Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Druze dwarf je avion za monero.rs, evo vec 2 dana mi je zaglavljeno stanje na monero.rs , pisao sam im i niko nista, prave se blesavi, sad sam opet na dwarfu koji je mnogooo bolji

Druze dwarf je avion za monero.rs, evo vec 2 dana mi je zaglavljeno stanje na monero.rs , pisao sam im i niko nista, prave se blesavi, sad sam opet na dwarfu koji je mnogooo bolji

Slazem se.ja Prebacih prvo masine sa jedne lokacije-oko 6,7khs i onda mi se toliko i zavrtelo na monero.rs.Kad sam prebacio jos jednu lokaciju i sacekao neko vreme vido sam da mi u 30-o-minutnom periodu nije pisalo ni priblizno koliko treba.
Na dwarfu mi se mnogo bolje vrti.
Ne znam do cega je i ne zanima me,kad poprave dobice khs-e.Ako nece,molim lepo.
Inace dwarf je sasvim korektan,no juce/danas mi malo manje u proseku pise al nista strasno....
I ovaj diff ode u p.m.

Poslao sam im "tiket" malo se prave ludi... zakacio sam im i SS transakcije iz novcanika i dobijam odgovor da ne mogu da vide sliku vec da im posaljem transaction id...uploadfromtaptalk1410711207126.jpg

Da li ovo traze?

Da ali pogledaj njegov odgovor... nakon toga...

This is not yet on the blockchain:

https://minergate.com/blockchain/mro/blocks

http://chainradar.com/xmr/blocks

Is your wallet up to date and in sync with the coin network? As soon as the transaction is registered on the blockchain your balance should be credited accordingly.

If you need any further assistance just reply to this message.

Best regards,

Johnny Garcia

Ej ti si ipak duze od mene u ovome,ali jesi li bio sinhronizovan i jel ti bio upaljen bitmonerod dok si prebacivao na berzu?

A koliko vama baca u proseku na dwarfu u odnosu na hash koji imate kad sakupite sve masine po claymore-u.
JA koristim 6.1 miner svugde i lepo baca na svim kartama,al uglavnom na sajtu imam 15ak posto manje.

Jel slao neko skoro na BitTrex novcice? Ja sam danas posle ko zna koliko vremena poslao nesto, ali vidim da je wallet na Trexu disabled. Ne znam da li je to u sklopu danasnjeg odrzavanja ili je duze vreme tako?

Ej ti si ipak duze od mene u ovome,ali jesi li bio sinhronizovan i jel ti bio upaljen bitmonerod dok si prebacivao na berzu?

Ma ok ali ovo mi se nikad nije desilo bilo koji novcic da je u pitanju... uspesno poslato a novcica nigde...
Slao sam do sad 100 puta i uvek kad odradi sihronizaciju otvorim novcanik i posaljem, naravno ne gasim bitmonerod.

Ma ok ali ovo mi se nikad nije desilo bilo koji novcic da je u pitanju... uspesno poslato a novcica nigde...
Slao sam do sad 100 puta i uvek kad odradi sihronizaciju otvorim novcanik i posaljem, naravno ne gasim bitmonerod.

Pa napisi bre ticket ili kako se vec obraca supportu i odgovorice ti sutra.
Inace ja slao na mint malopre,al ja prvo posaljem jedan pa ako stize onda puni.
I stiglo u rekordnom roku.

Jel slao neko skoro na BitTrex novcice? Ja sam danas posle ko zna koliko vremena poslao nesto, ali vidim da je wallet na Trexu disabled. Ne znam da li je to u sklopu danasnjeg odrzavanja ili je duze vreme tako?
ja slao juce 20XMR-a i stigli regularno ...

U zadnja 2 dana...divlja diff...sta je to propalo od valuta....ocigledno su neki presli na xmr....

Proveri jos 5x ako treba da li si upisao dobro adrese ...

Adresa za slanje je uvek ista i kopiram je pa u wallet paste , payment ID isto tako uredni kopiran...
Nema novcica kako ni na berzi tako ni na blockchainu...

Edit:

Upravo poslao 0.5 xmr i uredno odbrojava konfirmacije...

Poslednja izmena:
U zadnja 2 dana...divlja diff...sta je to propalo od valuta....ocigledno su neki presli na xmr....

***a,morao sam,vert mi se slabo isplati :D
Jeste,ovih dana je par valuta utislo blago dole,ne mnogo al dovoljno na ovu nestasicu...
Pre je imalo isplativijih,makar kratkorocno,od monera,sad nema bas,
sem nekih nindza valuta koje je pitanje mozete li da uvalite,tipa:

1.YACoin(YAC)
Chacha (Nf16)

2.Ultracoin(UTC)
Chacha (Nf14)

Isplativost je na nedeljnom proseku vise no dupla u odnosu na monero.
Problem:slab volumen-mora da se ceka.

@cacanin:Sta bese stari?Jesi uspeo da nadjes novcice?Cenim da su se pojavili,ili ce danas...

Druze ne, sto rece jedan kolega na pm koji je pokusao da mi pomogne izgleda da su isparili. Nema ih nigde.

Evo jutros novi mail dobijam od suporta, poloniex...

There was a bug on all cryptonote wallets where transactions were sent out with too low of a fee and were never registered on the blockchain, the update to the wallet made all those transactions return to the sender.

You can use these sites to check if your transaction is registered on the blockchain.

Poslednja izmena:
Druze ne, sto rece jedan kolega na pm koji je pokusao da mi pomogne izgleda da su isparili. Nema ih nigde.

There was a bug on all cryptonote wallets where transactions were sent out with too low of a fee and were never registered on the blockchain, the update to the wallet made all those transactions return to the sender.

You can use these sites to check if your transaction is registered on the blockchain.

Bem li mu mater.Kako to too low of a fee.Sta treba da im placam ceo xmr na 10xmr da bi stiglo kako treba.
U ostalom,code bi trebao valjda da uredi sve to.
Ako nije mnogo bilo pomiri se i sledeci put prvo 1xmr na berzu pa ostalo.
Tako ja..

Pretrazih ti blockchain po id transakcije sa slike koju si uploadovao i nema ni traga tvojoj transakciji.
Kao da nisi ni slao nista..

Cacanine batali staru verziju dimona, pređi na poslednju i sve si rešio.

Čudo je da ti je do sad prolazilo sa starom. 0.1XMR nije mali fee ali nisi ti tako sitan igrač da se grbaviš (više košta to vreme koje si izgubio nego što si "uštedeo" po transakciji).

P.S. Pogledaj u log fajlu kako je prošla ta transakcija, pretpostavljam da nije ni realizovana, sačekaće te coini kad updejtuješ dimon.

Poslednja izmena:
Paradigma postavicu kasnije i log iz foldera cudno mi je da mi se ovo desava prvi put... posle te kolicine koja je isparila poslao sam 0.5 stiglo uredni. Kasno sinoc probam sa 5xmr isto uredno stiglo... nije problem u stednji kolega vec mrzelo me da se bakcem... od pocetka mi je 0.8.8.1 i radi besprekorno... zato nisam ni menjao...
Kaki mislis nije realizovana? Pa gde je onda? Mislis li ako update na 0.8.8.2 da cu dobiti xmr koji nedostaju?

Ne verujem da ćeš ih dobiti nazad, jer naprosto nema transakcije, čak ni sa poslednjim daemon-om u block explorer-u. Uostalom, zadnja verzija je 0.8.8.3.

Ma da nisu izgubljeni coini, u mempool su, brisi sve pa ispocetka, mislim da se vrate automatski posle 72? h

Meni su isparili tako neki novcici. Poslao sam ih na mintpal, nisu se pojavili 2 dana. Ja kontaktirao podrsku i u medjuvremenu mi se posle 3 dana pojave u novcaniku i nestanu opet. To je to, vise nisam ni pokusavao. Otislo 5 komada u nepovrat.

Poceo ovaj monero da me nervira..na jednoj masini sad stalno posle pola sata izbaci ono gpy memory error kao da restartujes...a radilo do skora mesecima bez ikakvih problema..nista pipnuo nisam ..probao sam i druge verzije majnera i bez proxuja i isti djavo

Zeza te claymore ili mašina, ne monero.

Ajde pokusacu...0.8.8.3 ali prvo da sacekam jos koji sat da prodje do tih 72...
Moze li neko da okaci 0.8.8.3 ?

Sta je ovo sto ti Nesicu predlazes?

Nazad
Vrh Dno