Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Jao bre koj sam baksuz taman pobegnem od francuza ono moneropool.org ddosovan.

Koristim 2.0 beta verziju, prijavljuje mi Wrong state machine, Failed to invoke http request (port 3333).

Nešto kod tebe onda ne štima. Meni je na ovom što stoji na glavnoj strani stratum+tcp://pool.cryptoescrow.eu:3333 , možda da probaš drugi port

Poslednja izmena:
Nešto kod tebe onda ne štima. Meni je na ovom što stoji na glavnoj strani stratum+tcp://pool.cryptoescrow.eu:3333 , možda da probaš drugi port

Nasao sam u cemu je problem, pisalo mi je samo pool.cryptoescrow.eu:3333, kad sam dodao stratum+tcp proradilo je.

Šta se događa sa pool.cryptoescrow.eu? Osam sati bez bloka???

Ma baksuzi. Nego, jel podrzava Claymore miner ubacivanje backup poolova?

Bas probavao malo pre, ne radi za sada, tj nakači se na poslednji pool sa liste.

Izgleda da će pre Dinkić da isplati one akcije nego pool.cryptoescrow.eu neki monero. I ja satima kopam sa oko 2KH/sec i još uvek total paid 0. :mad:

Steta sto su poolovi ovako kilavi, puce opet moneropool.

Poslednja izmena:
E stvarno sam maler... Već me sramota da postujem, stalno imam neki problem. Em nema bloka, em ni ono jada što je iskopao opet nije sve isplatio! I oni imaju problem sa isplatom! Od mizernih 0.002 stiglo samo 0.00004! Ne dopada mi se ovo stanje, znam da mreža ima problema, ali lično mislim da postepeno progredira ili već znaju pa ćute - ali aj da ne paranoišem.

Siđi sa njega Fly. Ja jesam, poslao sam upit da vidim šta je sa isplatama.
Sad mi oni dođu siću, MinerGate 6 i monero.crypto-pool.fr 0.5 XMR...
Kome dati hash? Uzalud kopanje.

Stigao i odgovor u međuvremenu:

Hi,

We are currently working on a problem with block statistics and automatic payouts.
Will do the payouts manually in ~12 hours for all the blocks the pool has unlocked.
Sorry for any inconvenience

:smash:

Poslednja izmena:
Hmm... Ok. Nisam baš raspoložen da kopam za džabe.
Ima li nešto što radi?

Poslednja izmena:
Generalno svi CN polovi su teško smeće, ostaje nam samo da čekamo da se popravi situacija , jer je sve ovo još u začetku.

Da nije problema sa poolovima bila bi lepa isplativost kopanja, ovako bas i nije.

Mislim da nije loše ni da dobijaš duplo manje nego po kalkulatoru, to onda bude u rangu x11/x13 multipulova. Ovo ipak štekam.

Ok sta mislite kad je vreme za istovar monerica? Fina je cena :)

Jel isplacuje nekom od jutros minepool.org ? Juce su se isplate povecavale na svakih minut-dva, sad sat vremena stoji zakucano, a blokovi padaju.

Meni za sad moneropool.org posle onog ddos-a od sinoc, radi odlicno, da kucnem u drvo. A cini mi se da mi je i onaj francuski isplatio zaostalu kintu.

samo nemoj da bude kao što je dark prestigao ltc... svi očekivali ne znam kakva čuda a ono se u stvari LTC skljokao ispod darka :D

Ima li ko sinhronizovan bytecoin wallet? ostala mi neka sica na minergate-u od ranije pa ako neko hoce da mu posaljem u wallet,pa da mi prosledi na poloniex?

Imam ja. Ako hoćeš pošalji na:
23HY3RYpFxyS9WCBKx9fX8LRmhsuvxXazaKKwYi83cBV5wzLcaqtwP6NVnxpvbDzXeX1Qsy5W8ZnpdGWrw2pG4C6EDv9EXU

Potrajaće, da znaš, da te nisam orobio. :D Juče sam slao, BCN-u najviše treba da legne od svih CN valuta koje sam juče dumpovao - FCN i QCN ko munje brzi. :)

Preporuka za slučaj pada nekog od glavnih - http://pool.cryptoescrow.eu/# i http://minexmr.com/# .
Gde kopate XMR?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno