Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

ako se ljudi vrate na pool, vracam se i ja... samo mi glupo da drljam u prazno kao prosla tri dana

Nadam se da ste svi primetili smajli na kraju recenice :), rekoh i ja da se malo zezam, juce em manje kopaca , em vise blokova, em posle toga svi nestase ;)

ako se ljudi vrate na pool, vracam se i ja... samo mi glupo da drljam u prazno kao prosla tri dana
pa juce smo nasli 5 blokova na poolu :)

Poslednja izmena:
primetio sam da su mi karte imune na promene kloka u afterburneru(trixx takodje) sa ovim 14.6rc2 drajverima, šta god radio hash rate ostaje isti, a u gpu-z očitava default vrednosti. nije ni čudo što mi onda sa 14.6 radi bolje, jer je memorija po defaultu naklokovana. kada vratim na 13.12 sve normalno.

jel kada upgrade driver sa 13.12 na 14.6. jel treba da brisem ovaj 13.12. pa onda da odradim cistu instalaciju ili moze samo upgrade???

Rekose da je to bug u 14.6 , ne mogu da se menjaju klokovi softverski , nisam probao

Druze, fee je vise *urca radi.. da ne bude da se cimas za dz.. svi dobro znamo koliko poolovi kradu.. vise puta se licni uverili.. tako da par % fee za neciji trud je apsolutno nista naspram ljudi koji opaljuju po 20+ % onako reda radi :D

Pusti malo tvoju stoku na ispasu na benchpool ;)

to kad izadje opensource gpu miner, pa ce onda teska masinerija da uleti, pa da vidite kako pada cena :D

Nece dotad imati gde vise da padne, na mintpalu vec na pomen monera kazu-next please :D

Kraju sala, bojim se da ce kombinaciju visok ratio stancanja i nizak demand uz mintpal fear factory biti prevelik zalogaj za ovaj novcic.

Nadati se da dev tim ima kakvog keca u rukavu, od treceg do cetvrtog msv nije uradjeno puno toga a ima par stvari koje moraju da se resavaju urgentno da ne kazem-odmah.

Zadnja 24h jako losa isplata na kippo, skoro pa 50% manje od kalkulatora. Cak i pool konstantno prikazuje 30-40% manju snagu od realne.
Prethodna 2 dana je bilo ok, standardnih 15-20% manje od kalkulatora.

A da vidis kako kod Claymore-a 5% izgleda... LOL... ko onaj vic kad su pitali cigu na buvljaku, kako se zivi, moze li nesto da se zaradi na polovnoj robi, a on kaze, tesko brate, tesko, kupim za dinar, prodam za 2, zaradim 5%.... tako je i kod claymore-a, kaze uzima 5% a to samo ako gledas hash, a na share ratio preko 10% ide u njegovu korist.

jesi li gledao na duzi vremenski period? i preciznije je gledati po hashes submitted, zadnji put kad sam gledao bilo je tipa 100k za mene 1k za njega, on uzima svaku 20tu rundu ili ti 19 share-ova posalje za tebe pa 1 za njega, pa zavisi sa kojim diff u tom trenutku posalje, dal bude rejected itd. kapiram da ima dosta odsupanja na kracem vremenskom periodu ali vidi posle 2-3 dana, sad me bash interesuje, mada da vise uzima primetio bi neko do sada

jesi li gledao na duzi vremenski period? i preciznije je gledati po hashes submitted, zadnji put kad sam gledao bilo je tipa 100k za mene 1k za njega, on uzima svaku 20tu rundu ili ti 19 share-ova posalje za tebe pa 1 za njega, pa zavisi sa kojim diff u tom trenutku posalje, dal bude rejected itd. kapiram da ima dosta odsupanja na kracem vremenskom periodu ali vidi posle 2-3 dana, sad me bash interesuje, mada da vise uzima primetio bi neko do sada

Ja rekoh da e hashrate shtela samo takva, da je uvek 5%. A realnost je da je dev share % dosta veci od 5%. A isplacuju nas po share-u ne po hashrate-u :)

ja sam klejmora otkacio.. dosta mu je bilo nekoliko dana
zamenio sam njegovu adresu sa mojom i sad devfee ide meni :d

http://www21.zippyshare.com/v/80086067/file.html

NO MORE 5% DONATE !!!
The special program is created!
It is mini-proxy server - only one EXE file.
This program substitutes donate wallet for yours wallet.
Settings of the program are in the file: miner_proxy.conf
--------
[MAIN]
PORT=7777
POOL=mine.moneropool.com
POOLPORT=3334
--------

port - local port
pool - pool URL
poolport - remote port

This program has to be started before miner but on the same computer with miner.
As it is necessary to replace pool adress:
For example:
from:
NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://mine.moneropool.com:3334 -u [WALLET] -p x
to:
NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://127.0.0.1:7777 -u [WALLET] -p x

Instead "mine.moneropool.com:3334" is "127.0.0.1:7777"

Pool and program options in the file miner_proxy.conf

You can download right now:
http://vk.cc/2JHa6u

This is test version with restriction.
We can adapt it under yours wallet

Donation for one wallet adress - 0.08 BTC / 40 WMZ

Contacts: [email protected]

Probajte foru da prvo pokrenete neki x11 miner (u njemu pre toga nastelite klokove, cak i napon), i onda ga iskljucite, i ukljucite Claymore (monero).

bravo care ,radi savrseno

hvala :)

edit:
ako se josh neko igra s ovim ,
stupidni claymore fiksira i zadnju vrednost broja obrtaja ventilatora (Fan Speed :) u trenutku gasenja sgminera ,
pa pazite na temperature u slucaju da vam je namesteno nesto nisko za fan speed u sgmineru.
sve se vidi lepo u gpu-z :)

Poslednja izmena:
stvarno je mnogo 5%, klejmur preteruje, to mu dodje oko 1000 XMR dnevno....neka samo on dampuje svaki dan, ebe mu se....super mu je i cena od 0.001

ne znam zashto se zalite na kippo, radi kao sat, sve po kalkulatoru, hvatam shotove u 00h i poredim.

nije mi bas jasno kako ovo radi i kako se podesava,skinuo sam program i dobio onaj "miner_proxy.conf" i sta dalje?

Pa kompletno objašnjenje se nalazi u ziletovom postu.

Nazad
Vrh Dno