Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Miner 3.4 v3.4
---------------------------------------------------------------------

- Now every pool has 3 connection attempts before miner will switch to different pool.
It prevents miner from disconnection from your main pool if this pool has to be restarted.

opet nemam struje tamo gde su mi rigovi. nemoj da neko kaze kako sam odustao od naseg poola

Ne znam zašto, ali neke grafičke nasumično stanu sa kopanjem Monero. Primetim po hashu, ali i u AIDA64 vidim da ne rade. Kada zatvorim miner i pokrenem ponovo, onda rade sve. Posle nekog vremena (par sati), ponovo vidim da neke ne rade. Vratio sam na fabričke clockove i napon (koji mi je uvek do sada bio spušten) i situacija je ista. 6870 je u pitanju. Ima li neko ideju?

opet nemam struje tamo gde su mi rigovi. nemoj da neko kaze kako sam odustao od naseg poola
jel to ti tamo vuces 150 kilovata pa ti iskacu osiguraci? :)
ja sam sve zivo restartovao, ako se nesto zaglavilo da se odglavi... sad samo da cekamo, bar da rade na tome da naprave taj daemon kako treba....

jel to ti tamo vuces 150 kilovata pa ti iskacu osiguraci? :)
ja sam sve zivo restartovao, ako se nesto zaglavilo da se odglavi... sad samo da cekamo, bar da rade na tome da naprave taj daemon kako treba....

;)

u ulici sprovode nove kablove, i toplana kopa pa onda prvo iskljuce struju.. navodno do 13h je nema, e onda kad dodje obavezno izbiju osiguraci pa kad uhvatim vremena odem da zaglavim cackalicu na osigurace

Evo ga novi blok na benchpool-u.

Ne znam zašto, ali neke grafičke nasumično stanu sa kopanjem Monero. Primetim po hashu, ali i u AIDA64 vidim da ne rade. Kada zatvorim miner i pokrenem ponovo, onda rade sve. Posle nekog vremena (par sati), ponovo vidim da neke ne rade. Vratio sam na fabričke clockove i napon (koji mi je uvek do sada bio spušten) i situacija je ista. 6870 je u pitanju. Ima li neko ideju?

To je zato sto kartice serije 6xxx i 5xxx uopste nisu podrzane ovim minerom, niti je u planu da se podrze.

jel to promenili adresu poola? meni nece da otvara pool?

verovatno je do mene nesto onda, proccice gremlini valjda vremenom

To je zato sto kartice serije 6xxx i 5xxx uopste nisu podrzane ovim minerom, niti je u planu da se podrze.

Pretpostavljao sam da je tako nešto u pitanju. Kopaju odlično, ali je nestabilan rad. Mada mi se čini da je bio stabilniji sa 13.9 verzijom drajvera.

Probaj da pingujes,promeni dns u guglov 8.8.8.8 ili open dns
208.67.222.222
208.67.220.220

Vidim da nam je server malo dalje. :D

Pinging 69.90.132.99 with 32 bytes of data:
Reply from 69.90.132.99: bytes=32 time=196ms TTL=40
Reply from 69.90.132.99: bytes=32 time=197ms TTL=40
Reply from 69.90.132.99: bytes=32 time=195ms TTL=40
Reply from 69.90.132.99: bytes=32 time=195ms TTL=40

ARP ping 7-12 ms iz mikrotika

prosek 10 ms

Poslednja izmena:
kad god nam se rapidno uvecava snaga, moramo uci i u overshare, tako je sa statistikama. problem je sto ovde overshare 150-200% znaci 6-8h umesto 4
proveravao sam pool, daemon i wallet, sve uredno radi wallet prima blokove, daemon izbacuje svoje errore al to je standardno za njega, pool isto radi... samo da se hash stabilizuje a onda bi trebali i blokovi pod uslovom da ne ulazimo previse u overshare. a to onda opet nije do nas, nego do srece :)

Poslednja izmena:
U proseku nismo mnogo losi, moguce je da je to stvar srece. Ali bih voleo da otvaramo bar 3 bloka dnevno u proseku.

U proseku nismo mnogo losi, moguce je da je to stvar srece. Ali bih voleo da otvaramo bar 3 bloka dnevno u proseku.

Sa ovom snagom bi trebalo da otvaramo 8 kom dnevno.
Lepo smo se pojacali, mada mora puknem jos jednom link na bct ;)

To je i bila suština našeg pool-a, da bude Anonymus i samim tim bezbedan od DDOS napada.

Stvarno smo sampioni :( nema veze da vidimo do vikenda kakav nam je prosek...

Nazad
Vrh Dno