- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
Ako se teško prati što im onda ovo znači
pa znači da ne treba slati monero sa menjacnice, vec iz novcanika, barem za sada. 🙂
Ako se teško prati što im onda ovo znači
O soliranju mozes samo da sanjas :dProbaću da solo kopam, pa šta bude...
Hvala, uspelo je kompajliranje.kucaj samo make a ne make -j4
Skini odavde matori:
https://drive.google.com/folderview?id=0B7RQILpPGrQbYnF2OTA4NklrWmc
E onda napravi ova dva:
1) start_pool_mining.bat
set /p var="Number of threads: "
set /a "x = 1"
:while1
if %x% leq %var% (
start start_simpleminer.bat
set /a "x = x + 1"
goto :while1
)
2) start_simpleminer.bat
:while1
simpleminer.exe --pool-addr=extremepool.org:7777 --login=address --pass 123
goto :while1
Pokrećeš broj jedan i ukucaš broj threadova koje želiš. I to ti je to...
E sad, ogradio se lik i rekao da ne zna koliko su dobici za koju arhtitekturu, ali kontam da nisi tako loše sreće... Mislim da imaš neki 6 core AMD...
EDIT: na extremepool.org imaš više portova. Meni izgleda najbolje radi 7777, kanda se moj matori CPU smatra high-end. Nešto je veći hashrate sa time portom, mada vidim da to utiče samo na starting diff.

naravno :d , definitivno napustam monero dok se ne sredi situacija, nema sta puno da se izgubi, niti da se dobije. imam blokova koje sam nakupio pre mesec dana i to je to. ovo sa pulovima i minerima je teska smejurija.Je li imate onaj problem sa extremepool.org? Gubljenje konekcije itd.
probaj da se nakacis na minergate pool preko cpuminer-multi, da vidis kako treba da radi 😀Užas... Izgubio sam dan, a trebalo je da učim... Drž' tamo, drž' ovamo...
Sada radi stabilno. Poveži se slobodno preko simpleminera. Fercera kako treba i 3 bloka u sat vremena su nađena. Kanda je trebalo 50 KH/s da se skupi da bi krenulo nizanje blokova kako treba.
EDIT: Ipak ne radi... Strašno! Ima da prsne, ako ovako nastavi. BCN je za ovo mama! Radi kako god da hoćeš da kopaš.
./minerd -a cryptonight -o bcn.pool.minergate.com:5555 -u TvojaMejlAdresaZaMinergate -p SifraZaMinergate -t x
Gde kopate? Ne mogu sa extremepool.org da se povežem...
EDIT2: Nije naučna metoda, već odokativna, ali definitivno, više shareova daje.
Ili nam je velika lopata ili nam je posao previše lak. 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari