zajebani
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.01.2007
- Poena
- 465
Ako je kuciste zatvoreno pa jos malo po velicini nece ti pomoci nikakvi fanovi na kucistu ili tako nesto jednostavno karta i cpu se dosta greju toplota se akumulira u kucistu i dolazi do sve veceg zagrevanaj tokom rada, meni je kerta na 56c u leru sa otvorenim kucistem a cpu 32c kad zatvorim kuciste veoma brzo se sve dovede do usijanja, ceo sistem je overklokovan do krajnjih granica za svaki dan u defaultu je slicna situacija isto se dosta greje.Hm, dve stvari, prvo zbog TA peći zvane 8800 GTS sam instalirao RivaTuner, tamo gde su mu grafici prijavljuje 49c kao ambijentalnu temperaturu. Ako je to tačno onda je u kućištu banja, da li je to uzrok neohlađenosti procesora, ili to procesor greje? Pošto je 8800 nikad ispod 60c, a ono i ima ga, da ne greje on meni celo kućište?
Zavi si od verzije mislim da verzija 0.95 *****ava na pojedinim masinama a problemn se manifestuje upravo na taj nacin.Prilično često kada pustim CoreTemp, čim kliknem na njega, komp zabode na plav ekran gde samo kaže da je win zaboo.