Šta je novo?

Mobilkom Austria

Da li neko moze da obavlja pozive, sms?? Ja evo pozovem 0601234 i ide neka muzika, zovnem neki drugi br. nista izbaci samo.Probam *123# kaze nije moguce...
Zovnem sa fix moj 061 broj i hop zvoni :) SMS ne radi, takodje i gprs...

Poslednja izmena:
Od pre 10 minuta mi rade odlazni pozivi ka fiksnoj mreži i 064 mreži, ali prema 063 nije moguće uspostaviti poziv, takodje nije moguće proveriti stanje (*123#).

Identifikacija na 064 prikazuje +38161131****
Identifikacija na 021 prikazuje 9938161131****

a za *123# :poshtovani korisnice! Ova usluga vam trenutno nije omogucena. Uskoro cete moci da koristite ovu uslugu. Hvala!

Zhelim vam svima da u srecji i zdravlju spucate 1000din kredita i da najzad neko zatvori ovu temu :)

Da, radi normalno sa fiksnom i mts mrezom - i pozivi i sms. Ali sa Telenor mrezom nista...A kako videh na ES-u neko je trazio objasnjenje i dobio odgovor (kaze zvanican pa pretpostavljam da je od call centra) :

"Veza izmedju Vipove i telenorove mreze nije uspostavljena.Vip je trazio od nadleznih organa
da omoguce konekciju u najkracem roku. Izvinite zbog neprijatnosti."

Ma radice ti sigurno i to vrlo brzo posto verovatno pustaju po nekakvom (samo njima znanom i strogo poverljivom ;) ) redosledu. Evo kazu ljudi da im i GPRS radi bez problema (ja jos uvek nisam probao). Samo Telenor jos uvek zeza izgleda :D

Kod mene na Zvezdari proradilo, mogu da zovem a i mene mogu da zovu :) :)

Radi mi sav saobracaj sa Vip broja 061141 ka mt:s i fiksnoj mrezi i obrnuto, kada sam zvao sebe sa fixnog nakon poziva dobio sam SMS sa broja: Ko-me-zvao sa tekstom Propusten poziv: +38111------ (1)12.22 08/07 Uslugu pruzio Vip.
Sad sam video Network info i pise da je oznaka mreze CC 220 NC 3 zar to nije mt:s oznaka, a Vipova bi trebala da bude 220 5?

A potez telenora je bas za pohvalu :d

Poslednja izmena:
Radi VIP mreza, jedino ne mogu da zovem 063 mrezu, funckionisu dolazni i odlazni pozivi prema 064 i fiksnoj telefoniji.

Kvalitet signala je dobar, obavio sam i razgovor sa rodjakom iz inostranstva radi bez problema.

Poslednja izmena:
I kod mene problemi sa podesavanje GPRS-a i MMS-a ljubazni zenski glas iz korisnickog servisa rece da nazovem sutra posto su danas prebukirani zahtevima za MMS i GPRS.

Heh...ako neko ima zelju da zove preko grane moze samo da iskoristi 100 din...:mad: Malopre sam zvao CRO, spika je trajala 3 min. To je to, ostalih 1000 din. samo na nasoj teritoriji...

Poslednja izmena:
ajde onaj ko ima gprs i mms neka prepise podesavanja.
i gde je Jaksa da objasni situaciju u Telenoru :d

MTB bilo je receno i napisano da ce taj bonus od 1k din. moci da se iskoristi samo za nacionalni saobracaj tako da Vip nije kriv vec tvoja neinformisanost koja je rezultirala potrosnjom inicijalnog kredita.
ajde onaj ko ima gprs i mms neka prepise podesavanja.
Search teme resava probleme :) Link

Poslednja izmena:
nemos dobiti nikog, ili kaze network busy ili fina teta kaze da mi poziv ne moze biti uspostavljen.....ajde prestanite da zovete ocu malo ja :D

Evo meni radi sasvim ok i normalno... Jedino jos uvek ne moze komunikacija sa 063 a valjda ce i to uskoro (tj sutra :D )

hm meni je danas minut bio oko 7 ipo din sa pdv-om,sto je ipak malo vise nego sto su oni rekli...Kakva su vasa iskustva?

Nisam ni gledao da budem iskren, ali imas ovde na temi objasnjenje cenovnika ako se ne varam tj uspostavljanje veze je 1,5din a minut 4.9 din + pdv s tim sto se prvi minut obracunava na minut :) a posle prvog minuta ide obracun po sekundama.

Bravo..nisam uracunao taj 1,5 din za uspostavu veze...citao sam al to zaboravih da sracunam..nisu oni bas tako ni jeftini...zna li se mozda kad ce oni pustiti post paid pakete?Vidim svi govore za mesec dana a ne vidim razlog zasto oni toliko cekaju...pozz

Zoveš neki nedostupan broj, javi se govorna pošta, i oni ti to regularno naplate koliko mi se čini! Ha!

MTB bilo je receno i napisano da ce taj bonus od 1k din. moci da se iskoristi samo za nacionalni saobracaj tako da Vip nije kriv vec tvoja neinformisanost koja je rezultirala potrosnjom inicijalnog kredita.
Search teme resava probleme :) Link

nece to
ima manje podataka nego sto ja imam opcija na samsungu, tj benq-siemens i samsung nisu kompatibilni po tom pitanju ;) :)

ma *ebes ti ovo nemos nikog dobiti.......... pffffff

Nazad
Vrh Dno