Šta je novo?

Mobilna telefonija: ponuda

Zdravo svima! 🙂

Od ponedeljka, 10.10. , u ponudi imamo nove tarifne pakete sa više internet saobraćaja nego do sada 🙂

Takođe, od sada u ponudi imamo i novi digitalni servis (EcoBonus 🍀) koji ima u cilju očuvanje našeg okruženja i životne sredine i dostupna je svim pripejd i postpejd korisnicima!
Aktivacijom Eco Bonusa, naša kompanija će svakog meseca u ime ime korisnika slati na reciklažu plastiku i papir koje u proseku potroši jedna osoba u Srbiji.
Sve informacije možete pogledati na ovom linku.

Radujemo se daljoj saradnji! 🙂

~Yettel
@Yettel Srbija sve je to lepo i za pohvalu. Nego kako garantujete da cete navedene kolicine reciklirati svakog meseca? 100000 korisnika servisa, pa to dodje ozbiljna kolicina plastike i papira :)

@Yettel Srbija

Ako može jedno objašnjenje...
Ako je osoba pod ugovorom, ali bez ugovorne obaveze, da li se taj ugovor može raskinuti bilo kad?
Pitam, jer su mojoj majci (penzioneru), vaše kolege na telefon rekle da ne može tako lako da raskine ugovor i prenese broj u drugu mrežu. Nego da mora da podnese nekakav pismeni zahtev...

Moja majka penzioner je otišla u MTS i podnela zahtev za prenos broja.
Ne može lakše.
Edit: takođe istekla obaveza.

Znam ja to, i ja sam tako za sebe radio, menjao sam sve mreže bez problema.
Ali njoj traže da piše zahtev za raskid ugovora.

To ne bi smeli ako joj je istekla ugovorna obaveza.
Proveri kod nje u aplikaciji da kog je datuma ugovorna obaveza. Ako je prošao, nema šta da ih pitaš.

@Yettel Srbija

Ako može jedno objašnjenje...
Ako je osoba pod ugovorom, ali bez ugovorne obaveze, da li se taj ugovor može raskinuti bilo kad?
Pitam, jer su mojoj majci (penzioneru), vaše kolege na telefon rekle da ne može tako lako da raskine ugovor i prenese broj u drugu mrežu. Nego da mora da podnese nekakav pismeni zahtev...
Zdravo, ukoliko se radi o situaciji gde je istekla ugovorna obaveza, zahtev za raskid može biti podnet bilo kada, ali ga je potrebno podneti u našoj poslovnici, rok za obradu takvog zahteva je do 15 dana.
~Nemanja A.

Ukoliko se radi o prenosu broja u bilo koju mrežu, potrebno je samo da su svi računi izmireni, kao i da je ugovorna obaveza istekla, u tom slučaju se u našoj poslovnici ne podnosi nikakav zahtev, već se automatski odlazi u poslovnicu odabranog provajdera, kako bi se podneo zahtev za prenos broja.

Da li se vaucer za reciklazu racuna kao placanje odmah po ugovoru 10.000 za novi telefon da bih lakse dobio cenu na sajtu? @Yettel Srbija

Dobar dan. Kada možemo očekivati da se Apple AirPods pro druge generacije nađu u ponudi? Proveravao sam na sajtu i vidim da je u ponudi samo prva generacija slušalica iako je model druge generacije dostupan kod nas. Nisam video temu za dodatnu opremu, pa mi se ova učinila najprikladnijom. Hvala unapred na odgovoru.

Mene interesuje,da li će Yettel u svoju lonudu da uvrsti tablete firme Apple?

A kako podrska moze da zna kada ce firma da potpise ugovor za neki uredjaj?
Tek kada dodje do toga budu obavesteni i tako je svuda, nije ovde drugacije...

Ako zelite brze odgovore ,obratite im se na twitter ,FB i slicno .Tamo verov imaju neku kontrolu i moraju brze da odgovaraju ,ovde vam je sve na dobrovoljnoj bazi.Sa telenorom (ili kako vec) na twitteru ,nikad nisam imao problema ,uvek se brzo odgovaralo .

Pozdrav. Jedno pitanje, korisnik sam Total 5 paketa, u okviru njega imam neograničene pozive i poruke. Uskoro putujem do Sarajeva na par dana, pa me zanima po kojoj ceni se naplaćuju pozivi iz Bosne, znaci da mojom karticom pozivam ljude u Srbiji? Da li se tarifira cena poziva u romingu ili koristim ove moje neograničene minute koje imam u okviru paketa.

Koristiš minute koje imaš u Srbiji, tj ništa se ne naplaćuje

Razmisljam da prenesem sve usluge iz mts u yettel. Znam za ovu akciju 12 + (2) meseca za dinar za tv i net, ali bih preneo i postpaid broj pa ako ima neko od agenata ovde da mi kaze kakve pogodnosti mogu da dobijem za to, sem onih standardnih tipa brzi protok neta i malo jeftinija usluga tv i optike. Dvoumim se da li da potpisujem ponovo box ili sve u yettel, zavisice verovatno od ponude za postoaid broj.

Razmisljam da prenesem sve usluge iz mts u yettel. Znam za ovu akciju 12 + (2) meseca za dinar za tv i net, ali bih preneo i postpaid broj pa ako ima neko od agenata ovde da mi kaze kakve pogodnosti mogu da dobijem za to, sem onih standardnih tipa brzi protok neta i malo jeftinija usluga tv i optike. Dvoumim se da li da potpisujem ponovo box ili sve u yettel, zavisice verovatno od ponude za postoaid broj.
Zdravo, hvala na javljanju.

Sve informacije o prenosu broja, kao i svim pogodnostima o istom, dobijaš od kolega u nekoj od naših poslovnica.

~Lazar

To je jasno. Ja sam mislio na neku nestandardnu ponudu od nekog agenta ovde sa foruma. Standardne ponude mogu videti i na internetu.

Yettel je skuplji od MTS-a, A1, Gigatrona, Tehnomanije, Tehnomedie. Jeftinije uzeti kredit koji nudi Gigatron nego u yettelu paket i telefon..
S23 ultra. Katastrofa..

Uskoro bi trebalo da dođe optika i do moje zgrade. Sada sam korisnik SBB-a bez ugovorne obaveze (internet, TV i fiksni) i MTS-a (mobilni - ugovorna obaveza do sredine maja ove godine). Razmišljam o prelasku u Yettel.
Obzirom na naše potebe, supruga i ja bi prešli na tarifu Go Start. Da li je moguće da se njen i moj mobilni "stave" na jedan ugovor (i jedan račun) i da onda ispunjavamo uslove za povoljniji Hipernet paket za Yettel korisnike? Ako je odgovor potvrdan, koji je "redosled poteza" oko prelaska. Da li je moguće da na Hipernet pređemo čim optika proradi u zgradi, a da se naknadno, po isteku ugovora kod MTS-a prenesu i mobilni brojevi i da se od tada dobije povlašćenija usluga + tarifa za Yettel korisnike?

Uskoro bi trebalo da dođe optika i do moje zgrade. Sada sam korisnik SBB-a bez ugovorne obaveze (internet, TV i fiksni) i MTS-a (mobilni - ugovorna obaveza do sredine maja ove godine). Razmišljam o prelasku u Yettel.
Obzirom na naše potebe, supruga i ja bi prešli na tarifu Go Start. Da li je moguće da se njen i moj mobilni "stave" na jedan ugovor (i jedan račun) i da onda ispunjavamo uslove za povoljniji Hipernet paket za Yettel korisnike? Ako je odgovor potvrdan, koji je "redosled poteza" oko prelaska. Da li je moguće da na Hipernet pređemo čim optika proradi u zgradi, a da se naknadno, po isteku ugovora kod MTS-a prenesu i mobilni brojevi i da se od tada dobije povlašćenija usluga + tarifa za Yettel korisnike?
Mislim da ce ugovori morati biti odvojeni, nisam cuo da je neko pravio grupni ugovor osim firmi koji su umrezavali brojeve svojih radnika.
Povoljnost za hipernet ne mozes ostvariti ako uzmes paket manji od 1500 dinara, imaju oni jos paketa u ponudi osim ovih sto su na sajtu, meni su na primer nudili Total 4 za 1699 dinara, a to nema na sajtu. Moras otici i pitati sta sve mogu da ti ponude.
Imaj u vidu da im televizija ima dosta manje kanala od SBB-a.
Sto se tice prelaska broja, to podnosis zahtev tamo gde hoces da predjes, u ovom slucaju je to Yettel, a oni dalje to resavaju.
I obrati paznju da te ne prevare kao mene, pisao sam o tome vise puta ovde na forumu, nadji i procitaj da ne kuckam ponovo.

Može li link na tu tvoju poruku?
Ova tema, na zadnje dve ili tri strane ces naci moje postove u temi, tu sam sve pisao.

Početkom maja mi ističe ugovor na 3 broja. Planiram pored njih još jedan da prebacim na post paid. Trenutno sam na starim ugovorima sa 50 % popusta. Šta mi je činiti?

Početkom maja mi ističe ugovor na 3 broja. Planiram pored njih još jedan da prebacim na post paid. Trenutno sam na starim ugovorima sa 50 % popusta. Šta mi je činiti?
Hej zdravo, javi nam se putem privatne poruke, rado ćemo proveriti mogućnosti za sklapanje novog ugovora! :)

i meni istice ugovor za nekih 20 dana
trenutno imam go data + i odlican je (dobio ne znam nekih 40% popusta)
po kojoj sad ceni moze da se uzme taj paket i da li ima nesto slicno
korisnik sam jos od karicevog mobtela

i meni istice ugovor za nekih 20 dana
trenutno imam go data + i odlican je (dobio ne znam nekih 40% popusta)
po kojoj sad ceni moze da se uzme taj paket i da li ima nesto slicno
korisnik sam jos od karicevog mobtela
Zdravo, predlažem da nam proslediš podatke putem privatne poruke i vrlo rado ćemo proveriti dostupne opcije za obnovu. :)

kao totalni anonimus za vas, koliki popust mozete da ponudite za total 20 paket??
jer go data+ pakete nemate u ponudi, obican go data mi ne odgovara, a total 20 je okej

Da li popust od 50% dajete samo za prvi postpaid ugovor ili je ovakav popust moguće dobiti i za obnovu ugovora?

Nazad
Vrh Dno