Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

U miner_proxy.conf staviš adresu pool-a na kome kopaš, a u .bat fajlu umesto pool-a staviš: stratum+tcp://127.0.0.1:7777 . Pokreneš Proxy program, a onda pokreneš .bat i to je to.

Jaooooo da znate samo koliko mi je ovaj proxy olaksao zivot.... Ne zbog 5% nego zbog nekih drugih stvari.

ovako nesto?
[MAIN]
PORT=7777
POOL=http://monero.crypto-pool.fr
POOLPORT=6666

Moze li neko da okaci poslednji miner?

edit:
nasao hvala.

Poslednja izmena:
ne, napravio sam svoj.. ovaj gore se valjda placa da ti ubace tvoju adresu...

Zile je postavio neki hakovan koji radi kako treba... valjda. :D

Možeš li da podeliš svoj? Ili način kako da podesimo. Više verujem tebi nego ovom programu. :)

Edit: Proxy sa linka izacuje grešku u vezi sa API kada se kopa za Dev-a. Ne znam da li radi...

Poslednja izmena:
Monero kopam sa jednim rigom sa 3 x 270, daju negde oko 1KH/s. Po kalkulatoru bi trebalo da imam oko 1,85 XMR na dan.

Na otprilike svakih 24h to što je iskopano prebacim na mintpal.

Jutros gledam i u zadnjih 23h sam dobio dosta više, čak i ako računam razliku od prethodnog dana. Na koju foru, pool luck ili nešto drugo?

xmr.jpg

Poslednja izmena:
Da nisi mozda prethodnih dana kopao i na moneropool.org? Juce su isplatili neke zaostale novcice.

Da nisi mozda prethodnih dana kopao i na moneropool.org? Juce su isplatili neke zaostale novcice.

Aha, to je onda :)

Da, kopam na moneropool.org, do sada nisam imao nekih problema i isplate su mi bile bliske kalkulatoru, ako kradu, ne kradu previše ;)

BTW. koja je adresa i port dev pool-a?

Poslednja izmena:
Zile je postavio neki hakovan koji radi kako treba... valjda. :D

Možeš li da podeliš svoj? Ili način kako da podesimo. Više verujem tebi nego ovom programu. :)

Edit: Proxy sa linka izacuje grešku u vezi sa API kada se kopa za Dev-a. Ne znam da li radi...

ok. okacicu, ali moram prvo da ga sredim posto nije bas user friendly... ali to kad se vratim posto nisam za kompom
inace klejmor uzima vise od 5%.. ako ubacite njegovu adresu koju sam okacio na pool moze se videti koliko je isplaceno
samo na moneropool.com ima preko 3100 XMR

Monero je kao user friendly? :D Davaj kako znaš i umeš.

Dok je Claymore-a bice i dumpova non stop. Nije lud da cuva shitcoin. Odmah po exchange-u raspali.

Samo polako. Koliko god ti vremena treba. :) Hvala unapred.

Poslednja izmena:
MinerProxy by TiptopCode, radi kako treba, no jedna "zamerka", ma, nije ni zamerka. :D Kad treba opet startovati MinerProxy, nažalost, pišu stare vrednosti. Može li se nekako napraviti da upisane vrednosti, ostanu upisane?

MinerProxy by TiptopCode, radi kako treba, no jedna "zamerka", ma, nije ni zamerka. :D Kad treba opet startovati MinerProxy, nažalost, pišu stare vrednosti. Može li se nekako napraviti da upisane vrednosti, ostanu upisane?

pa moze.. ok, napravicu sutra da snimi u config fajl...

Ok, thanks. :D Pitao sam, jer mi se ponekad desi da nestane struje na sekund, a mašina "kopa" u prazno, jer u MinerProxy, pišu neke druge vrednosti, nakon što struja ponovo dođe.

Vlax, vidim upgrade-ovao si pool na 0.99.0.2, lepo brineš o svemu. :D

Poslednja izmena:
Pokušao sam ja ranije, ali uvek fali neki parametar u *.bat. (tako mi je najbolje) Ako si probao, daj neki primer od *.bat.

Nisam probao jer mu Linux verzije valjda samo rade na Ubuntu, kod mene nece, ali samo bi trebao da snimis podesavanja u xmr.cfg i pozoves ih, verujem da u readme ima i primer, kad budem za kompom pogledacu.

Ok, thanks. :D Pitao sam, jer mi se ponekad desi da nestane struje na sekund, a mašina "kopa" u prazno, jer u MinerProxy, pišu neke druge vrednosti, nakon što struja ponovo dođe.

pa nije u prazno, kopace i dalje na tvoju adresu, na pool-u monero.crypto-pool.fr.. a devfee ce ici na moju adresu posto ona stoji upisana po difoltu :)
ali sredicu to veceras kad se vratim s posla..

Edit: to ako kopas XMR, a ako kopas nesto drugo preko proxy-ja, onda da.. lopatace u prazno :)

Poslednja izmena:
Nisam probao jer mu Linux verzije valjda samo rade na Ubuntu, kod mene nece, ali samo bi trebao da snimis podesavanja u xmr.cfg i pozoves ih, verujem da u readme ima i primer, kad budem za kompom pogledacu.

Pročitao sam ja readme, ali opet nešto ne mogu skontam. Bacio sam se na *.bat, uglavnom. I dalje ne znam gde grešim ovde, naprimer:

yam.exe -M stratum+tcp://44GuZun9QUMMk7ukAkyUCGAtMMT8CDdJwXoqiUZNqZx9GwYrN8QP6uKRuKNF8koHRT1PYoqqSMmf3h6L7QWmK7EqDGKutRX:[email protected]:3003/xmr -t 2

pa nije u prazno, kopace i dalje na tvoju adresu, na pool-u monero.crypto-pool.fr.. a devfee ce ici na moju adresu posto ona stoji upisana po difoltu :)
ali sredicu to veceras kad se vratim s posla..

Edit: to ako kopas XMR, a ako kopas nesto drugo preko proxy-ja, onda da.. lopatace u prazno :)

Da, ima još jedna stvar. Kad se struja vrati, svakako će "lopatati" u prazno, jer recimo, nisam tu da "stisnem" dugme: "Start Proxy", čak i da stavim MinerProxy u StartUp. Tj, nisam definisao više pool-ova u miner-ima, pa se ne prebacuju dalje od proxy adrese. Više volim tako. :D

probayj yam.exe --config yam-xmr.cfg stavi samo tvoju adresu u cfg

Da, ima još jedna stvar. Kad se struja vrati, svakako će "lopatati" u prazno, jer recimo, nisam tu da "stisnem" dugme: "Start Proxy", čak i da stavim MinerProxy u StartUp. Tj, nisam definisao više pool-ova u miner-ima, pa se ne prebacuju dalje od proxy adrese. Više volim tako. :D

e da.. u pravu si.. ok napravicu onda da se automatski startuje proxy kad se ucita program

Nazad
Vrh Dno