Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Sta vi mislite ..vecina nas ima 280x karte koje su samo rebrendiran 7970 ..AMD ce morati da izbaci brzo nesto novo ..da li sad prodati karte kad i onako se kopa samo za struju i onda cekati novu seriju i bolje dane za kopanju(ako uopste dodju)

Kiflu obicnu belu za onu sa susamom NE.

pa kad hoces da jedes te fensi kifle sa susamom:)

sta fali obicnoj kifli :D hehe

nego da li je neko upucen ovde - jel bolje mozda preci na prime sa monera? drugar sa kojim sam suvlasnik jednog novog i malog rudnika je za prelazak na prime coin jer je valjda isplativiji sada? jel ima neko iskustvo sa ovim?

@Demios
mnogo si bre razmazen..sta fali malo ustajaloj kifli..ako se ubudja-to je penicilin:D hehe

Poslednja izmena:
Sta vi mislite ..vecina nas ima 280x karte koje su samo rebrendiran 7970 ..AMD ce morati da izbaci brzo nesto novo ..da li sad prodati karte kad i onako se kopa samo za struju i onda cekati novu seriju i bolje dane za kopanju(ako uopste dodju)

da prodas sad polovno svoj hardver i da posle kupis nov za rudarenje? tesko da ce ti se to isplatiti ako ocekujes nastavak rudarenja...naravno ne znaci da nije pametno prodati hardver ako ne ocukujes boljitak u rudarenju...

onda uzmemo bajs diname i vrtimo pedale svi redom....a pogonsko gorivo, kifla od prekjuche :D

ja kupio po 0.00205093... dok je bunar

a ako ode jos dole onda ce te me naci u kafani

ne znam da li ste zapazili ono sto pitah gore u okviru sale(a pitanje nije sala:D)...jel neko prelazio sa kopanja monera na prime? trebalo bi da je (mozda) isplativije?

bytecoin je vidim trenutno 30% isplativiji.....

Sad je 20%

Nema odmora ako se ugase to ne valja za ventove. Treba da rade dok ima za kiflu.

ja razmisljam da uvedem i komsiluku (nema nas mnogo) i da ih grejem uz nadoknadu :p

ja razmisljam da uvedem i komsiluku (nema nas mnogo) i da ih grejem uz nadoknadu :p

Pa naravno, kupis veliki balon i u dvoristu napravis banju...ako ljudi ne vole da se mazu toplim blatom, mozes i grejani plastenik, da valjas svez paradajz u januaru...jos ih nateras da usluge/robu placaju kriptovalutama i pobedio si! ,)

Poslednja izmena:
Pa naravno, kupis veliki balon i u dvoristu napravis banju...ako ljudi ne vole da se mazu toplim blatom, mozes i grejani plastenik, da valjas svez paradajz u januaru...jos ih nateras da usluge/robu placaju kriptovalutama i pobedio si! ,)

Kakvi ste vi ludaci:D
Al je sad bez zebancije mnogo lose.
Kad vidim brdo hardware-a i kad se setim koliko je to kostalo po fakturama i kad
vidim kolko pravi,polio bi benzinom sve,za vas ne znam.
Nego ajde zima,pa ne zeza hardware,pa jos ne idem do pumpe...

Kupiš nekoliko kartona jaja i spakuješ ih u sobu sa mašinama. Za 3 nedelje imaš piliće, pa ti vidi šta je biznis!

sve ce to da radi punom parom , opet za koji mesec, a mozda i ranije :)

ja ne znam sta je vama , zarazili vas ovi day traderi na stepenicama, pa bilo je i pre ovako (zar btc nije sa 30$ pao na 2$) i cim se cena promeni eto na pr samo 2-3 puta toliko ide i isplativost,a da ne govorim kad ode 5,9,20,30x...., ovde se sve desava u tzv krugovima (sada smo u malo duzem krugu) tako da ocekujemo rast cene pre ili kasnije

evo jedno od predvidjanja (nije ni najbolje ni najgore)

https://www.tradingview.com/v/Dx9hLqQ1/

to jeste ali tad smo imali btc, ltc, i jos nekoliko sitkoina, a sad imamo btc, ltc i milijardu shitkoina, razvodnjava se kapital

rekose ovi nasi iz vlade da im se ne isplati da otkupljuju kukuruz jer treba da se susi a skupa je struja, daklem eto jos jednog predloga, susim kukuruz uz sitnu nadoknadu :p

Nazad
Vrh Dno