Pega
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.04.2006
- Poena
- 360
ToMala ispravka, posle NF4 nema krštenog nVidia čipseta. :d
Sent from my 6055K using Tapatalk
ToMala ispravka, posle NF4 nema krštenog nVidia čipseta. :d
Ako su na default vrednostima, svejedno je. Preporuka je da pazariš E5440. PozzDa li je bolje uzeti e5440 ili l5420 sto se tice hladjenja. Posto bih koristio obican c2d kuler...
Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока
Itekako vredno "cimanja"Kolege,jedno pitanje. Imam jedan komp koji stoji "u cosku",slabo se koristi. Ploca je Gigabyte GA p41 es3g,procesor pentium DC e5400. Da li na ovu plocu mogu da ubacim e5450,i da li se to isplati (konkretno za photoshop bi se koristio komp najviše),ili da menjam ceo komp? Procesor je koliko vidim 25$ na aliju,i ne znam koliko su ti stikeri. Jel vredno cimanja u odnosu na e5400,i da li se to uopšte može izvesti na ovoj ploči?
Sent from my 6S using Tapatalk
Kolege,jedno pitanje. Imam jedan komp koji stoji "u cosku",slabo se koristi. Ploca je Gigabyte GA p41 es3g,procesor pentium DC e5400. Da li na ovu plocu mogu da ubacim e5450,i da li se to isplati (konkretno za photoshop bi se koristio komp najviše),ili da menjam ceo komp? Procesor je koliko vidim 25$ na aliju,i ne znam koliko su ti stikeri. Jel vredno cimanja u odnosu na e5400,i da li se to uopšte može izvesti na ovoj ploči?
Ne radim za AliSad su uglavnom svi na ali-ju "plug and play" procesori, nema više stikera. Prvo update bios-a i samo zameniš procesor. Stižu mi ovih dana jedan e5440 (~11$) i jedan l5420 (~10$) to je koliko vidim best buy trenutno. Pego?![]()
Kad krenete u overclock pored nabavke boljeg kulera i paste da li je potrebno promeniti i pastu na maticnoj ploci (ispod svih hladnjaka) ?
Nemoj da zasmejavašDa li je neko probao možda Xeon X5650 6/12 C/T? Vidim da je i njemu cena na Aliju oko 50$, nego su izgleda problem matične za njega, ali i njih ima za 50-70$ (npr. Gigabyte GA-X58A-UD3). Kod nas malo teže. A može fino da se klokuje na 4GHz. Znači negde u rangu sa i7-4770K. Rekoh da skrenem pažnju ovima što će naručivati CPU. Ali možda je to već za novu temu...
775 ispravne za mod idu od hiljadu do deset, X58 od petnaest na dalje.. Jedino što ih #ebe transport - uvek im se usput nešto desi..Pa i cena 775 ploca je skoro kao x58. :/
Ajd i ja da se dopunim, te cene Boki nisu realne i sam znas, niko sa malo mozga ne bi dao toliki novac za to.
Pre dva meseca sam kupio za drugara EVGA X58 u kompletu sa i7 920 i 2x4GB sa sve coolerom za nesto oko 200e.
...Pre dva meseca sam kupio za drugara EVGA X58 u kompletu sa i7 920 i 2x4GB sa sve coolerom za nesto oko 200e.
Jel' se vi zezate? - Pa lepo kažem, X58 plojke od 15k uzimajući u obzir i to da je DDR3 poskupeo. i7 920 vidim kao gratis u celoj priči..To ti se mnogo, ali mnogo, posrećilo.
Vrlo moguce, bilo je par tih poluknfiguracija, uglavnom x58 sa i7 9xx na KP, sad bacio pogled i nema ni jedne.
Ipak ima jedne Asus P6T SE + 920 = 250e sto je vec mnogo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari