Šta je novo?

Mobilni mod 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo onaj themer ili Buzz?

Stigao kod za Themer pa da probam malo :p

Interesantno izgleda....

pyha6uqe.jpg
apahyhah.jpg
ma9uvavy.jpg

Ja ću se načekati za kod, ima ih 103 456 ispred mene :(

Ja se prijavio kao dizajner i dobio sam Alpha verziju pre 3 nedelje. Dobra je stvar to što ti plate 50$ za svaku temu što napraviš, a njima se svidi.

Međutim, app i dalje ima dosta bagova, ali svaka čast ljudima koji stoje iza smišljanja i pravljenja iste.

Dopada mi se to sto se "objekti" na nekom home screen-u mogu mijenjati tj. doradjivati. Nije monotona aplikacija kao neke do sada koje sam gledao.

Dopada mi se to sto se "objekti" na nekom home screen-u mogu mijenjati tj. doradjivati. Nije monotona aplikacija kao neke do sada koje sam gledao.

Bolja aplikacija od ove ne postoji. Verujem da neće ni postojati jer će se ova samo unapređivati i biti sve bolja (a pritom je i vrlo laka za korišćenje).

Bolje je bilo za tebe kad ti sistem nije dozvoljavao da menjas ista :D

Ukr'o si mi font :p

Znao sam da ces se oglasiti :D Setio sam ga se sada. Jos od S2 ga nisam koristio :)

Jel mora root za promenu tih fontova ili kako, za N4 konkretno?

EZ Weather
Google Now Wallpaper
Power Toggles
Holo Icons
Nova Launcher

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381351941066.jpg
    uploadfromtaptalk1381351941066.jpg
    50.2 KB · Pregleda: 187
Wall i ikonice (ove dock ikonice) se ne uklapaju sa ovim widget-om na vrhu. Nije isti stil. Widget bih ja promenio, kao i ikonice Fejsa, TT-a, itd. jer taj gornji red ikonica nisu Holo ikonice kao ove u dock-u. Sredi da sve budu Holo. :)

Izgleda da u packu nema ikonica za te aplikacije.

Pa nisu ni ove u docku holo (ako ćemo po google-u), samo su flat.

Ali da, samo promeni ikonice na ekranu, ne u docku i uklopiće se fino.
Eventualno i da staviš i drugačije dugmiće u nav bar (ako hoćeš oštrije, može sa novih razr-a, ako hoćeš kružne, onda sa htc first-a). Oba su odlična.

Ali ove ikonice se bas zovu "holo icon pack" . Nije to google-ov holo.

poslato sa opasnog telefona

Apex + Viktorove ikone I neki font.. :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381578847144.jpg
    uploadfromtaptalk1381578847144.jpg
    46.3 KB · Pregleda: 181
Jel ti to Djilkosh dao font :d

Ovo moje nije :d

screenshot2013-10-12-14-.png

ZOPO C2

Nova Launcher (Trebuchet od Cyanogen-a ima iste settings pa sve mislim da je od istih ljudi) uz napomenu da uninstall sa desktopa opcija predstavlja suvo zlato i razlog da koristim Nova.
Xposed network + GravityBox
Retro clock + cracked Retro Clock settings (sa Aptoide-a)

uvek isti raspored sto se mene tice, svaki telefon sa GUI ili bez, podesavam ovako. Dolphin mama i tata svih browser-a gde ne dolazi ni u razmatranje da koristim nesto drugo.

Poslednja izmena:
Borislave ne kleveci Djilkea.. :D Realno taj font na s2 najbolje remeti "monotoniku" na onom tw kod samsunga.. Ovaj je slican samo je cini mi se malo boldovan u odnosu na taj, pa u kombinaciji sa crnom bojom na AMOLEDu dolazi do izrazaja, tj citljiviji je, a to je bitnije nego to da li je lep ili ne.. :) :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno