka4urom su sa starim karticama.

Za problem sa memorijom, da ne pisem na siroko i duboko.... u kratkim crtama ide ovako:

klik start pa u search box upisite user, nadjite change user acount settings... pa klik pa slajder do dna, exit, pa opet search box, cmd ali run as admin, pa startujte miner, treba da pise SFCG:1, zatim cim krene da kopa prekinite ga restartujte kompjuter i to je to.
Virt mem na 16gb kao i za sve clay minere.

FX8300 stock baca 340mhasha, kolega je verovatno malo OC-ovao FX za 400, ili ako gresim nek napise ako ga ne mrzi.

Gde kopati monero? Koja podesavanja idu za pool bat fajl? Posto prvi put se susrecem sa ovim novcicem

NsCpuCNMiner64.exe -o stratum+tcp://xmr-eu.dwarfpool.com:8005 -u WALLET -p x

NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://xmr-eu.dwarfpool.com:8005 -u WALLET -p x -a 4 -wd 1 -r 0

Kopa li neko xmr sa rx470 kartama, i koji klokovi su najbolji? Ja koje god sam probao isto baca uvek :)

Meni daju ove moje od 4gb oko 650 po kom. Imam 3, drzim ih na 1100/1900 potrosnja 330w

Poslednja izmena:
Rx 470 nitro 4gb 710 h/s na 1121/1850.

A pitao sam w0lf-a da kupim custom bios gde izvlaci preko 800 odgovor je bio odrican.:mad::-devil-:

Poslednja izmena:
Ja podigao malko taktove na 1200/2000 i sad idu do 720-30 :D nego mi jedna karta povecava napon a svucena je u burneru skroz na -96 nemere vise, a u gpu-z mi pokazuje dok kopam xmr 0.97v a dok sam kopao eth tu mi pokazivalo napon 0.88v zasto sad ta karta toliko povecava napon dok kopam xmr nem pojme :)

Ugasi rig na 2 min pa upali, a pre toga sve vrati na difult u burneru. Pa upali pa ponovo startuj majner

Ja podigao malko taktove na 1200/2000 i sad idu do 720-30 :D nego mi jedna karta povecava napon a svucena je u burneru skroz na -96 nemere vise, a u gpu-z mi pokazuje dok kopam xmr 0.97v a dok sam kopao eth tu mi pokazivalo napon 0.88v zasto sad ta karta toliko povecava napon dok kopam xmr nem pojme :)

Napajanje ti je lose ili si ga vozio na noz.

Haha, sta mislite koji zapravo daje vise od ova dva ccminer-a :D :

1.

NyEyqEc.jpg

2.

Sw8yJHT.jpg

E a kad isplacuje dwarf kad nakopam 1 kao eth ili kako? :)

Autopayouts from 0.2 XMR once an hour
If you mine direct to an exchange, then payment will be from 5 XMR once an hour or once every day

I koliko trenutno kopa 1x470 dnevno u $?

A postoji li mogucnost da manuelno isplatim?

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Pedja citas li ti ista na pool :)
dwarf.JPG

Upisao i evo kakva je sad situacija, jel sad moram uci u mejl adresu i tamo potvrditi?

Prilozi

• psy.PNG
    psy.PNG
    31.4 KB · Pregleda: 97
Poslednja izmena:
Vrh Dno