Šta je novo?

Mobilni mod 2012

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni te mutne ikonice ne smetaju. Jeste da lose izgleda na SS, ali na mobu se ne primecuje tolko. :)

Probao i ne prikazuje isti widget kao sto je na slikama.....probacu sa jos par sa devart-a sto sam skinuo

4df31498-0389-636d.jpg

Dobije samo sat kad izabarem bilo koji xml profil iz fajla...

E sad, koristim WidgetLocker mozda zbog njega brljavi? Jer ne na home screen-u nego na lock screen-u hocu ovako nesto :)

Pa trebalo bi da moze, jesi ti raspakovao ceo folder i stavio ga u mclock folder i taj lostexhibit folder stavio tamo, a ne delove?

4df31498-0911-49c0.jpg
4df31498-0920-f94a.jpg
4df31498-0930-f8bf.jpg

I da napomenem, ne menjas naziv tom lostexhibitu... :) ako ni sad nece da radi onda ne znam :)

Poslednja izmena:
Radi :) Promijenio sam ime mclock foldera u mclock skinovi pa izgleda zbog toga nije radilo ... :)

Hvala.

EDIT:

Postoji li mogucnosti izmijeniti xml fajl tako da skin pokazuje 24h vrijeme? Posto mi je zatamnjena opcija podesavanja sata kad loadujem xml profil...?

Poslednja izmena:
E to i mene nervira, neki skinovi su predodredjeni na 12h, mada ne znam kako se edituje taj xml..

otvoris xml u text editoru i nadjes is24hour="false" i promenis u is24hour="true"
ako nema, dodas u Hour

da bude slicno ovome <Hour Font="/sdcard/mClock/fonts/oldsansblack.ttf" FontSize="25" is24hour="true" Clipping="false" left="-42" top="-20" Foreground="#ff000000, #ff000000" />

k19fec.jpg

otvoris xml u text editoru i nadjes is24hour="false" i promenis u is24hour="true"
ako nema, dodas u Hour

da bude slicno ovome <Hour Font="/sdcard/mClock/fonts/oldsansblack.ttf" FontSize="25" is24hour="true" Clipping="false" left="-42" top="-20" Foreground="#ff000000, #ff000000" />

To je to, hvala.

Pozadina koja je "iza" slika, ta siva, brushed ili kako već... To posebna pozadina ili u sklopu teme? Može wall? Nadam se da me razumeš :banana:

device30j.png

ADW Launcher
Desktop Visualizer

^ Jesu mogla jos krupnija slova, sitno mi nesto ovo? :D

Morao bi da rutujem za veca slova :D

Jel proslo 2 godine od kako imas telefon? Prosla ti je garancija, sad mozes i da ga rutujes :D

Evo i moj HS:

4df3148a-ea93-cd04.jpg

koja je fora sa ovim mClock ... kao bacuje "teme" u folder a ja folder nemam....
bas me nervira

Napravis folder mCLock na kartici i u njega ubacujes foldere sa temama. Ne mijenjaj imena tih foldera, vec onako kako ih skines sa neta tako ubaci. Posle u podesavanjima mclock-a imas load xml ili tako nesto ...

Napravis folder mCLock na kartici i u njega ubacujes foldere sa temama. Ne mijenjaj imena tih foldera, vec onako kako ih skines sa neta tako ubaci. Posle u podesavanjima mclock-a imas load xml ili tako nesto ...

Ucenje sa generacije na generaciju :D

samo sto je ova moja generacija glupa izgleda... :D odradio aj sve to ali on mi izvuce samo sat ( brojke) bez skina... koji god skin da ubacim isto se desava :(

Pogledaj proslu stranu stavljao sam slike, valjda ces skontati :)

sad je proradio ... alelujaa!

Poslednja izmena:
ma stavljao sam sve moguce ali je nesto bugovo. posle rr fona radi..

A ne ide ni jedan sat, ovako bar mogu negde da ga uglavim :D svi ostali je seku ili glavu ili tetovazu, a to mi se ne svidja :)

Imas sat u gornjem desnom cosku. :d I baci neke transparent ikonice!!! ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno