Šta je novo?

Mobilni mod 2012

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
screenshot-1330558475236.png
screenshot-1330558509510.png

Mozhe link za ovu ikonicu u sredini? i kako da namestim da mogu 5 ikonica dole ja mogu samo 4?

Na ADW Ex -u ti je setting>UI>screen preferences = pa stavi kolko redova oces. :)

zasto ljude mrzi da stavljaju upotrebljene elemente, narocito kod izrazito lepih modova, pa sve mora na zahtev (daj ovo, daj ono)

mene npr zanima cela struktura kod tetrapackovog moda, znaci koji launcher, koje ikonice, sat, itd, itd,

Pa bila je inicijativa ranije da se ispod moda napise sta je korisceno, al to je trajalo svega par dana :)

Pa vecinom sve se zna sta i kako izgleda, samo se traze skinovi za BW ili mclock ili icon pack...

Ovo je ozbiljna zaraza :)

2012-03-0715-12-37.png
2012-03-0715-12-48.png
2012-03-0715-12-56.png

LPP, BW, BobClockD3, Simple Calendar, Switch Pro...uobicajeno :)

Wall please, treba mi neki tamniji da zamenim ovaj moj leather skin što imam a ovaj mi se baš sviđa

b24f29dd-00bd-72f4.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1331167224785.png
    uploadfromtaptalk1331167224785.png
    664 KB · Pregleda: 59
Poslednja izmena:
Fale jos samo neki random .jpeg-ovi :D :p

Poslednja izmena:
^ Instaliraj mclock, raspakuj ovaj zip http://db.tt/EIuWfNas i postavi widget mclock 4x1 odaberi onda u yom folderu taj cyan.xml ili neki drugi koji hoces...

Izvinjavam se svima zato sto nisam stavio sta sam sve koristio. Na brzaka sam okacio sa posla, al obecavam da cim dodjem kuci cu da okacim sve linkove.

Kao sto sam obecao. :)

Opet sam se igrao. :d

Mbuwl.jpg

Koristim cm7 sa ICS temom: https://play.google.com/store/apps/...251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zb25ueS50aGVtZS5pY3MiXQ..

Launcher: ADW Launcher EX bez dockbara.
Sat: mClock Skin: Ikone: Wall: (Skinuo sam ga sa zedge-a, al evo kome treba)
1xe54.jpg

Ako sam nesto zaboravio izvinjavam se! :)

Trenutni setup:

8E7HU.png

Sve je manje vise isto osim.
Ikone: mClock skin:

zasto su ti tako mutne ikonice? koje je velicina tih ikonica?

Muti ih adw na svim vrednostima preko 100 (tako je bar kod mene).

Jel moze velicina ikonica da se promeni u LPP? I da se ukloni dockbar? :)

Ne može.

Možeš da se poslužiš trikom za dock ikonice - u photoshopu napraviš dok sa velikim ikonicama, ili direktno na sliku koju ćeš koristiti kao wall zalepiš ikonice za dock i onda kada postaviš dati wall/dock imaćeš velike ikone :) Samo naravno, za prečice staviš transparentu ikonicu.

A za desktop ikone možeš preko desktop visualizer-a da staviš veličinu koju želiš.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno