Šta je novo?

Mobilni mod 2012

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
menu + volume down ili home + neki volume rocker

Poslednja izmena:
A video sam to na xda. Samo sto sam ja radio vol down pa onda meni. Nisam razmisljao. :d
Hvala. :)

35n3kfa.png

device28.png

U8BnE.png
GGV54.png

Iste ikone su mi na LS-u i na HS-u.... isto 10x10 i na WidgetLockeru i na LPP-u. A razlika u velicina ikona je ogromna. Ne znam kako da i ove sa homescreena budu iste velicine kao ova lock ikona sa lockscreen-a ... any ideas?

Poslednja izmena:
Glupo pitanje, ali da li si u podesenjima LPP-a zastiklirao opciju streach to fit ili auto fit... Presao sam na ADW EX, pa ne znam kako se tacno zove, ali je tamo gde se podesava grid size (10x10)?

Glupo pitanje, ali da li si u podesenjima LPP-a zastiklirao opciju streach to fit ili auto fit... Presao sam na ADW EX, pa ne znam kako se tacno zove, ali je tamo gde se podesava grid size (10x10)?

Kada zakacim autofit onda ih isece....

oHxAs.jpg

Preko čega postavljaš ikonice? Jel si probao čisto testa radi, drugi launcher? Meni je od 2.3.4 androida, LPP imao nekoliko bagova...

Lol :p
Ikone postavljam preko desktop visualizer-a, kao i uvek.

Molim wall sa lock screena, fenomenalan je :)

Rado bi okachio al ne znam kako da izvuchem wall iz lockscreen -a. :d
Miui tema je NeonBT u kombinaciji sa Ice Cream MIUI. :)

Otvori miui temu na kompu preko winzipa i videces wallpaper, tu je negde :)

screenshot-1330558475236.png
screenshot-1330558509510.png

device29.png

Prilozi

• wallpaper-601344.jpg
    wallpaper-601344.jpg
    779.1 KB · Pregleda: 122
Poslednja izmena:
Koji je to telefon sa 240x400 rezolucijom? :)

Ja tipujem na neki od onih malih Samsunga što su bili u mts-u pre godinu-dve :)

Optimu 2x.
Tt je smanjio sliku jer sam uradio upload preko njihovog servera. :)

Posto me nervirala ikonica za kontakte na default Go Launcher EX temi, koju sam koristio za Twitter jer njihove ikonice nema, napravio sam je sam :) (sto je ispalo iz nekog razloga pretesko za izvesti a da lici na ostale iz ove teme). Ako neko hoce okacicu, ne znam kako bi izgledalo na drugim telefonima/rezolucijama..

device20120305030843.png

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno