Dodaj jos rama. Graficku menjaj, DX10 je koci za nove naslove.
Hvala Pega,kucao sam ja ovde vezano za asrock p45r2000wifi.Ovu GA plocu imam sto godina i core2duo 6300 me ubi na njoj.Cini mi se da je bilo koji dual core ili pentium jaci od njega.Sto se grafe tice...sve grafe mi imaju driver preko windows update_a....e sada,da li je to ok ? Ako nije,koji driver za moju 4870 trebam da skinem,naravno za win7?iSpirit, dobrošao u temu! Provrti je malo nazad, početak, pa posle neka 12-13. stranica. Sve je objašnjeno do detalja. Što se tiče Xeon-a, uzmi šta god ti dopadne ruke iz E54X0 serije. 4GB DRAM-a se podrazumevaju Pozz
Mator sam ja konj za igrice,jednu odigram s vremena na vreme,kad imam vremena,a vremena u ovo nevreme sve manjeprvo dodaj još 2 GB RAM, igrice će ti kočiti zbog malo rama sve da staviš i grafu od 500 €
- 2008 je izašao far cry 2 ta igra mi je seckala dok sam imao 2 GB RAM-a, dodavanjem još 2 i seckanje je nestalo kao rukom odnešeno...
- znači pre 6 godina smo već imali igrice kojima je trebalo > 2 GB RAM-a za udobno iskustvo igranja a kamoli danas
I za surf ti je ram bitan dosta, sestra skoro imala 2gb,kocio komp cim se otvori 4-5 tabova na hromu. Dodao sam joj samo jos 1gb,radi kao podmazano sad, tacno ima lufta koliko joj treba.Mator sam ja konj za igrice,jednu odigram s vremena na vreme,kad imam vremena,a vremena u ovo nevreme sve manje
Znam da je 4gb minimum u danasnje vreme.Samo bi da malcice ubrzam masinu,da mogu brze da surfujem,dizem sistem,gledam bluray filmove..i takoc.
Za ram listaj oglase svaki dan, naleti nesto uvek, samo mora da budes brz :-DGde nadjete to za te pare?Ja blejim po KP stalno i nista ne pronalazim tako jeftino.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari