Šta je novo?

Mobilni mod 2012

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ Probaj resize na tvoju rezouciju :)

Ne znam, ali mislim da je do launchera... Na primer nervira me sto ni apex, ni trebuchet, ni nova ne mogu lepo da mi stave sliku nego mi je odseku... Jedino mi golauncher odradjuje posao...

Novi setup :)

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Prilozi

• uploadfromtaptalk1332212036537.jpg
    uploadfromtaptalk1332212036537.jpg
    19.1 KB · Pregleda: 160
  • uploadfromtaptalk1332212053617.jpg
    uploadfromtaptalk1332212053617.jpg
    19.6 KB · Pregleda: 136
^kakav je go launcher sto se tice brzine u odnosu na gorepomenuta tri? Ja koristim apex i zadovoljan sam ali bih ipak voleo da mogu malo vise da menjam, do skoro sam bio na MIUI ;-)

Pa brz je, mislim ne gledam bas u sekundu kako on sve radi, ali mislim da je brzi od nove i od trebuchet-a, a verovatno i od apexa, jer koristio sam ga kratko... Kad bi mi neka od ova tri ics odradjivala posao za wallpaper da mi ne seku, ja bi njih koristio...

Jeste,launcheri seku slike..Ja sam se otelio dok sam nasao nacin da postavim full sliku na mom telefonu..Isprobao bar 10 programa sa marketa za to,menjao neke gluposti po nekim xml fajlovima,ma svasta :) I na kraju mi je neko negde ( mozda i ovde) preporucio PicSpeed,tako da sad njega koristim za postavljanje wallpapera i sve radi super...TJ ne direktno njega,nego iz galerije otvorim sliku,pa kad treba da se cropuje,izaberem da cropujem preko PicSpeeda i to je to ;)

^kakav je go launcher sto se tice brzine u odnosu na gorepomenuta tri? Ja koristim apex i zadovoljan sam ali bih ipak voleo da mogu malo vise da menjam, do skoro sam bio na MIUI ;-)

Na Samsung Note je uzas blagi ;( inace je ok.

Jeste,launcheri seku slike..Ja sam se otelio dok sam nasao nacin da postavim full sliku na mom telefonu..Isprobao bar 10 programa sa marketa za to,menjao neke gluposti po nekim xml fajlovima,ma svasta :) I na kraju mi je neko negde ( mozda i ovde) preporucio PicSpeed,tako da sad njega koristim za postavljanje wallpapera i sve radi super...TJ ne direktno njega,nego iz galerije otvorim sliku,pa kad treba da se cropuje,izaberem da cropujem preko PicSpeeda i to je to ;)

Jesi na HTC-u mozda? Jer meni svi ti programi sto kao tako stave sliku, posle nekog vremena prestane da radi i razvuce ga opet onako. Jedino Go Launcher to moze a da ne vraca kod mene..

ja koristim Wallpaper Set and Save vec jako dugo i nemam nikakvih problema sa wallpaperima. nikada ne cropujem slike, imam slike u native rezoluciji na kartici i dosad mi se bnkad nije desilo da mi nesto poremeti, uvek je onako kakva je i originalna slika

Poslednja izmena:
ja koristim Wallpaper Set and Save vec jako dugo i nemam nikakvih problema sa wallpaperima. nikada ne cropujem slike, imam slike u native rezoluciji na kartici i dosad mi se bnkad nije desilo da mi nesto poremeti, uvek je onako kakva je i originalna slika

Takođe još od Cupcake-a ga koristim i nema nikakvih problema, i na ICS radi savršeno.

Ti programi onda imaju problem sa Sense-om, ili sa WF-om.. meni razvuce/zamuti za dan dva kako stavim..

Sta je drugacije na WF-u onda da bi se to desavalo..

Sigurno root :D

Ja sam koristio na wf wallpaper wizardrii i on mi je odradjivao posao, ali nervira me to na launcherima sto nije svuda isto... Ko uopste hoce da mu toliko zumira sliku da mi je znati...

Ma odradjivao djavola, kad menjate svaki dan wall, niste ni stigi da proverite da li posle par dana poblesavi kao kod mene :)

Ja ne menjam chesto wallpapere i ne deshava mi se nishta sa wallpaperima. Josh uvek imam isti setup kao na poslednjem ss-u.

evo meni isti wall stoji od kada sam ovde stavio poslednji screenshot. i isti je takav i sada. nikada dosad nisam imao probleme. i dok mi je telefon bio stock sa sense i posle kada sam ga rootovao i koristio sense i posle kada sam presao na aosp rom.

borisu je izgleda vreme da odradi factory reset (da ne kazem sveziji rom..jos gore root :D )...to sto njegov mob radi to nema nigde
btw wallpaperi ok

Koliko sam shvatio u chatu sa jednim developerom sa miui.us,rosie(htc launcher) je imao los kod za Sensation,da lose cropuje sliku zbog qhd rezolucie..Meni se slika promeni posle restarta telefona,10sec mi treba da namestim i to je to...Set&save mi nije radio,bas mislim da su mi telep i illidan predlagali...

:)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1332437336438.jpg
    uploadfromtaptalk1332437336438.jpg
    12.9 KB · Pregleda: 127
device-2012-03-25-182051.png

6df5005a-4839-8b38.jpg

Kako napraviti da mi ikonice b92, blica i kamere budu kao ostatak?

Šta je to, LP tema? Ili si samo stavio ikonice na desktop.

Kakve to screen-ove hvatate, ocajno izgleda, ne znam da li su ikonice tako odvratne ili je zbog screen-a.. Kako mislis da ih napravis, ako ih nema u tom paketicu odakle su ostale, onda ili sam da ih napravis ili da nadjes slicne..

Nije tema, iskopao neki icon pack na marketu pa reko da ne zna neko na koju foru su napravljene...

Nije mi ovo home scr vec drugi na kom su apps koje najvise koristim.

Ne znam kako tebi izgledaju na shotu, uzivo mi se dopadaju jako. Malo mi prija promjena sarenila....

Krzavo dosta izgleda, ja bez root-a pravim duplo lepse shotove :D
Depresivno mi izgledaju te ikonice sa takvim wall-om..

Ukucaj u google droidicon imaz tamo tutorijal kako da napravis takve ikonice.

@telep
Lepo. Jel može wall?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno