^kakav je go launcher sto se tice brzine u odnosu na gorepomenuta tri? Ja koristim apex i zadovoljan sam ali bih ipak voleo da mogu malo vise da menjam, do skoro sam bio na MIUI ;-)
Jeste,launcheri seku slike..Ja sam se otelio dok sam nasao nacin da postavim full sliku na mom telefonu..Isprobao bar 10 programa sa marketa za to,menjao neke gluposti po nekim xml fajlovima,ma svastaI na kraju mi je neko negde ( mozda i ovde) preporucio PicSpeed,tako da sad njega koristim za postavljanje wallpapera i sve radi super...TJ ne direktno njega,nego iz galerije otvorim sliku,pa kad treba da se cropuje,izaberem da cropujem preko PicSpeeda i to je to
![]()
ja koristim Wallpaper Set and Save vec jako dugo i nemam nikakvih problema sa wallpaperima. nikada ne cropujem slike, imam slike u native rezoluciji na kartici i dosad mi se bnkad nije desilo da mi nesto poremeti, uvek je onako kakva je i originalna slika
Ti programi onda imaju problem sa Sense-om, ili sa WF-om.. meni razvuce/zamuti za dan dva kako stavim..
Krzavo dosta izgleda, ja bez root-a pravim duplo lepse shotove
Depresivno mi izgledaju te ikonice sa takvim wall-om..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari