razbija, sabija, melje :-devil-:Korisnici Minergate-a imaju znak uzvika u gornjem desnom uglu.(uključen novi miner)
Meni sporije radi nego na predhodnoj verziji...bacao je 60h/s sad 34h/s sa 3 jezgra na fx4300...imam ubuntu 13.10. Kod vas?razbija, sabija, melje :-devil-:
sada je win dosta bolji. i meni je losije na ubuntu. na ubuntu 60-70(na starom je bilo oko 100), na win 160-170 sa 6 jezgara, sa osam nesto preko 200Meni sporije radi nego na predhodnoj verziji...bacao je 60h/s sad 34h/s sa 3 jezgra na fx4300...imam ubuntu 13.10. Kod vas?
Eto sta rade, a kad se setim kad sam cedio bcn sa 5h/s pri diffu 700-800k, a oni tad uveliko rudarili sa tim minerima od po 100+ h/s i ko zna koliko ce ih tek "optimizovati"..haossada je win dosta bolji. i meni je losije na ubuntu. na ubuntu 60-70(na starom je bilo oko 100), na win 160-170 sa 6 jezgara, sa osam nesto preko 200
Ako probije ovaj zid od 11 BTCa ide na .01 lagano...Jel trguje ko? Lepa je cena za QCN![]()
haha otkud znam,kad su dosad bacili 40-50 btc-a na pump,sto ne bi mogli jos...Koji besmisao![]()
Ne kopam tamo više, jer ne mogu od update minera da kopam sa matorim procesorom, a i zbog problema sa isplatama. Isto ti savetujem.
Sa njime sve postaje sve čudnije... Novčići su mi i dalje zamrznuti i gubim strpljenje. Cena oscilira, a ja ništa sa njima ne mogu da uradim. Dok se ne iskristališe situacija, batalio sam ih.
Je li poloniex zviznuo? Ne mogu da se ulogujem... Počne i ne učitava stranicu.
jer ne mogu od update minera da kopam sa matorim procesorom,
Nemam di da ga skinem... Obrisao ga, 'ebeš me kad sam OKP. :wall:
Ako neko ima 1.12, čini mi se da je taj bio, neka da. Ima moju večnu zahvalnost.![]()
Ako neko ima 1.12, čini mi se da je taj bio, neka da. Ima moju večnu zahvalnost.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari