Šta je novo?

Mobilni mod 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlično :D

Gracias. :)

Uskoro ću ga importovati u "Themer" app. Nadam se da će dobro raditi, pa će oni kojima se svidi moći da koriste ovaj setup. :)

Ne izgleda to lose al cemu te poruke 'try to call someone', 'hey let's chat to some people ' :d

Jbm li ga što, palo mi na pamet i rekoh 'ajde da popunim prostor. :p

Probaću i da stavim samo "Phone", "Messages" i "Camera", bez tih dodatnih rečenica, ali mislim da će izgledati malo prazno.

Pusti Borisa krivo mu sto nema za WP8.. :p

Vidjao sam ovaj Themer ali nisam znao o cemu se radi sad kad sam se prijavio, dobio sam da sam 48108. po redu, kakva su vasa iskustva kad da oekujem code ?? :) Ove godine?

Dva dana

Aplikacija sa kojom možeš da primeniš temu na telefon jednim klikom umesto da se zezaš sa podešavanjima wallpapera, widgeta i svega ostalog. Izabereš temu, stisneš apply i gotovo.

@ Promaster
Nema na čemu :p
Slično kao buzz launcher, imaš na YouTube - u i kako se namešta i kako izgleda.

Odlično je, svaka čast.

poslato sa opasnog telefona

Aviate launcher :D
I još jednom hvala @baltamOs na kodu

yhury9yg.jpg

Aviate ^^
Zgotivio ga odma'. :D

screenshot2013-10-16-16-.png

Ps. Ako nekome treba kod nek' mi pošalje svoj mail u privatnom porukom. :)

Poslednja izmena:
Na koji nacin u Themeru da nateram onaj default widget za vreme da radi?

Onaj Analog Clock?

Meni svakim update-om neki widget ne radi kako treba ili mi se zamrzne ceo Themer kada pokušam da izbacim widget na desktop. Sada mi ne radi RSS widget, tj. neće da prihvati promenu boje fonta, pozadine i ostalih stvari.
Ima li još neko taj problem da mu se zamrzne Themer ili da ne radi neki widget?

Inače, ja ga teram na Note dvojci.

Nisam probao tvoju temu vec neke druge.. Tek sad sam dobio kod jos uvek nzm kako ovo funkcionise . . kako da nadjem tvoju temu?

Galaxy nexus

Nisam ni mislio da si probao moju temu. Još je nisam izbacio tamo, tako da je ne možeš naći. :)

Mislio sam da ti Analog Clock widget ne radi kako treba jer je meni pravio problem.

Vidis, problem su F umesto nasih C... To zabada..

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381956388368.jpg
    uploadfromtaptalk1381956388368.jpg
    38.6 KB · Pregleda: 131
Otvori Themer opcije pa idi u Settings > Themer > Weather i stavi na Celzijuse ukoliko to nisi uradio. Ako već jesi, onda nzm.

Uradio sam to, ali nije htelo... A sad sam ponovo ucitao jeddnu drugu pa opet ovu i radi.. :) hvala u svakom slucaju.. :)

edit:

Kako se moze doci do one teme koju si radio, svidja mi se.. :)

Poslednja izmena:
Nema na čemu. :)

Na koju temu misliš? Onu narandžastu ili onu pre nje?
Trebalo bi da obe teme sredim do kraja nedelje i izbacim ih na Themer, samo mi je problem što neki widget-i neće da rade kako treba, pa ne mogu da sredim te teme. :mad:
Valjda ću uspeti da sredim nekako.

Obe su mi super, samo me ona druga vise zanima zbog amoleda, bolje ce stajati.. :)

Tu si u pravu. Ja je sad furam i sviđa mi se kako stoji na SAMOLED-u. :)
Zavrsicu makar nju do subote, nedelje, pa ću te obavestiti. :)

:d Odlichan launcher!

Prilozi

• uploadfromtaptalk1382048782273.jpg
    uploadfromtaptalk1382048782273.jpg
    46.8 KB · Pregleda: 166
^
Aplikacija "Unicon" i ikonice "Elegance" za Apex i Nova launcher.

Kutija, zeko ko je trazio, nasao sam WL teme (konacno!), pa cu sad da upload-ujem na dropbox, pa ako hocete poslacu vam ;)

2mj3.png

Widgetlocker
Dashclock
Ez weather
Ikone: Flat-O HD

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno