Šta je novo?

Mobilni mod 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veoma lepo, bilo bi dobro da stavis i ikonice, wallpaper, launcher, lock screen u gornji post. :)

Krenuo sam da editujem, ali dobih poziv i onda zaboravio :)

Sad ce edit.

SGS, Slim rom, android 4.3, nova launcher

Prilozi

• Screenshot_2013-10-19-16-26-39.png
    Screenshot_2013-10-19-16-26-39.png
    629.2 KB · Pregleda: 200
Posle duže vremena da postavim i ja nešto... Nije ''napucano'', što bi Sherlok rekao, ''simplicity itself''. Ali u potpunosti odgovara nazivu teme ''mobilni mod'', a ne samo ''mobilini desk'' ;)

Elem:

-CM 10.1
-LS DashClock, levo Dash Light, desno Snap Camera
-HS Nova Prime, Circle White ikone, ikone u docku imaju duplu funkciju tap/swipe i to dialer/contact, sms/whatsapp, gmail/hangouts i browser/pocket. Pored toga još 4 tematski sređena hs (pic, music desno od centralnog i office i news levo).
-CM tema je moja kreacija dobijena kombinovanjem elemenata nekoliko tema (lucid, mnmlstatus, berlin). Pored status bara i još par suptilnih promena kao i crne pozadine u settingsu, browseru i stock dialeru, nisam ništa drugo dirao jer u suštini volim default dizajn jb-a osim elemenata koje sam, jel i zamenio.
-SMS app je mod cm sms aplikacije sa xda kome sam promenio nijanse par boja i ubacio nove smajlije iz hangouta.
-WhatsApp je WhatsApp+, a tema je moj pokušaj da pogodim novi card style.
-Tastatura je SwiftKey modovana po uputstvu sa xda (postaviću posle link).
-Dialer je exDialer koga čeka večeras par promena.

Poslednja izmena:
Mene je odusevila jedna CM tema koja se placa (nije mod ali...) da mi je doslo da flashnem CM samo da probam.
Ako je protiv pravila, brisite ali sam hteo da podelim sa vama i cujem vase misljenje.

^ Ocaj :)

Meni je strava. :-D

Kakve su ono sljokice na ikonicama :D

OF:
Glow je sada in. U pravu si, to sam prevideo. :d
Da ne spamiram-o temu dalje, napadni me slobodno na PM. :-devil-:

OT: Koristi li neko Zip Themer aplikaciju za modovanje fona? Cini mi se zanimljivom.

Poslednja izmena:
Nova launcher
Click ui icons
Note 3

Prilozi

• uploadfromtaptalk1382294792904.jpg
    uploadfromtaptalk1382294792904.jpg
    53.4 KB · Pregleda: 201
Aj malo i ja :)

Prilozi

• Nexus4.jpg
    Nexus4.jpg
    156.1 KB · Pregleda: 208
Poslednja izmena:
Tema je Faded Blue
Ikonice su Minimal UI

screenshot2013-10-22-09-.png

Poslednja izmena:
Momci, 'ajde vi koji imate Themer skinite ovu moju temu i isprobajte je na vašim uređajima, pa mi recite kako radi, da li ima nekih grešaka (tipa da neko polje beži u stranu, slova da se gube, itd.).
Bio bih vam veoma zahvalan. :)

Download link - https://db.tt/Fpy7D428

Gnex: ovako na prvu, ne koristi celi ekran, suzen je sa leve i desne strane. Kod drugih tema to nije slucaj.
Ekran sa vremenom (lokacija bezi malo u desno). I ovaj donji red, ucini nesto i sa njim. ;)
Uostalom evo SS pa pogledaj sam, ako bi nesto zeleo da probam salji poruku da ne "galamimo" ovde. :D
Screenshot_2013-10-25-20-11-58.pngScreenshot_2013-10-25-20-12-05.png
Screenshot_2013-10-25-20-12-17.pngScreenshot_2013-10-25-20-15-11.png
Screenshot_2013-10-25-20-16-24.png
Edit: Da dodam i neki SS od tema, nisam siguran da li ce se videti da je sira ali jeste, nekih 1.5-2mm sa leve i desne strane.
Mora u sledeci post zbog ogranicenja broja slika.

Poslednja izmena:
Lepo je :) , može wall?

Vrlo rado, ali ne znam gde da nađem wall koji je sistemski u telefonu

Aha, dobro onda. :d

@Gizmoid, Galaxy Nexus imaš?

Nije zamisao sa bude sužen. Meni je na Note 2 preko celog ekrana, sve je super. Zato sam i dao temu da mi ljudi kažu kako je kod njih.
Što se lokacije tiče, izgleda da sam "Allignment" stavi na levo, umesto na centar. :)

Na koji donji red si mislio da učinim nešto sa njim?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno