Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

@ coa302

Ajde, imao si "dobrih", iskusniji si - skinuću sell ordere. Pa da vidimo šta mali može. :)

@ dzojstik

To onaj Lucas miner toliko baca kompajliran?

@ svi :)

Imao sam problem sa stanjem novčića, samo QCN-a na minergate. Total coins je bio jedna cifra, koja je i realna (mislim, da sam je iskopao), balance je bio neko ludilo od 0.nešto-nešto i sasvim treća se pojavljivala, naravno isuviše mala kada sam hteo da ih povučem. Startovao sam support, javili su se brzo i danas još jednom, neka devojka/žena i kažu da će biti rešeno. Elem, svaka pohvala za odnos prema mineru, za sada. Ostatak pohvale kada reše. :)

No, povlačite ih, ne budite lenji.

Jel moze neko da napravi n00b friendly upustvo/postupak kako sa pool-a da se prebace novcici na menjacnicu za Monero ili QuazarCoin?

Hvala!

Novčanik -) menjačnica:
transfer <mix> <address> <amount> [payment_id]
Iliti srpski rečeno za 10 novčića: transfer 0 adresamenjačnice 10 PID
PID dobiješ, generišeš na menjačnici i podseća na adresu, mixing count samo piči 0...

Suprotan smer, nisam siguran, ali mislim da ide sve isto samo bez PID. To proveri ili neka me neko ispravi, ako grešim. Proveri, da me ne psuješ posle! :)

Kako lep skok QCNa na poloniexu .004
Da li biti pohlepan i cekati vise? :D

Nemam pojma. Aj ti kaži pa ću i ja tako! :D
Definitivno neće oba uspeti... E sad, koji će? MRO kao da malo gubi pažnju. Jes' mu ime dobro, ali ima tu rada, ni počelo se nije... Ko ni kod ovog, doduše.
Kontam da prodam par komada. Ja ih i nemam nešto mnogo, oko 30 valjda A bojim se da ćemo zbog ovih što ih drže naderati kasnije da će pasti. Ne verujem da će se sve to pojesti - orderi po 100 komada ... Ozbiljno, šta raditi?

genijalcin@23 jesi tu? Šta raditi? Javi se cryptonight guruu. :D

Novčanik -) menjačnica:
transfer <mix> <address> <amount> [payment_id]
Iliti srpski rečeno za 10 novčića: transfer 0 adresamenjačnice 10 PID
PID dobiješ, generišeš na menjačnici i podseća na adresu, mixing count samo piči 0...

Suprotan smer, nisam siguran, ali mislim da ide sve isto samo bez PID. To proveri ili neka me neko ispravi, ako grešim. Proveri, da me ne psuješ posle! :)

A sa pool-a u novcanik?
Trenutno mi je sve na MinerGate-u..

A sa pool-a u novcanik?
Trenutno mi je sve na MinerGate-u..
Ja odavno nisam povlacio novcice sa minergatea, ali znam da u folderu gde ti je wallet imas tekst fajl sa svojom adresom, to prekopiras tamo u withdraw polje na minegateu i upises kolicinu koju hoces da povuces, tako sam ja radio sa BCNom ranije

Ja odavno nisam povlacio novcice sa minergatea, ali znam da u folderu gde ti je wallet imas tekst fajl sa svojom adresom, to prekopiras tamo u withdraw polje na minegateu i upises kolicinu koju hoces da povuces, tako sam ja radio sa BCNom ranije

Hvala, probacu. Skupio sam neku crkavicu od 20 QCN-a pa reko da unovcim...da osetim miris kesa :)

Verovatno nećeš moći. Popravljaju nešto.

Hvala, probacu. Skupio sam neku crkavicu od 20 QCN-a pa reko da unovcim...da osetim miris kesa :)
Pitanje dal ce ti pustiti novcice, navodno imaju "problema"...ja sam ranije na isplatu bcn cekao po par dana, a juce-prekljuce imao je problem da bukvalno 12h i jace nisu potvrdjeni novcici, imao sam oko 12 QCN ne potvrdjenih, i kad sam ujutru ustao nema ih nigde, slao sam poruku supportu ali bez odgovora. Prilicno mute, ko zna kakve minere oni imaju i samo cepaju, a nama daju na svakih 7 dana "optimizovan".

Pitanje dal ce ti pustiti novcice, navodno imaju "problema"...ja sam ranije na isplatu bcn cekao po par dana, a juce-prekljuce imao je problem da bukvalno 12h i jace nisu potvrdjeni novcici, imao sam oko 12 QCN ne potvrdjenih, i kad sam ujutru ustao nema ih nigde, slao sam poruku supportu ali bez odgovora. Prilicno mute, ko zna kakve minere oni imaju i samo cepaju, a nama daju na svakih 7 dana "optimizovan".

Znaci nista jos. Onda cu jos malo da torbarim.

I te "popravke" im traju danima, ja jos nijedan novcic nisam uspio povuci, srecom nisam stigao da nakopam mnogo pa sam prezalio 10ak monera i nesto quazara ali sto se mene tice, bezanija otuda, na minergate se ne vracam.

Pa što ćutite o tome za minergate? Ja sam mislio da sam "usamljeni slučaj" kad sam u gornjem postu iste nahvalio... Sve mi se isto odigralo kao kod coa032.

Da li i vama onaj multi daje booo posle nekog vremena?

I te "popravke" im traju danima, ja jos nijedan novcic nisam uspio povuci, srecom nisam stigao da nakopam mnogo pa sam prezalio 10ak monera i nesto quazara ali sto se mene tice, bezanija otuda, na minergate se ne vracam.

Što je najgore, taj pul je ubedljivo najbolji :D BCN povlačenje mi radi, ostalo ne već 2 dana. A i monero često bude zamrznut na poloniexu.

ja poslah sa jedne masine na poloniex, prodje lepo, malopre posalh sa neke druge masine, i zaglavi se 65 monera.

Ima li leka ?

Napominjem sve sam ispravno uradio transfer 0 (adresa) (iznos monera) (Payment ID) posto poloniex trazi paymet id.

ali nema monera na menjacnici.

Kada pokusam sa Minergate-a QCN da posaljem na wollet, stavio sam za probu 2 komada, upisao adresu wallet-a i kliknuo Withdraw, vrteo se kruzic par sekundi i nestao i nista se nije ni desilo :)

Kada pokusam sa Minergate-a QCN da posaljem na wollet, stavio sam za probu 2 komada, upisao adresu wallet-a i kliknuo Withdraw, vrteo se kruzic par sekundi i nestao i nista se nije ni desilo :)

Pa nista se nece ni desiti, to je ono o cemu pricamo, bezi odatle sto pre ;)
Nadam se da ti nije neka kolicina ostala tu.

Bcn sam povukao bez problema malo pre. Mro i qcn ne rade još uvek. Bcn se kopa dosta dugo , tako da sa njim nema problema.

I meni.

kopa li ko na minergate MRO ? Na kraju moze li da se salje na wallet ?

Monero [MRO] (CryptoNight)

gde si slao novcice ?

Nazad
Vrh Dno