Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
Druze dwarf je avion za monero.rs, evo vec 2 dana mi je zaglavljeno stanje na monero.rs , pisao sam im i niko nista, prave se blesavi, sad sam opet na dwarfu koji je mnogooo bolji
Druze dwarf je avion za monero.rs, evo vec 2 dana mi je zaglavljeno stanje na monero.rs , pisao sam im i niko nista, prave se blesavi, sad sam opet na dwarfu koji je mnogooo bolji
Poslao sam im "tiket" malo se prave ludi... zakacio sam im i SS transakcije iz novcanika i dobijam odgovor da ne mogu da vide sliku vec da im posaljem transaction id...Pogledajte prilog 149602
Da li ovo traze?
Da ali pogledaj njegov odgovor... nakon toga...
This is not yet on the blockchain:
https://minergate.com/blockchain/mro/blocks
http://chainradar.com/xmr/blocks
Is your wallet up to date and in sync with the coin network? As soon as the transaction is registered on the blockchain your balance should be credited accordingly.
If you need any further assistance just reply to this message.
Best regards,
Johnny Garcia
Ej ti si ipak duze od mene u ovome,ali jesi li bio sinhronizovan i jel ti bio upaljen bitmonerod dok si prebacivao na berzu?
Ma ok ali ovo mi se nikad nije desilo bilo koji novcic da je u pitanju... uspesno poslato a novcica nigde...
Slao sam do sad 100 puta i uvek kad odradi sihronizaciju otvorim novcanik i posaljem, naravno ne gasim bitmonerod.
ja slao juce 20XMR-a i stigli regularno ...Jel slao neko skoro na BitTrex novcice? Ja sam danas posle ko zna koliko vremena poslao nesto, ali vidim da je wallet na Trexu disabled. Ne znam da li je to u sklopu danasnjeg odrzavanja ili je duze vreme tako?
Proveri jos 5x ako treba da li si upisao dobro adrese ...Pa pisao sam im imas gore odgovor njihov.
Proveri jos 5x ako treba da li si upisao dobro adrese ...
U zadnja 2 dana...divlja diff...sta je to propalo od valuta....ocigledno su neki presli na xmr....
Druze ne, sto rece jedan kolega na pm koji je pokusao da mi pomogne izgleda da su isparili. Nema ih nigde.
Evo jutros novi mail dobijam od suporta, poloniex...
There was a bug on all cryptonote wallets where transactions were sent out with too low of a fee and were never registered on the blockchain, the update to the wallet made all those transactions return to the sender.
You can use these sites to check if your transaction is registered on the blockchain.
Druze ne, sto rece jedan kolega na pm koji je pokusao da mi pomogne izgleda da su isparili. Nema ih nigde.
Evo jutros novi mail dobijam od suporta, poloniex...
There was a bug on all cryptonote wallets where transactions were sent out with too low of a fee and were never registered on the blockchain, the update to the wallet made all those transactions return to the sender.
You can use these sites to check if your transaction is registered on the blockchain.
Ne verujem da ćeš ih dobiti nazad, jer naprosto nema transakcije, čak ni sa poslednjim daemon-om u block explorer-u. Uostalom, zadnja verzija je 0.8.8.3.
Hvala sam633 oprostio sam se![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari