Šta je novo?

Mobilni mod 2012

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
miui na desire-u, jedino bi jos povecao ili izmenio tri ikonice dole, ali ne znam da li moze sa default launcherom ..

Prilozi

• 20120210_085827.jpg
    20120210_085827.jpg
    88.6 KB · Pregleda: 191
Poslednja izmena:
Ajd' i ja da se upišem

scr2012-02-11.png

Malo izmene, napokon sam se naterao da promenim one stock GO Launcher ikonice, i zamenim ih za nesto elegantnije :)
6df50090-df5c-4997.jpg

Ja sam ranije trovao svaki drugi dan :D a sad nisam promenio nist' ima dva meseca sigurno :p Smorilo malo

I ja sam se smirio jedno mesec dana, pa me je ove nedelje ponovo uhvatilo :) Ali mislim da sam našao šta mi odgovara za naredni mesec ,)

xperia.png

Mclock
Palmary weather
Ikone asteria by vukandric

Sent from my SGS2 powered by ICS

Prilozi

• uploadfromtaptalk1329227537558.jpg
    uploadfromtaptalk1329227537558.jpg
    34.6 KB · Pregleda: 118
  • uploadfromtaptalk1329227564504.jpg
    uploadfromtaptalk1329227564504.jpg
    44.8 KB · Pregleda: 111
I ja sam se smirio jedno mesec dana, pa me je ove nedelje ponovo uhvatilo :) Ali mislim da sam našao šta mi odgovara za naredni mesec ,)

xperia.png

Kako dobijes ovaj kalendar,koji widget/skin/etc etc ?:) I ima li nesto slicno za sat,a da nije SimiClock?
Zapravo,pretpostavljam da je ovo mozda i minimalistic text ali ja se u njemu nista ne snalazim,a videh da ljudi cudesa napravise :)

@DaPimp

Koje su ovo bese ikone?Znam ih,vidjao sam ih,mozda ih i imam na kompu,ali ne mogu da se setim naziva? I ako moze ovaj sat sa datumom?:)

Poslednja izmena:
xperia.png

Neću više, obećavam :)

xperia.png

jok neces :p

Screen od pre koji dan, ali jos uvek tako izgleda (do veceras kada vracam CM)

glasklartftwbytelep-d4qa.png

sta fali MIUIju?

Na kom to telefonu? Na SGS2 radi perfektno.

ja sam vec nekoliko puta hteo da stavim MIUI da vidim kako radi ali gledam malo malo pa izlazi nova verzija samo neke bugove ispravljaju.... meni Oxygen radio savrseno vec dosta dugo. da nema ICS ne bih ni razmisljao o nekom drugom telefonu.

screenshot-1329870806674.png

zeko hvala za kalendar widget :)

Poslednja izmena:
Kako se radi SS na MIUI? :D
I kako se stavlja clock da bude na sredini status bara? :)

Testiram Go Launcher malo, za sada vrh.

device27.png

Nashao hvala. Josh samo kad bi mi neko reko kako se radi SS na ovo MIUI. :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno