Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Probao ga iskopirati u system32? (znam, rekao sam da je mega glupo, ali probaj, vidi dve strane nazad) To što "flešne", je zato što se NsCpuCNMiner64, upravo potraži u system32. Ko mene, sve radi pod windows-om 8.

Poslednja izmena:
Uspeo sam na kraju da ga nateram da radi na foru koju je @Paradigma predložio, ali svaki put moram tako ponovo da ga startujem kroz command prompt kao admin, jer neće da zapamti podešavanje. Da li je kod tebe zapamtio fast mode (scfg: 1) posle restarta?

Meni radi, nisam nista u system32 kopirao, samo iskljucio UAC, pokrenuo kao admin, sacekao 2 minuta i restartovao sistem. Win7 64 bit.
PS. A radi i kako je kolega napisao. I to sam probao na 2 kompa.

Poslednja izmena:
Jel vam lezu novcici sa poolova (i kojih) u novcanik? Satima vec pokusavam da provalim u cemu je problem. Kreirao sam novi novcanik, ali ni na njega mi ne lezu isplate sa francuskog poola. Sad testiram moneropool.org.

Uspeo sam na kraju da ga nateram da radi na foru koju je @Paradigma predložio, ali svaki put moram tako ponovo da ga startujem kroz command prompt kao admin, jer neće da zapamti podešavanje. Da li je kod tebe zapamtio fast mode (scfg: 1) posle restarta?

I jesi dobio vise sa time ili ne? Ja cepam oko 220 sa Xeonom na 3.8GHz 4threada u slow modu, pa ne znam jel moze to i brze, a ne uspevam da mi se ne pali slow mod.

Jel vam lezu novcici sa poolova (i kojih) u novcanik? Satima vec pokusavam da provalim u cemu je problem. Kreirao sam novi novcanik, ali ni na njega mi ne lezu isplate sa francuskog poola. Sad testiram moneropool.org.
Meni još od juče ne stiže ništa... Kontaktirao sam admina da proveri isplate i da mi da transaction hash, javio se rekao da uradim "refresh"... :D
Jasno vam je da nisam toliko retardiran bio da to ne uradim... No, ja mu odgovorio i sada ni glasa. Takođe niko ni sa MinerGate-a da se javi, tamo mi je većina XMR koje sam pokušao da povučem .
1. Nemojte tamo kopati ni u ludilu.
2. Sve pokušajte da povučete i nadajte se da ćete uspeti.

Sa moneropool.org mi stizu novcici bez problema, sve sam sada prebacio tamo da kopa.

Od 5 i kusur XMR-a sa .fr mi je stiglo samo nekih fantomskih 0,675, valjda ce stici i ostatak.

Meni na moneropool-u nije jos nijednom zakasnila isplata, sve uredno i redovno, sa francuzima sam imao problema uvek a minergate je znao da zeza ali bi na kraju uvek isplatili.

Sve u svemu-moneropool daleko najbolji.

Sad sam okrenuo thread na BCT i počeo narod da se žali na sve ono što sam ja. Pazite šta radite sa novčićima, moj savet je da ih ne povlačite niotkuda dok ne reše ovo stanje. Binaries je u pitanju ko što sam i mislio-osećao pošto pojma nemam o kodu.

Ni ja nista ne dobijam od ovog francuskog. Tako da prelazim i ja na moneropool

.org ili .com ?

Bacio se na ovaj.

Mali mineri bi trebali da pređu na manje pool-ve, da se ne stvara toliko "prašine". (previše malih ulaznih transakcija)

Kul, hvala. Probaću ga upravo.

Nego kako se podešava virtual memory u Win7 x64 da bude 16GB?
Ne znam ni da li mi je podešeno tako niti kako se radi to čudo...

control panel / system / advanced system settings / prvi settings gore / advanced tab / change

Meni ni to nije pomoglo da poteram gpu miner kako treba, pokrene se, radi pola sata-sat i onda izbaci da ne moze da alocira video memoriju i stane. Sve sam pokusavao ali jok.

Meni ni to nije pomoglo da poteram gpu miner kako treba, pokrene se, radi pola sata-sat i onda izbaci da ne moze da alocira video memoriju i stane. Sve sam pokusavao ali jok.

Onda povećaj još više pagefile.sys ili smanji

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

na neku manju vrednost, recimo 80 i baci pogled na GPU-Z.

Ja imam na masini 16GB rama i i dalje cepa slow mod. Probao sam ove dve varijante da ga pustim al nista. Win 7 je u pitanju.

Nije do ram-a u mašini, nego povećaj u Advanced system settings virtualnu memoriju na, recimo, 20000mb. Onda isprati ovo što je @Paradigma napisao i pokreni .bat iz cmd prompta. Mada on očito podrazumeva da svi znaju da kucaju komande u konzoli, što baš i nije tako...

Gde je bolje ovo valjati, na Poloniex-u, ili Bitrex-u, ili ima još nešto gde je veći volume?

Najbolje je ne valjati nigde, rano je za valjanje monera ako mene pitate, samo kopanje i kupovina na dimpovima, tek ce ovo da raste, nije jos ni na mintpalu izasao.

Meni je ovo long term, ne planiram skoro prodaju.

Samo sto na tom poolu ne moze da se kopa sa grafikama.

Kako ne moze ?

Može grafama na tom pulu, ali kad se povrati moneropool.org , vraćam tamo

Kako moze grafama kad su samo stratum portovi? Meni nece da se povežu.

Nazad
Vrh Dno