Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
svi kradu 
Koja je razlika u odnosu na 0.63?
ja koristim 0.53 verzije i lepo mi radi...Da li ima potrebe da prelazim na novije verzije?
stavio sam u "no free" moju wallet adresu i to je to...U principu ne.. kasnije su samo dodate neke opcije .. statistika, email notifikacija, payment_id, sminka itd..
Ako ti to ne treba, onda je kombinacija 0.53+4.0 isto ok..
Juce i danas Dwarf zavrce samo tako...sa vise od realnih 10kh dobijam ispod 7 XMR-a...sramota...pre toga kada je diff bio i po 180...dobijao sam od 7.5-8.4 XMR-a...znaci lopuze zestoke....mozda malo skocim do francuza...kakva su iskustva Vasa ovih dana cenjene kolege ?
@tiptop
Druze, proxy puca. I verzija 0.63 i 0.72 desava se da posle nekoliko dana zablentavi i izbaci mnogo prozorcica sa greskom, a hashrate padne sa 1400 hasha po masini na oko 100 hasha. I desavaju se diskonekcije koje ne znam cime su uslovljene. Na svakog rudara sam stavio proxy zasebno i isto se desava, dakle tesko da je do sistema ili hardware-a.
Znam za to, ali jos nisam nasao gde je problem, negde radi bez problema, negde povremeno puca...
kod mene se to ne desava pa mi je teze da lociram, a nesto nisam ni imao vremena da trazim...
Jedino sto mogu sad da ti kazem, je ako hoces da probas neku verziju pre 0.63, jer mi se cini da se to pojavilo kad sam dodao statistiku, tj. brojanje sherova (oni zauzimaju memoriju...)
Samo za Linux, kolko vidim
Cena je pala 10% a ne 30%... a i niko te ne tera da prodaješ sada.
naravno da ne mora sada de se prodaje. slazem se..
a 30% sam dosao ako se posmatra u $ na dnevnom nivuo sada. nisam mozda jasno napisao..pad btc u odnosu na $, i pad monera u odnosu na btc..sve u odnosu na pre par dana
kratko pitanje da li je sa 0.8.8.3 wallet-om fee sređen kako treba odnosno 0.05% ili i dalje deru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari