- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
U miner_proxy.conf staviš adresu pool-a na kome kopaš, a u .bat fajlu umesto pool-a staviš: stratum+tcp://127.0.0.1:7777 . Pokreneš Proxy program, a onda pokreneš .bat i to je to.
napravio sam proxy koji presretne json iz minera.. replace-uje adresu i posalje dalje na pool...
Jesi li koristio ovaj proxy iznad ili si napravio nešto svoje?
ne, napravio sam svoj.. ovaj gore se valjda placa da ti ubace tvoju adresu...
Da nisi mozda prethodnih dana kopao i na moneropool.org? Juce su isplatili neke zaostale novcice.
Zile je postavio neki hakovan koji radi kako treba... valjda.
Možeš li da podeliš svoj? Ili način kako da podesimo. Više verujem tebi nego ovom programu.
Edit: Proxy sa linka izacuje grešku u vezi sa API kada se kopa za Dev-a. Ne znam da li radi...
Monero je kao user friendly?Davaj kako znaš i umeš.
pa nije user friendly u smislu da je moja adresa hard coded... moram ponovo da iskompajliram da moze da se menja, a to ne mogu remote
![]()
posto se u verziji 4.0 javlja neki reconnect delay..
ok evo link za proxy
https://mega.co.nz/#!iE1AVQIZ!reDZOqEnvzDxRDCdb4IaxnrugwzXrVLcCTa-K5LXZH4
uputstvo je u fajlu..
samo par napomena.. cini mi se da najbolje radi sa verzijom 3.3.. posto se u verziji 4.0 javlja neki reconnect delay.. valjda je klejmor nesto petljao
za failover mozete da pokrenete vise proxy-ja na razlicitim portovima i u svakom drugi pool, pa onda gadjate te portove u pools.txt
MinerProxy by TiptopCode, radi kako treba, no jedna "zamerka", ma, nije ni zamerka.Kad treba opet startovati MinerProxy, nažalost, pišu stare vrednosti. Može li se nekako napraviti da upisane vrednosti, ostanu upisane?
Ok, thanks.Pitao sam, jer mi se ponekad desi da nestane struje na sekund, a mašina "kopa" u prazno, jer u MinerProxy, pišu neke druge vrednosti, nakon što struja ponovo dođe.
Nisam probao jer mu Linux verzije valjda samo rade na Ubuntu, kod mene nece, ali samo bi trebao da snimis podesavanja u xmr.cfg i pozoves ih, verujem da u readme ima i primer, kad budem za kompom pogledacu.
pa nije u prazno, kopace i dalje na tvoju adresu, na pool-u monero.crypto-pool.fr.. a devfee ce ici na moju adresu posto ona stoji upisana po difoltu
ali sredicu to veceras kad se vratim s posla..
Edit: to ako kopas XMR, a ako kopas nesto drugo preko proxy-ja, onda da.. lopatace u prazno![]()
Da, ima još jedna stvar. Kad se struja vrati, svakako će "lopatati" u prazno, jer recimo, nisam tu da "stisnem" dugme: "Start Proxy", čak i da stavim MinerProxy u StartUp. Tj, nisam definisao više pool-ova u miner-ima, pa se ne prebacuju dalje od proxy adrese. Više volim tako.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari