Šta je novo?

Moje skrivanje kablova - iliti unutrasnjost vaseg kucista

Ima u Gigatronu ja mislim, a i ako nema, poručuje se bez problema. P182SE nećeš naći, kao ni P182 (osim u nekom oglasu možda, ali ja tražio i nema), tako da je P183 jedino, a i najbolje rešeje :)

Vule okaci neku sliku CM Sileo kucista, zanima me kako se u njemu mogu srediti kablovi.

cekajuci vodu i sleeve ( i bolji fotoaparat ):D

2us7k06.jpg

Poslednja izmena:
@ midgard,

Odlicno, samo zar ovaj kabl za napajanje ploce, zar nisi njega mogao sa one druge strane da provuces kroz onu rupu? Ja sam recimo apsolutno sve kablove sa zadnje strane zavukao, doduse morao sam da probusim na jednom mestu da bi moglo da prodje...

hvala,ovo je privremeno samo,cekam sleeve(za celo napajanje),24pin ne moze sa druge strane jer je predebeo kad su svi kablovi u jednom sleevu,ne mogu da zatvorim stranicu :)

A pa da, jedino da prosiris rupu, al to onda vodi daljim problemima, brusenju i smirglanju prosecene rupe, pa farbanju... Ne isplati se, veruj mi, iz iskustva, ja sam celu unutrasnjost farbao, muke su to :)

A pa da, jedino da prosiris rupu, al to onda vodi daljim problemima, brusenju i smirglanju prosecene rupe, pa farbanju... Ne isplati se, veruj mi, iz iskustva, ja sam celu unutrasnjost farbao, muke su to :)

pa ovo je kuciste fabricki silver celo.ofarbano je :D

nije mi problem rupa kod ploce nego ne mogu ovako da zatvorim stranicu ako provucem kabl 24pin iza.

Poslednja izmena:
Ah da, nije ovo stacker 832, pomesao sam, znam da ima i crni stacker :) Da da, tek sam te sad skapirao, heh, kolko god da kupis veliko kuciste, opet ne mozes sve da modujes kako hoces :)

Ako je to onaj murdermod sleeve, to zadovoljstvo ce te i kostati :)

to na slici mislim da jeste mdpcx,ali zadovoljio bi se bilo kakvim da nadjem,samo da je crn :)

Nije moj PC i izvinjavam se zbog lose slike, slikano je mobilnim telefonom. Bas me interesuje vase misljenje. PC je kupca. Konfa je sledeca: I5 750, msi p55gd65, 2gb kingston 1333, gainward gtx260 216sp, 500gb wd, lg dvdrw, chieftec 600w modular, cm haf 922.

Prilozi

• Photo0039.jpg
    Photo0039.jpg
    310.8 KB · Pregleda: 326
  • Photo0040.jpg
    Photo0040.jpg
    265.3 KB · Pregleda: 269
  • Photo0041.jpg
    Photo0041.jpg
    270.5 KB · Pregleda: 302
Poslednja izmena:
Kućište nikad odvratnije, hlađenje smešno za tu konfiguraciju... Greota za procesor pa i ploču. Neki ljudi baš nemaju ukusa, ako smem da potegnem tu priču o ukusima (ukusi su različiti...) :D

Eh, rekao si sve sto nisi trebao :D

Kablovi su OK, dobro je uradjeno kada se i sagleda da kada se radi za nekog drugog ne treba svaki kablic provlaciti kroz 100 rupa. Mozda musterija pozeli sama da otvori kuciste pa nesto i izmeni na svoju ruku sto se tice HW-a a ovako to nije mnogo zakomplikovano kako bi neko privatno uradio. Cisto je i pregledno a to je po meni najvaznije.

Kuciste je i krs ( po meni) treskava kanta i magnet za prasinu ,kvalitet necu da komentarisem(ocajan je) drago mi je da sam ga zavaljao(izvini voodoo)

Pozdrav svima.
Zainteresovala me je ova tema pa sam i ja poradio malo na unutrašnjosti moje mašine.
Prvi pokušaj, ne mož' bolje. Ili može?IMG_3777.JPG
A mogu vam pokazati i zadnju stranu:IMG_3775.JPG

obrni hardove i sprovedi kabl od ploce iza (iskosi ga kroz onaj krug/rupu,mislim da ce proci) :wave:

Ne može da prođe kroz te proreze, a ni iza.

seci :)

Moram se složiti i sa tobom i sa civijem :)
Ja cu se pak sloziti sa OCz-om :p

Ipak, poenta je u tome da je "cisto", mislim da je za to covek i pitao... kablovi su lepo sprovedeni i sakriveni koliko se moglo, sasvim je u redu, sve je lepo i uredno. To sto je kuciste ruzno i sto je hladjenje neadekvatno je sasvim neka druga prica, nevezana za ovaj thread :)

Ja cu se pak sloziti sa OCz-om :p

Ipak, poenta je u tome da je "cisto", mislim da je za to covek i pitao... kablovi su lepo sprovedeni i sakriveni koliko se moglo, sasvim je u redu, sve je lepo i uredno. To sto je kuciste ruzno i sto je hladjenje neadekvatno je sasvim neka druga prica, nevezana za ovaj thread :)

+1

Naziv teme nije MILLION-DOLLAR-PC.

jel ovo xigmatek asgard? dobro izgleda stvarno..

Stvarno, kojom alatkom bi mogao fino i precizno da sečem lim od kućišta? Hteo bi i napred da isečem krug od rešetke gde je ventilator, suzbija protok.

Imas par polja iznad temu "Alat za modovanje".Dremel je resenje...Kvalitetniji i za secenje,a sa nastavcima koji se dobijaju uz njega i za fino obradjivanje ostrih ivica nastalih posle secenja.

Asgard je jedno od najboljih kucista za relativno sitan novac...

Napokon sam zamenio moje kinez kuciste (iliti bolje recenno uzeo sam boljeg i lepseg kineza: Blueberry CN 832
Ovo kuciste je bas nezahvalno za sakrivanje kablova... na monogo mesta bi trebalo da se sece a ja to ne zelim i necu da radim... zasad izgleda ovako:

Prilozi

• ABCD0001.jpg
    ABCD0001.jpg
    531.4 KB · Pregleda: 236
Nazad
Vrh Dno