Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Imam ja. Ako hoćeš pošalji na:
23HY3RYpFxyS9WCBKx9fX8LRmhsuvxXazaKKwYi83cBV5wzLcaqtwP6NVnxpvbDzXeX1Qsy5W8ZnpdGWrw2pG4C6EDv9EXU

Potrajaće, da znaš, da te nisam orobio. :D Juče sam slao, BCN-u najviše treba da legne od svih CN valuta koje sam juče dumpovao - FCN i QCN ko munje brzi. :)

Preporuka za slučaj pada nekog od glavnih - http://pool.cryptoescrow.eu/# i http://minexmr.com/# .
Gde kopate XMR?
Hvala matori,poslao sam ti sve na pm.

Dokle vise ti problemi? Ja trecinu dumpujem po trenutnoj ceni, trecinu stavljam po 0.01 i trecinu po trenutnoj ceni minus jedna nula, prakticno stek.

Prebacite se na ova dva od gore. Sredili su sve - potvrđeno, primio u novčanik. Prvi je 3 puta jači i fino nalazi blokove. :)

Nego, aj "stariji" kažite u čemu je fora sa ovom razlikom u ceni na bittrexu i na poloniexu?

Polo ima veći obrt na dnevnom nivou BTC-a i XMR-a. Je li na bittrexu kao sad "traženiji", jer hoće da uđu u njega, a manja je količina na raspolaganju onih koji bi da prodaju, kao što je i u opšte manje XMR-a na menjačnici pa to vuče cenu gore? To bi bio lep paradoks.
Nisam ranije viđao ovakvu "značajnu" razliku...

Poslednja izmena:
Poslao poruku vlax-u. Bumo vidil! :D

Vlax se javio i rekao da će pogledati.

S tim u vezi, ipak bi trebalo da za svaki slučaj vidimo koliko ko od može da da hash-eva. Mislim da bez par desetina kH/s ukupno, ne vredi. Od mene može da se očekuje oko 400 - 600 H/s.

Ja sam na skromnih i stabilnih 330 H/s... Treba nama mašala!

Lol. MoneroPool.org is shutting down
MoneroPool.org is shutting down due to DDoS attacks. We apologize for any inconveniences.

Here are some alternative pools
xmr.hashinvest.ws
monero.farm
mro.extremepool.org
moneropool.com.br
cryptonotepool.org.uk
kippo.eu
webcoin.me/mro
monerominers.net
moneropool.com
pool.cryptoescrow.eu
monero.crypto-pool.fr

Poslednja izmena:
evo digao sam pool ja na svojoj masini jos ranije kad sam hteo da probam solo mining sa cpuminerom

benchpool.us.to

I ne radi daemon? :D

cim je izasao cpuminer davao je duplo vishe hasha od daemona

Nije stvar u tome. Ne radi daemon, pa samim tim ni pool.

Ma radio je daemon, sad ga update na zadnji pull, jel tebi nista nije pokazivalo posto sam ga zaustavio tek pre minut

Aha, ok.

ma bolje da ne otvara bench pul.
ima da gi izbaksuziramo, kao i sa kjubitom, pa i monero da rsne :D

moneropool je placao kako treba nije krao. Steta. Ovi drugi poolovi zakidaju zestoko.

Gde rudarite sada?

Podrška za više pool-ova u oba Claymore miner-a:
v2.1 is available:

- Reduced number of outdated shares that miner sends to pool.
- Added fail-over feature, "pools.txt" file.
- Added watchdog for pool, if no new jobs are received for 20 minutes - disconnect.
- Added "-ee" option to close miner if no more pools are available in the list.
- Added "-wd" option to close miner if some thread hangs.

Mnogo veliki diff na .com pa kad pukne veza dzaba si kopao, a i ovaj dust ubi nas male rudare, ko ima dosta hasha tamo je super

Da svi sa bencha rese da budu na tom pool-u iznenadili bi se koliko bi bili jaki :D

Plus, da dovedemo onog jebach-a i gibanitza-u. :D

Btw, ovi novi 2.1 mineri kod mene jednostavno stanu, par minuta pri pokretanju. Ne "sruši" se miner ili bilo šta slično, samo prestane da daje share-eve.

Dobro da si rekao, sad sam tek skontao. Radi 5 minuta i stane.
Edit: a u početku nisu hteli ni da krenu, uglavnom vratio se na 2.0

Poslednja izmena:
ma bolje da ne otvara bench pul.
ima da gi izbaksuziramo, kao i sa kjubitom, pa i monero da rsne :D

Sviđa mi se kako razmišljaš! :D

Nego, šta raditi onaj .com nije za nas male... A ja sad pogledao koliko mi je isplaćeno na http://pool.cryptoescrow.eu/# sa 330 H/s za osam sati 0.15 - to nešto nije kako treba. Francuz, jes' bio manji dif za oko 50, ali je za dvanaest sati isplatio 0.5 (koji nisu stigli), onaj http://minexmr.com/ isto za nekih 8-9 sati je isplatio svih 0.35... Pa krade se samo tako!

Gde ste mali rudari?

pa mali je to vremenski period ko zna kakav je bio pool luck, orphani itd, pa za nas male minere moneropool.com bash nije, koliko me je isplatio pola toga sam dao da posaljem novcice :D

Monero blockchain je nakon nepuna 2 meseca već preko jednog giga, a pre mesec dana je bio oko 110 mega. Za godinu dana kupusara bi mogla opušteno da dostigne 20 giga, a da ne pričamo za neki dalji period. Tako da in the long run CN coins are all dead.

Neko je pominjao to isto na BCT, predlagao je devovima "ne znam šta da urade da se skreše"... No, moguće je i mene zanima to pitanje. Kurblao sam po glavi oko toga, mislim da će BCN devovi nešto uraditi sa obzirom da su i napravili CN pa će ovi kopirati rešenje... Naravno, ko zna...

ma veci je problem sto jos uvek nema neki db implementation za blockchain nego je sve u ram-u velicina nije problem, ima nacina da se smanji,

Koliko sam uspeo da ispratim na Escrow dobijam solidno manje nego po kalkulatoru. Moneropool.org je bio najbolji, francuski isto dobro racuna, samo da li isplati na kraju.

I meni se to čini, za escrow... Doduše, diff jeste porastao, ali njihov kalkulator pokazuje opet 1 XMR za dan sa mojim hashom.

U čemu je razlika između 2.1 i 2.2 minerar od Claymorea? Oba imaju pool podešavanja, ali da li neki radi bolje u smislu hasha i da li neki ispravlja ono zakucavanje koje ste prijavili sinoć?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno