sh_
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.01.2005
- Poena
- 630
Moja oprema
- CPU & Cooler
- 5950x, DeepCool ak620
- Matična ploča
- Gigabyte B550 pro
- RAM
- 64gb
- GPU
- RTX 3900
- Storage
- Samsung 990pro 2tb
- PSU
- LEADEX III GOLD 850W
- Kućište
- Fractal Torrent
- Monitor
- ROG Strix XG43VQ
- Miš & tastatura
- Logitec G703
- Mobilni telefon
- iphone 14pro
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ma kapiramo se, sve okej.
Samo meni licno ako je tako je malo glupo da ne upotrebim ostriji izraz.
Tom logikom, evo ja na primer se bavim projektovanjem enterijera i dogovorimo se da ti moja firma radi stan od 50 kvadrata, to npr spada u manje projekte. I dodje mi lupam yetell da im uradim 10 poslovnica, znas kada bih te ja ispalio da uzmem taj drugi posao, nikada.
Ja licno tako razlikujem sabanske firme od ozbiljnih i to je to. A moze da upravlja svojom firmom kako ko zeli, ali ima i da trpe da ih etiketiram kao sabanske firme (pricam uopsteno).
Sto se tice uvida u stanje, okej je i tako, da mi ne omoguce uvid u stanje. Bolje i da ne znam nego da imam pogresnu informaciju.
Samo meni licno ako je tako je malo glupo da ne upotrebim ostriji izraz.
Tom logikom, evo ja na primer se bavim projektovanjem enterijera i dogovorimo se da ti moja firma radi stan od 50 kvadrata, to npr spada u manje projekte. I dodje mi lupam yetell da im uradim 10 poslovnica, znas kada bih te ja ispalio da uzmem taj drugi posao, nikada.
Ja licno tako razlikujem sabanske firme od ozbiljnih i to je to. A moze da upravlja svojom firmom kako ko zeli, ali ima i da trpe da ih etiketiram kao sabanske firme (pricam uopsteno).
Sto se tice uvida u stanje, okej je i tako, da mi ne omoguce uvid u stanje. Bolje i da ne znam nego da imam pogresnu informaciju.
Poslednja izmena: