zavisi na koji te broj zove. ako te zove na srpski broj koji je u romingu u bosni, nece mu se nista dodatno naplacivati i trosice minute iz paketa koji imaPozdrav. Da li yettel broj koji ima ugovor na 24 meseca samim tim i taj neki mesečni paket automatski, može da me iz Srbije zove dok sam u Bosni i troši te minute koje ima u paketu a da ne ode u roming ?
Kao prvo: ako te neko zove iz Srbije i ima srpsku karticu (nebitno koju) ne može nikako da upadne u roming jer je on u Srbiji. Gde god da si ti na svetu, ako on tebe zove na +381 broj njemu je isto. To eventualno može tebi da napravi problem, pa da platiš roming za dolazne pozive.Zove me na moj mts broj. Znači yettel (uz ugovor i paket) iz Srbije me zove u Bosnu na mts broj
gde to pise tacno, daj screenshot pa da ti objasnimo sta to znaci.Evo, na yettel sajtu piše da yettel broj iz Srbije ne može da zove nekoga ko je u drugoj zemlji koristeći minute iz paketa.
Isti slučaj i na mom broju - 19.12. mi ističe ugovorna obaveza, a od 01.12. nemam više 50% popusta na Total Data koji trenutno koristim. Bio danas do poslovnice da vidim da li će mi ponuditi nešto povoljnije od bezveznih ponuda koje su već slali par puta, ali ništa. 20.12. podnosim zahtev za prenos broja, i to je to.Zasto je onda ugovor do 27. decembra a ne do 27. novembra? Znaci popust je 24 ciklusa, a ugovor 25. Nebitno, hvala, zavrsio sam, idem dalje
Isti slučaj i na mom broju - 19.12. mi ističe ugovorna obaveza, a od 01.12. nemam više 50% popusta na Total Data koji trenutno koristim. Bio danas do poslovnice da vidim da li će mi ponuditi nešto povoljnije od bezveznih ponuda koje su već slali par puta, ali ništa. 20.12. podnosim zahtev za prenos broja, i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari